Koray Akgerman
10 Numara!
- 4 Eylül 2012
- 11.427
- 5.964
- 1.373
gitti 9 mio euro çöpe selçuk da oynardı bunun kadar. ah ben arfa niye gelmedin ki tr ye he
Bu adam bonusu ile 10 milyona mal oldu bize.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gitti 9 mio euro çöpe selçuk da oynardı bunun kadar. ah ben arfa niye gelmedin ki tr ye he
Bu saatten sonra çok zor.Sol bek-stoper-açık derken o bütçe yaratılmaz.Zaten sol tarafı tamemen mükemmel hale getirirsek Belhandanın sahaiçi zaafları fazla göze batmaz.
Ulan adami bende sevmiyorum'da siz neyin kafasini yasiyorsunuz? Adam'a bariz faul yapildi, penaltisi verilmedi, hakem eyyamin krali yapti.
hala buna laf atiyorsunuz, yeter kardesim, tudor taktigi ile rezil etmesine ragmen cogu kisi onun topiciginde yazmiyor, geliyor burda belhanda'ya sayikliyor.
birakin bu isleri, bu adam bize lazim olacak, kendisine penalti verilmemis, uzerindeki baski hic bir futbolcu'da yok, biraz sahip cikin.
Hep diyorum bu ise yaramazi 3 e okutalim ustune CL den gelecek paranin yarisini yani kabaca 17 milyonu ilave edip belhandadan 4 yas kucuk Taliscaya verelim.
Ayip ediyorsun begenirsin begenmezsin sirf fasli diye yallah arabistana yazdin yeme bizi
Birileri cikip sana almanya da yasadigin icin yallah tuvalet temizlemeye dese nolacak
Ayip ediyorsun begenirsin begenmezsin sirf fasli diye yallah arabistana yazdin yeme bizi
Birileri cikip sana almanya da yasadigin icin yallah tuvalet temizlemeye dese nolacak
ardacım arabistanın nesini beğenmedin
Canerle kavga etmiş performansımı düşmüş puahahahahaha
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bjk li birine dedim şimdi kim o cahil dediCaner manitası galiba. Kavga edip küsünce morali bozulmuş yavrucağın.
Bjk li dedim şimdi kim o cahil dedi
Bunlar futbolu masa tenisi sanıyor galiba
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
keşke bu uyarıları zamanında yapsaydınız
bikaç hafta önce
keşke bu uyarıları zamanında yapsaydınız
bikaç hafta önce
Hakaretlerden, kişisel atışmalardan kaçınalım. Hepimiz Galatasaray'ın iyiliğini isteriz, dostluk çercevesinde devam edelim.