#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haftalardır söylediğim oyun tarzına en çok pazar günü ihtiyaç var. Takımı en iyi ileriye taşıyabilen adam Belhanda nolur son hamlelerde doğru karar ver ve kazandır maçı. Ruhunu koy sahaya.

Şaka bi yana bu Maçta çok iyi işler yapacağına inanıyorum.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sağ ayağına roman yazılır, sol ayağına sıçayım senin düzgün oynasana lan. Pardon arkadaşlar biraz sinirlendim, çok yetenekli çocuk normalde de.

CxaA9FzWQAAJeLP.jpg

Belhanda'yı değerlendirirken Sneijder'den bağımsız yorum yapalım. Bazıları sırf Sneijder'i sevmediği için Belhanda'nın düşük performansını yüksekmiş gibi gösteriyor. Saha içinde görüyoruz çok fazla top kaybediyor, sorumluluk almıyor,şut çekmiyor, laubali hareketler yapıyor. Bana kalırsa kesik yiyecek de ne kadar erken olursa o kadar iyi. Belki o zaman kendisini toparlar.

ASUS_T00J cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Baskı altında sinirlerine hakim olamaması ve rakiplerden gelen sert hareketlere karşı aynı şekilde reaksiyon vermesi sebebiyle büyük maçlarda kırmızı kart görerek bizi eksik bırakma potansiyeli çok yüksek.

Teknik heyetin bu konuda kendisini ciddi şekilde uyarması gerekiyor.

Ayrıca bi zahmet artık sorumluluk alıp sahada takım arkadaşlarını bir maestro gibi yönetmeli.
Kaleyi tutacak daha sağlam şutlar denemeli.

Gerçek Kaptan NANDO!

Son düzenleme:
Eğer takım gerçekten tıkır tıkır işler ileri doğru rakibi boğan bir takım olursa o 55 bin taraftarın önünde Belhanda 'da gaza gelip çok iyi işler çıkarıyor

Sanki biraz maç seçiyor gibi geldi ...

Okadar para odedik, taraftar beklentiye girdi, ust duzey performans bekliyorum kendisinden, Belhanda boyle maclari sever.

Eğer takım gerçekten tıkır tıkır işler ileri doğru rakibi boğan bir takım olursa o 55 bin taraftarın önünde Belhanda 'da gaza gelip çok iyi işler çıkarıyor

Sanki biraz maç seçiyor gibi geldi ...
Kariyeri boyunca böyleydi zaten
Bazı arkadaşlar hala anlamıyor
O dediğiniz şekilde devam etseydi kariyerine biz anca kramponlarını alırdık
Önemli olan defolarini minimize edip maksimum verim almaktır
Montpellier deki futbolunun yarısını oynasın yeter

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kariyeri boyunca böyleydi zaten
Bazı arkadaşlar hala anlamıyor
O dediğiniz şekilde devam etseydi kariyerine biz anca kramponlarını alırdık
Önemli olan defolarini minimize edip maksimum verim almaktır
Montpellier deki futbolunun yarısını oynasın yeter

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben nice tekine de raziyim.

Kral Fener maçında Harika oynayacaktır.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt