#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sen bu takımın şampiyonluğundaki en simge topçularından olacaksın aslan çekemeyenlerde anten takıp Nice maçlarına dönecek

Sen bu takımın şampiyonluğundaki en simge topçularından olacaksın aslan çekemeyenlerde anten takıp Nice maçlarına dönecek

Harbiden nice bu sene ilk 10 a girer mi Fransa'da? Halbuki 11 de geçen seneden sadece 2 oyuncu farklı. İşe bak yav, geçen sene bu takım 4. Mu ne oldu. Demekki o 2 oyuncu çok büyük işler yapıyormuş 11 de. İlk 9 hafta da kaybetmemişti bu nice galiba liderdi geçen sene.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Giydiği formayı sahiplenmediği surece asla sahip cıķılmaması lzm. Dünya şeyinde dğl adamın.

Geçen sezon Wesley ile ilgili sadece basit maclarda skor uretiyor yea diye elestiri getiriliyordu. Bu adam basit macta bilr kayboluyor sahada. Cok garip

Yavaş yavaş baskı kurarken bu vurdumduymaz takımı 10 kişi bıraktı ve galibiyetten etti.Tabi Tudor'un 3lü sevdası da galibiyete engel oldu.

Şuna verilen paraya 4-5 daha ekleyip Brezilyadan geleceği olan bir isim alsaydık keşke.Artık tek çare acilen sol bek-sol stoper-sol açık alıp takımın daha da zayıf yönlerini güçlendirelim.

Ahmed Arif elestiride bulunan uyelerin yorumlarini begenmis, biraktigi yerden devam ediyor

:D

Refik renktaş bu arkadaş yüzünden züccaciye dükkanına girmiş bir fil edasıyla dolaşıyor. O kırmızıyı görmeyecektin oğlum

Şuna verilen paraya 4-5 daha ekleyip Brezilyadan geleceği olan bir isim alsaydık keşke.Artık tek çare acilen sol bek-sol stoper-sol açık alıp takımın daha da zayıf yönlerini güçlendirelim.

Hep diyorum bu ise yaramazi 3 e okutalim ustune CL den gelecek paranin yarisini yani kabaca 17 milyonu ilave edip belhandadan 4 yas kucuk Taliscaya verelim.

gitti 9 mio euro çöpe selçuk da oynardı bunun kadar. ah ben arfa niye gelmedin ki tr ye he

Hep diyorum bu ise yaramazi 3 e okutalim ustune CL den gelecek paranin yarisini yani kabaca 17 milyonu ilave edip belhandadan 4 yas kucuk Taliscaya verelim.

Bu saatten sonra çok zor.Sol bek-stoper-açık derken o bütçe yaratılmaz.Zaten sol tarafı tamemen mükemmel hale getirirsek Belhandanın sahaiçi zaafları fazla göze batmaz.

Başakşehir maçını izlesen bu kararından vazgeçersin. 1 tane olumlu pas hareket şut yok. Safi zarardı. Şut dışında zaten hiçbirşeyi yok.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ben Canerle kavgasindan sonra adamin oyun performansini dusurdugunu dusunuyorum. Sanirim takimdaki yerliler de adama cephe almis.

Valla normalde bu paralara eyvallah demem. Ama gerek artik futbol pazarinin durumu gerek herif duran top , uzaktan sut, gerek kafa ile golleri ile bjk ye yakismayacak kalitede ve alinmasi gerek diye dusunuyorum.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt