#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu herif 3 büyüklerden birisinin elinde patlayacaktı zaten.Fener alamadı,beşiktaş alamadı en son Kiev çakacak enayi bir takım ararken balıklama kazığın üstüne biz oturduk malesef.Bir de sene başı Kiev çöpünü bize kakaladı dediğimiz de yav he he diyen,ve forumda engellediğim ilk kişi olan bir şahıs vardı burada.Şimdi de gelsin de biraz konuşsun bakalım giren 10 milyon+bu adam için verilen senelik 3.5 milyon için konuşsun biraz.Zaten bu topçuları bir siz izliyorsunuz,biz tv'ye kıçımızı dönüp maç izliyoruz değil mi

Furkanin yazdigini gordum, adam gibi de, Ademi goremedim .

Bu arkadaşın parası Dursun, Tudor ve Belhandasporlulardan tahsil edilsin

edildi

9DdN53.png

Sol kanatta değerlendirilsin, Fernando'nun yanında değerlendirilsin, top toplayıcı olarak değerlendirilsin ama forvet arkasında oynamasın bu adam.

Sezonun en önemli oyuncularından olacağı hususunda hala şüphem yok çok agresifti maçta tuhaf şekilde

Yeni bir kamu spotu çıktı çocuk gibi basit düşün diye dolandırıcılara karşı..Bazen öyle davranmak lazım..açıp bakacaksın belhandanın kariyerine montpellierden sonra kim alsa bir yerlere itelemeye çalışmış... Zaten geldiği zaman da en çok bu yönden korktuğumu belirtmiştim schalke kiralamış yok nice kiralamış yok .. zaten izleyince anladım neden böyle olduğunu..Yetenekli gibi görünüyor- çok koşuyor mücadele ediyor ama savruk..Asıl yapması gereken işi yapamıyor ..
Bu yıl bir kez beğendim o da son yarım saat sol kanada geçtiği maç onun dışında takımın en vasatı maalesef..umarım biz de bir yerlere iteleyebiliri ve bundan sonra piyango transfer işinden vazgeçeriz..Fernando-Gomis-Mariano gibi 30 civarı kendini kanıtlamış adamlar iş yapıyor bu ülkede

Yeni bir kamu spotu çıktı çocuk gibi basit düşün diye dolandırıcılara karşı..Bazen öyle davranmak lazım..açıp bakacaksın belhandanın kariyerine montpellierden sonra kim alsa bir yerlere itelemeye çalışmış... Zaten geldiği zaman da en çok bu yönden korktuğumu belirtmiştim schalke kiralamış yok nice kiralamış yok .. zaten izleyince anladım neden böyle olduğunu..Yetenekli gibi görünüyor- çok koşuyor mücadele ediyor ama savruk..Asıl yapması gereken işi yapamıyor ..
Bu yıl bir kez beğendim o da son yarım saat sol kanada geçtiği maç onun dışında takımın en vasatı maalesef..umarım biz de bir yerlere iteleyebiliri ve bundan sonra piyango transfer işinden vazgeçeriz..Fernando-Gomis-Mariano gibi 30 civarı kendini kanıtlamış adamlar iş yapıyor bu ülkede
Zor.

4 sene kontratı var. Ve yıllık yaklaşık 3,5 alıyor.

Kimse o paraları vermez maalesef.

sent via GSC

Fas Fildisi deplasmanindan yenilmeden donup Dunya Kupasi'na gitse de bu herifi zarar etmeden bir yerlere okutsak.

Şuana kadar savundum ama mental olarak problemli ve takımdan kopuk bir kafa yapısı var. Maçın ilk yarısında Valbuena'ya yaptığı hareket sonrası bu maç bundan bir cacık olmaz diye geçti içimden.

Hakem penaltisini vermedi, neyi konusuyorsunuz cidden arkadaslar.

bu adami ozaman tudor cikaracakti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt