#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu saatten sonra çok zor.Sol bek-stoper-açık derken o bütçe yaratılmaz.Zaten sol tarafı tamemen mükemmel hale getirirsek Belhandanın sahaiçi zaafları fazla göze batmaz.

Yok ya goze batmamasi mumkun degil. Dusunun koca GS in forvet pozisyonunun hemen arkasinda bir oyuncu var herifte ne sut tehdidi, ne kafa tehdidi ne asist tehdidi var ve 3.6 milyon maas , 10 milyon bonservis odeniyor!!

Bunun pozisyonu en kritik 2-3 pozisyondan biri.

Asamoah zaten bonservissiz gelecek. Sol aciga da birini bulsunlar. Sonra Talisca. Keyfimize bakalim sonra.

Ulan adami bende sevmiyorum'da siz neyin kafasini yasiyorsunuz? Adam'a bariz faul yapildi, penaltisi verilmedi, hakem eyyamin krali yapti.

hala buna laf atiyorsunuz, yeter kardesim, tudor taktigi ile rezil etmesine ragmen cogu kisi onun topiciginde yazmiyor, geliyor burda belhanda'ya sayikliyor.

birakin bu isleri, bu adam bize lazim olacak, kendisine penalti verilmemis, uzerindeki baski hic bir futbolcu'da yok, biraz sahip cikin.

Üzerinde niye baskı var ki? Avrupa futbolunu azıcık bilen, topçuları azıcık tanıyan bir Galatasaraylının Belhanda’dan bir halt beklediğini düşünmüyorum ben geldiğinde de. Disiplinsiz, kafası gidik, 10 üzerinden 7lik bir özelliği bile olmayan, Emre Akbaba kadar bile yeteneği olmayan dümdüz bir adam. Gelirken de böyleydi. Kendisinden beklenti olan topçunun üzerinde baskı olur.

Hep diyorum bu ise yaramazi 3 e okutalim ustune CL den gelecek paranin yarisini yani kabaca 17 milyonu ilave edip belhandadan 4 yas kucuk Taliscaya verelim.

Talisca'yi Turkiye'de mutlu edemezsin. Adam Super Lig topcusu degil. hele ki bu yasta.
Bir sonraki duragi Besiktas'in 4 misli bir takim olur. Besiktas'ta kemal sunalin cama ekmek bandirip tavuk yedigi gibi izler

Ayip ediyorsun begenirsin begenmezsin sirf fasli diye yallah arabistana yazdin yeme bizi

Birileri cikip sana almanya da yasadigin icin yallah tuvalet temizlemeye dese nolacak

Yallah cine de diyebilirdim yada yallah amerikaya. Turkiye’de genel olarak yallah arabistana deniliyor diye yazdim. Bukadar da paranoyak olmayalim

Canerle kavga etmiş performansımı düşmüş puahahahahaha

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorumlar düzenlenecek. Konu belirli bir müddet kapalı kalacaktır..

Hakaretlerden, kişisel atışmalardan kaçınalım. Hepimiz Galatasaray'ın iyiliğini isteriz, dostluk çercevesinde devam edelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt