#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Youtube dan adam degerlendirilmez denilir ama bence degerlendirilir. Ben bu adamin videolarini izledigimde bizde notumu vermiştim. Bu adam yeteneğinin hakkını verseydi nice zaten ne yapıp edip alırdı buna emin olun. Aşırı derecede savruk ve umursuz bir oyuncu. Burda almanya'da faslılarla çok futbol oynarız. Çoğu böyledir maalesef. hayat mottoları affedersiniz şeyimden aşağı kasımpaşadır. Hiç bir işi özveriyle yapmazlar. Belhanda da maalesef bunu görüyorum. Ya rezil eder ya da vezir. Bize düzenli bir şekilde üreten güven veren bir 10 numara lazım. Selçuğu en çok eleştiren bendim ama dünkü oyununu görünce ndiaye 10 numara selçuk göbekte oynamalı diyorum.

dün ilk defa bu kadar kötüydü.kendine gel aslan...

takım genel olarak daha efektif, canlı oynadıklarında iş yapıyor bu adam. Etrafi canlandikça hataları da görünmez oluyor sırıtmiyor takım biraz çalkalandığında ise cam adam oluyor tüm hatalari göze batıyor. Game changer bir adam değil takım iyiyse yapiyor birşeyler. Lig için gayet yeterli. Az zorlasa çok daha iyi olur.

takım genel olarak daha efektif, canlı oynadıklarında iş yapıyor bu adam. Etrafi canlandikça hataları da görünmez oluyor sırıtmiyor takım biraz çalkalandığında ise cam adam oluyor tüm hatalari göze batıyor. Game changer bir adam değil takım iyiyse yapiyor birşeyler. Lig için gayet yeterli. Az zorlasa çok daha iyi olur.
ayrıca kötü oynadığı maçlara bakarsanız bazi oyuncularimizin (ndiaye,belhanda vs..)
Rakiplerin mac boyu skor ne olursa olsun 7-8 kişi tek savunma yaptiklarini görürsünüz. Bu kadar kapalı ve kompakt oynayan salakça takimlara karşı bu oyuncularin zorlanmasi normal biraz. Açık oynamaya çalışan takimlari affetmeyiz diğerleri zaten 7-8 kişi otobüs çekerek yenilgiyi garantiye aliyorlar

belhandanin bir avantaji mücadele edip top kazanabiliyor.
ama dün gercketen iyi oynamadi.
biraz daha insiyatifi eline almali.
nerde basit nerde öldürücü pas oynamali bilemiyor her zaman.
daha iyi secmeli, her pozisyonda zor pasa gidilmez.

Bu adamın bi sıkıntısı var çok bariz belli takımla alakalı yada başka bişeylr alakalı

Kucuklukten gelen psikolojik sorunlari olduu cok belli. Sanki cok sopa yemis gibi kucukken

Su an macin tekrarini izliyorum dün bölüm bölüm cok kacirdigim icin. Bu top kontrol olayi gercekten cok can sikici.

Burak Yilmaz geliyor gözümün önüne her defasinda topu kontrol edemediginde.

Fegholui ile kavram kargaşası yaşıyor sahada

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fener maçında bu lakayik oyunu sergilerse çok pis kufurler yer yalnız.

Kaç haftadır sabrediliyor ama f/p açıdan yerlerde. O paraya ne topçular alınırdı ne topçular.

Sene sonu 5 milyon Euro falan teklif etseler keşke.

Bu arada derbide tansiyon yüksek olursa bizden kırmızı kart görmeye ilk aday kendisi.

GM 5 Plus d cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Evet tansiyon yükseldi mi veya işler iyi gitmeyince veya sinirlendi mi rakiplere çift ayak dalabiliyor zaman zaman.

Bunu transfer olduğunda da dile getirmiştim. Kendini kontrol altında tutamıyor bazen böyle durumlarda.

Benim de en büyük korkum ani bir parlama ile kırmızı görmesi yönünde. Josef denen kazma falan üstüne oynayacaktır bu maç kesinlikle.

sent via GSC

Gerçek 10 numara

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Belhanda top kontrolünü geliştiremez mi antremanda arkadaşlar.. yani mümkün mü ?

macin kilit adami bence
iyi oynarsa maci eze eze aliriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt