#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kardeş sen koyu sneijdercisin
Bu yorumu yapıyorsan daha laf etmem
Sonuçta Galatasaray kazanacak Iyi oynarsa

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aynen o Galatasaray icin ne iyise o olsun. Belhandayi begenmiyordum 9 maclik periot sonra. FB maci sonrasi iyice nefret ettim dogal olarak. Kirmizi kart iyi gelmis kendisine. Biraz daha cok sut cekse daha iyi olur. Bizde o problem var. Sut ceken adam az (tolga var aslinda sadece disaridan vuran)

Feghouli bu maç da oynasaydı, şov yapardi kesin.

Bu adamın tek sorunu mental. Eğer mental olarak iyiyse gerçekten çok verimli oynuyor. Bugünki tek ve de genel olarak en büyük eksiği şut, çok başarısız.

Aynen o Galatasaray icin ne iyise o olsun. Belhandayi begenmiyordum 9 maclik periot sonra. FB maci sonrasi iyice nefret ettim dogal olarak. Kirmizi kart iyi gelmis kendisine. Biraz daha cok sut cekse daha iyi olur. Bizde o problem var. Sut ceken adam az (tolga var aslinda sadece disaridan vuran)
Biraz da garry
Belhanda ıyi şut atan birisi değil
Koşan basan dribling yapan birebiri ıyi kumaşı harika bir oyuncu
Ben isterdimki sneijder gibi şut atabilse ama öyle bir oyuncu yok bu özellikleri olup şut atan 10 numara

Biraz da garry
Belhanda ıyi şut atan birisi değil
Koşan basan dribling yapan birebiri ıyi kumaşı harika bir oyuncu
Ben isterdimki sneijder gibi şut atabilse ama öyle bir oyuncu yok bu özellikleri olup şut atan 10 numara

Degil , yinede denesin vursun . Tolga cok mu iyi atiyor sutlari ? Vuruyor yinede. Rakibe öyle de korku salabilirsin.

Degil , yinede denesin vursun . Tolga cok mu iyi atiyor sutlari ? Vuruyor yinede. Rakibe öyle de korku salabilirsin.
Deneyebilir iyi oynadıkça onlarida yapacak
Tolga ve gary şutları gol olsaydı inanılmaz organizasyonlar olacaktı ilk yarı
Atak başlangıçları hep belhandada idi

Talişka denen balondan 2 kat verimli oynuyor bu yıl ama ona çıldıran çok insan var forumda

DNuwmIVX4AIPL21.jpg

Bugün çok beğendim lakin çıkarken kaptırdığı toplar can yakabilir,yakıyor ona dikkat etmesi lazım

Bugün iyiydi, devamını getirsin başımızın üstünde yeri olsun. Bugünkü maçı sadece Belhanda özelinde değil, genel olarak abartmamak lazım. Ölçüt kabul edilebilecek bir maç değildi çünkü.

Hadi be oğlum, haftaya da böyle hırslı ve istekli oyna. Sana çok ihtiyacımız var

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bugün fena değildi hatta takımın en iyilerindendi diyebilirim. Kırmızı karttan sonra biraz aklını başına toplamış gibi lakin bu maçı da çok fazla ölçü olarak almamak lazım. Başakşehir maçında da böyle oynayıp maçı alsın o zaman helal olsun diyeceğim.

Ha bu arada şu benim de ilgimi çekti; Geçen senelerde küçük takımlara karşı oynanan maçlarda Sneijder'in yaptığı asistleri, iyi kullandığı duran topları falan küçümseyenler şimdi Belhanda'yı kötü bir Gençlere karşı yaptığı asist ile duran toplar ile savunur olmuş. Belhanda yarenleri fb maçından sonra ortalıkta yoktu. Şimdi yine çıkmışlar piyasaya ahhahah :D

Deneyebilir iyi oynadıkça onlarida yapacak
Tolga ve gary şutları gol olsaydı inanılmaz organizasyonlar olacaktı ilk yarı
Atak başlangıçları hep belhandada idi

bugün laf yok . Cok güzel oynadi. Ilk defa bukadar aktif oynadi önde, skora da yansidi hemen.

kaliteli bir adam bunu hep söyledim yeter ki ciddiye alsın maçı. işte çoğu zaman dünyayı sallamıyor . aynı ben :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt