Umut Ülgen
Sarı Üye
- 22 Temmuz 2017
- 266
- 28
- 328
Maçtan önce %100 kapasitemle oynayacağım diye bir lafı vardı böyle haberler dolaşıyordu. Gerçekten de süperdi tam kapasitesi böyleymis demekki kocaman bir hayal kırıklığı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Trabzon maçında yedek olmalı, sahada 11 kişi olmalıyız.
Trabzon maçında yedek olmalı, sahada 11 kişi olmalıyız.
Doğru yahu dün kırmızı gördü. Hafta içi kupa maçımız var zannettim. Neyse yedek olarak kullanılmalı artık bundan sonra zira gram katkısı yok. Saçma sapan top kayıpları ile de gol yedirebilir.Cezali oldugu icin evden izleyecektir reis
Seni bugün hesaplaşma içinde gördümelbet yanıldığım konular var ama belhanda da yanılmadım sezon başı demiştim bunun yerine ben arfa alınmalıydı diye. bu senede 3-5 maç oynadı savunduk ama an
itibariyle tamamen sınıfta kaldı.
teknik direktörlerin sevdiği bir oyuncu kabul.
koşan on numara kabul
ama yok abi olmuyor. mental olarak zayıf bir adam.
yok kardes, biz gs dusmani oldugumuz icin oyle dedikInsanların Belhanda konusunda yavaş yavaş gerçeklerle yüzleşmesi güzel.
sent via GSC
yok kardes, biz gs dusmani oldugumuz icin oyle dedik.
bir bitmediniz arkadaş. wesley de wesley.
ulan adam kalsaydı kamyonla küfür ediyordunuz şu an. şu haliyle bile 3 tane wesley'e karşılık bir belhanda vermem .

4 sene sözlesmesi var nereye gidecek ki.Iki gündür bunun yüzünden sinirliyim halen . Defol
4 sene sözlesmesi var nereye gidecek ki.