- 12 Haziran 2015
- 36.272
- 31.951
- 2.693
Keşke herkes istese hocam. Çok daha sağlıklı bir forum olur.
Elbette herkesin kendince bir fikri vardır, Ben herkesin Galatasaray'ın iyiliğini düşündüğünü umuyorum.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Keşke herkes istese hocam. Çok daha sağlıklı bir forum olur.

Sağlık diyince halin keyfin nasılKeşke herkes istese hocam. Çok daha sağlıklı bir forum olur.
Sağlık diyince halin keyfin nasıl
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Konya ve Fenerbahçe maçlarında belirli süre sol tarafta oynadı ve sahada iyice kayboldu. fener maçının ikinci yarısına dikkatli bakarsanız eğer, kırmızı kart pozisyonuna kadar belhandanın 1 ya da 2 defa ismini söylemiştir spiker.
Bu hafta ortada selçuk fernando deneyip, ileride Ndiaye oynarsa bu arkadaştan çok daha fazla katkı sağlar.
Ortami gerenlerin basinda sen varsin.keşke bu uyarıları zamanında yapsaydınız
bikaç hafta önce
Talisca'yi Turkiye'de mutlu edemezsin. Adam Super Lig topcusu degil. hele ki bu yasta.
Bir sonraki duragi Besiktas'in 4 misli bir takim olur. Besiktas'ta kemal sunalin cama ekmek bandirip tavuk yedigi gibi izler
Yanlışlıkla Topice girmişsin herhalde. Sneijder topici başka bir yerde.Asistin asistin asistin asistin asistini yapıyor. Bence mükemmel topçu.
ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yok o asist yapıyordu. Asistin asistin asistin asistin asistin asistini hesapladigimizi hiç hatırlamıyorum.Yanlışlıkla Topice girmişsin herhalde. Sneijder topici başka bir yerde.
Yanlışlıkla Topice girmişsin herhalde. Sneijder topici başka bir yerde.
Yav He HeYok o asist yapıyordu. Asistin asistin asistin asistin asistin asistini hesapladigimizi hiç hatırlamıyorum.
ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Iyi diyelim; iyi olalım.naber, nasıl gidiyor kardeş,keyfin yerinde mi?
Iyi diyelim; iyi olalım.
Üni başladı... Tabi böylece beli bir yoğunluk başladı
Yanında da bir iş başkiyorum. Student/Üni Öğrenci Işi..
Bana kalsa kebap yaparım da.. hayatta işte...
https://galeri8.uludagsozluk.com/473/yazarlarin-ruh-halini-anlatan-goruntu_994464.jpg
Sen nasılsın, napıyorsun ?
Model ?mücadeleye devam.
kış sezonu için model yapmam lazım,onlarla uğraşıyorum.
Allah sağlık sıhhat versin de gerisi sorun değil