#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İstediğim konuya yazarım sana hesap mı vericem? Rahatsız oluyorsan engelle geç.

Gercekleri yüzüne vurdugum icin sinirlenmene gerek yok kardes

Isin gücün insanlari tahrik etmek bi olumlu Mesaj yaz da görelim,iyi oynayan oyuncularin bir hakkini ver de art niyetli degilmis diyelim

Art niyetimiz yok ilk haftadan beri beğenmediğimi yazıyorum. Sana göre olabilir ama bana göre henüz iyi oynadığı maç yok. Zaten daha önce de dediğim gibi yeni takıma transfer olmuş bir futbolcunun yeni takım, coşkulu taraftar gazıyla ilk 2-3 hafta iyi oynaması normaldir ki Belhanda onu da yapamadı geldiğinden beri leş.

Herkesin uyum süreci aynı sürede tamamlanmaz ama Maicon, Mariano, Fernando vs. de Beylikdüzü’nden gelmedi Florya’ya.

Oynadığı futbolun, laubaliliğin uyumla alakası yok. Uyum dediğin şudur(yüzlerce örnek verilebilir misal diyorum): Mesela Gomis çapraz koşu yapar topu ters oynayacağına Gomis’in düz gideceğini düşünüp topu oraya atar o zaman deriz ki herifler birbirini tanımıyor gayet normal uyum süreci geçince düzelir bunlar.
Les dersen gülerim kayseri bursa karabük maçlarını izlemedigini düşünür art niyet ararım
Adam 2 maçtır kötü oynuyor bununda sebebi fegholui ile alan paylaşımı konusundan kaynaklanıyor
Taktik kurgu uyumu öyle 4 5 maçta olmaz
Şampiyon olan takimlar GENELDE sürekli birbiri ile oynayan herkesin görevini bildiği takımlar olur
Oyuncuyu begenmeyebilirsin ona takılmam
Bunlar göreceli şeyler
Adam bilinen adam defolarini alanlarda biliyor zaten

Adam kötü oynuyor yazıyorsun hikayeleri anlat diye
O zaman iyi oynadığı maç sonu bende yazarım anlat diye
Biride ne yaşıyorsa herkesin postunun altına sneijder fotoğrafı atmış
Artık nasıl bir eziklik yaşıyorsa

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bir bitmediniz arkadaş. wesley de wesley.
ulan adam kalsaydı kamyonla küfür ediyordunuz şu an. şu haliyle bile 3 tane wesley'e karşılık bir belhanda vermem .

Les dersen gülerim kayseri bursa karabük maçlarını izlemedigini düşünür art niyet ararım
Adam 2 maçtır kötü oynuyor bununda sebebi fegholui ile alan paylaşımı konusundan kaynaklanıyor
Taktik kurgu uyumu öyle 4 5 maçta olmaz
Şampiyon olan takimlar GENELDE sürekli birbiri ile oynayan herkesin görevini bildiği takımlar olur
Oyuncuyu begenmeyebilirsin ona takılmam
Bunlar göreceli şeyler
Adam bilinen adam defolarini alanlarda biliyor zaten

Adam kötü oynuyor yazıyorsun hikayeleri anlat diye
O zaman iyi oynadığı maç sonu bende yazarım anlat diye
Biride ne yaşıyorsa herkesin postunun altına sneijder fotoğrafı atmış
Artık nasıl bir eziklik yaşıyorsa

Anlatmak istediğimi tekrar vurgulayayım.
1-2 maçlık değil bu. Benim ligin ilk maçı Kayseri maçının devre arasında yazdığım da ortada. Bence başından beri kötü oynuyor geçen hafta da çok kötüydü mesela ve siz hala 10 oynamıyor top çalıyor falan filan diye savunmaya çalışınca hadi gelin yine bir şeyler anlatın dedim. Bana göre kabul edilebilir argümanlar değil. Şimdi detaylarına tekrar girmeyeceğim geçen hafta yeterince uzun tartıştık zaten.

Anlatmak istediğimi tekrar vurgulayayım.
1-2 maçlık değil bu. Benim ligin ilk maçı Kayseri maçının devre arasında yazdığım da ortada. Bence başından beri kötü oynuyor geçen hafta da çok kötüydü mesela ve siz hala 10 oynamıyor top çalıyor falan filan diye savunmaya çalışınca hadi gelin yine bir şeyler anlatın dedim. Bana göre kabul edilebilir argümanlar değil. Şimdi detaylarına tekrar girmeyeceğim geçen hafta yeterince uzun tartıştık zaten.
Neyse bunları yine konuşuruz diğer maçlardan sonra

arkadas laga luga yapmayin. Ofansfif orta saha takimi ilerde tutacak, verkaclara girecek, araya toplar salacak, uzaktan sut tehdidi olacak. Modern futbolda geriye de belli ölçüde yardım etmeli. Belhanda'da bu özelliklerin kaçı var? açık konuşalım çoğu yok. GS için yetersiz bir oyuncu net.

arkadas laga luga yapmayin. Ofansfif orta saha takimi ilerde tutacak, verkaclara girecek, araya toplar salacak, uzaktan sut tehdidi olacak. Modern futbolda geriye de belli ölçüde yardım etmeli. Belhanda'da bu özelliklerin kaçı var? açık konuşalım çoğu yok. GS için yetersiz bir oyuncu net.

Şu kısım önemli.Belhanda özellikle şut anlamında hiçbir şey gösteremedi şu ana kadar.Kilidi açma anlamında 0 şu ana kadar.Bize öyle bir oyuncu lazım ama çok da statik olmamalı tabi.

Gercekleri yüzüne vurdugum icin sinirlenmene gerek yok kardes

Isin gücün insanlari tahrik etmek bi olumlu Mesaj yaz da görelim,iyi oynayan oyuncularin bir hakkini ver de art niyetli degilmis diyelim
Tabi millet art niyetli olmadığını ispatlamak için yorumlarını size göre şekillendirmek zorunda zaten.

İşine geldiği zaman sabah akşam provokasyon yapan adamlar işine gelmediğinde iyi niyet dersi vermeye kalkmıyor mu bayılıyorum.

Tabi millet art niyetli olmadığını ispatlamak için yorumlarını size göre şekillendirmek zorunda zaten.

İşine geldiği zaman sabah akşam provokasyon yapan adamlar işine gelmediğinde iyi niyet dersi vermeye kalkmıyor mu bayılıyorum.

Aksini ispatlamadigin sürece art niyetlisin

Belhanda,Sneijder ve tudor basliklarinda provokasyon yapan sensin baskasi degil,zaten Bunu belirttigim icin uslubunu bozdun ve sinirlendin

Yerinde olsam dikkat ederdim,malum forum'da her Turlu insan var biri cikar saglam bir sekilde söver sonra neden diye düsünürsün

Merak ediyorum hic mi baska cok kosan 10 numara yoktu piyasada. Ki bu adam disiplinsiz. Disiplinsizligini kaldiracagin adamin avrupa capinda bir adam olmasi lazim. Belhanda böyle devam ederse sezon sonunu bile zor görür. Ya kendini gelistirecek veya gidecek.Burasi Galatasaray. Oyuncu bekleyecek lüksümüz yok.

Salak bi topcu dogrusu
Daha iyi oynadigi var mi kariyerinde yoksa bu mu yani herif, eger buysa verilen paraya yazik gunah

9 milyon euro bonservis verdik. 3.35 milyon euro ise yıllık ücret alıyor. Taraftarlar ilgi gösteriyor, her gittiği mekanda krallar gibi karşılanıyor. Tek istediğimiz aldığın paranın ve ilginin karşılığını vermen. Bu taraftar kaç haftadan beri bu derbiyi bekliyor, senin kafasızlığın yüzünden bunca insanın moralini ve motivasyonunu bozmaya hakkın yok. Aklını kullanamayacaksan bu mesleği yapmana da gerek yok. Bu taraftar senin kafasızlığının sonuçlarına katlanmak zorunda değil.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Kötü bir oyuncu değil fakat 11m euro verilecek bir oyuncuda değildi.Para şuan için çöp oldu gibi duruyor.Hücum anlamında çok bir katkısı olduğu söylenemez.Aslında şuda yapılabilir.Öne ndiaye çekilir geride belhanda fernando oynar.Veya Tolga fernandonun yanında değerlendirilir sola belhanda çekilir.Soldan belhanda sağdan feghouli derken tek kanatta olan yükte azalabilir.

Son 2 maçta takımın net en kötü oyuncusu. Acilen toparlanıp sonraki oynayacağı maçlarda kendini affetirmeli. Çok çok kötüydü dünkü maçta. Bu kadar iyi bir yeteneğe sahip olup. İstediğinde herşeyi yapabilen bir oyuncu nasıl bu kadar mental açıdan kötü olabilir anlam veremiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt