#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Talisca mı :asd22: Belhandadan bile daha fazla linç edilir top oynadığı yok,Belhanda 4-5 maç iyi katkı verdi

Konya ve Fenerbahçe maçlarında belirli süre sol tarafta oynadı ve sahada iyice kayboldu. fener maçının ikinci yarısına dikkatli bakarsanız eğer, kırmızı kart pozisyonuna kadar belhandanın 1 ya da 2 defa ismini söylemiştir spiker.

Bu hafta ortada selçuk fernando deneyip, ileride Ndiaye oynarsa bu arkadaştan çok daha fazla katkı sağlar.

Konya ve Fenerbahçe maçlarında belirli süre sol tarafta oynadı ve sahada iyice kayboldu. fener maçının ikinci yarısına dikkatli bakarsanız eğer, kırmızı kart pozisyonuna kadar belhandanın 1 ya da 2 defa ismini söylemiştir spiker.

Bu hafta ortada selçuk fernando deneyip, ileride Ndiaye oynarsa bu arkadaştan çok daha fazla katkı sağlar.

8 numara oynatak

Talisca mi?

Durun durun daha düne kadar ooh Talisca aaah Talisca degil miydi? Ne ara bu Talisca Belhanda dan kötü oluvermis.

(Benim düsüncelerim degil burada Talisca icin yanip tutusanlarin düsüncesi)

Belhanda yi savundum ama snejder e son zamanlarında iyi oynamıyor diye laf ederdim lakin bu adamı görünce adama haksızlık etmişim. En kötü 2 senesinde snejder de kötüydü ama adam asist gol yapıyordu. Fener maçıyla belhanda kredisini bitirdi gözümde

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

neredeyse tüm gollerde direct veya indirect katkisi oldu yani abartildigi kadar kötü degil diye düsünüyorum

fener maçinda saçmaladi lakin

cezasi bittikten sonra feghouli ile beraber kanatta oynamasi lazim

Asistin asistin asistin asistin asistini yapıyor. Bence mükemmel topçu.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Iyi diyelim; iyi olalım.

Üni başladı... Tabi böylece beli bir yoğunluk başladı
Yanında da bir iş başkiyorum. Student/Üni Öğrenci Işi..

Bana kalsa kebap yaparım da.. hayatta işte...

https://galeri8.uludagsozluk.com/473/yazarlarin-ruh-halini-anlatan-goruntu_994464.jpg

Sen nasılsın, napıyorsun ?

mücadeleye devam.

kış sezonu için model yapmam lazım,onlarla uğraşıyorum.

Allah sağlık sıhhat versin de gerisi sorun değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt