#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
devre arası iyi bir sol acık bulabilir miyiz acaba

Paraya bakar reis bence Tolga-Garry gibi adamlara 3*5 teklif gelirse sağlam bir sol açık alabiliriz bence en az Feghouli ayarında ... mesela Ntep tam bu takımın oyuncusu bana göre gelirse aşırı katkı sağlar ...

Yoksa mecbur büyük takımların kullanmadığı kiralık topçular peşinde koşucaz ...

Son düzenleme:
Şu belhanda konusuna gelince senelerdir bizim başımızdaki çapsızların neden transferde bu kadar başarısız olup borcu katladığını daha iyi anlıyorum. Çünkü gerçekleri gören bilinçli taraftar az. O yüzdende başımızdaki yöneticiler sürekli tarihi fiyaskolara imza atıyorlar.

L’Equipe,Sneijder’li Nice’in eksiğinin Belhanda gibi teknik lider oyuncu olduğunu yazmış.

DN3Q4APWkAAkyOM.jpg

Adamlar da Sneijder yok mu ?

Adamlar da Sneijder yok mu ?

Bunlar hep operasyon yigidim. Mustafa Canaslan kardesimiz tespit yapti ve belirledi Belhanda´nin "dogustan var olmasi gereken lider karakteri" ve mental eksikliklerin oldugunu. Bunun üzerine hemen Fransiz basini harekete gecti, ve hemen Belhanda´nin mental gücünü ön plana cikaran, ve lider karakterinin Nice´de eksik olduguna yönelik bir Haber sürdürdü piyasaya, Arif Celik renktasimiz da bunu adeta bir tetikci edasi ile paylasti, hemen sayin canaslanin tespitinin altina.

Yani burada hedef Schneider degil, manipulasyon bir haber ile hedef haline getirilen Mustafa Canaslan kardesimizdir.

Fransizlarin manipulasyon oyunlarina gelmeyelim.

L’Equipe,Sneijder’li Nice’in eksiğinin Belhanda gibi teknik lider oyuncu olduğunu yazmış.

DN3Q4APWkAAkyOM.jpg

Duran topları iyi kullanıyor, tam istediğim gibi, kafayı vuran oyuncunun topu hızlandırmasına gerek kalmadan sadece topu kaleye yönlendirmesi yetiyor. Keşke benzer özellikte sol ayaklı biri de olsaydı takımda...

Form durumunun artmasıyla -rakiplere gereksiz bulaşmalarını da frenlerse- daha da faydalı olabilir. Ancak Belhanda' nın oynadığı mevkiye göre en eksik bulduğum ve düzeltebileceğini düşünmediğim yönü 'Lider karakter' e sahip olmaması ki doğuştan var olması gereken bir yetidir, nasibinde yok anlaşılan. Mental yönden zayıf görüntüsünü bu eksikliğine bağlıyorum...

:asd22:

Fransızcam birkaç kelimden ibarettir ki onların da yazılışını bilmiyorum zaten. Orada ne yazdığı hiçbir şeyin ispatı değil, ben izlenimlerimi belirtiyorum. Belhanda' nın ''Lider karakter'' e sahip olduğunu iddia eden varsa sene sonunda değerlendirmesini yaparız; keşke yanılan ben olsam da şampiyonluk yolunda en etkili oyuncumuz olsa...

Fransızcam birkaç kelimden ibarettir ki onların da yazılışını bilmiyorum zaten. Orada ne yazdığı hiçbir şeyin ispatı değil, ben izlenimlerimi belirtiyorum. Belhanda' nın ''Lider karakter'' e sahip olduğunu iddia eden varsa sene sonunda değerlendirmesini yaparız; keşke yanılan ben olsam da şampiyonluk yolunda en etkili oyuncumuz olsa...

Bu arada senin yaptığın tespite gülmedim yanlış anlaşılma olmasın

Senin yaptığın bu tespitin üstüne Arif rdaşın sanki günlerdir bu mesajı bekliyormuş gibi altına yapıştırması komiğime gitti :D

Bunlar hep operasyon yigidim. Mustafa Canaslan kardesimiz tespit yapti ve belirledi Belhanda´nin "dogustan var olmasi gereken lider karakteri" ve mental eksikliklerin oldugunu. Bunun üzerine hemen Fransiz basini harekete gecti, ve hemen Belhanda´nin mental gücünü ön plana cikaran, ve lider karakterinin Nice´de eksik olduguna yönelik bir Haber sürdürdü piyasaya, Arif Celik renktasimiz da bunu adeta bir tetikci edasi ile paylasti, hemen sayin canaslanin tespitinin altina.

Yani burada hedef Schneider degil, manipulasyon bir haber ile hedef haline getirilen Mustafa Canaslan kardesimizdir.

Fransizlarin manipulasyon oyunlarina gelmeyelim.

İyi ki varsın 'Alamancı':). Yoksa Fransızların kurduna kuşuna yem edeceklerdi beni yaw!:oley:...

Belhanda da birçok şey olmadığı gibi (futbol adına) liderlik vasfı da hiç yok.

Engellemiştim zaten seni daha önceki terbiyesizce konuşmalarından dolayı, tesadüfen gördüm şu yazdığın mesajı. Yani kendince klavye başında hakaret edip rahatlıyorsun herhalde. Şurda kimseye küfür etmedim senin gibi birisini de etmeyi düşünmüyorum. Zaten şöyle forumlarda terbiyesizlik yapan kişiye de ne anlatsan boş gelir orası da ayrı.

Ben senin yazdıklarıı engelledim görmüyorum sende aynı yolu seçebilirsin. Belhanda hakkında görüşlerim beni ilgilendirir hakaret içeren birşey de yok. Yazdığım mesajlarda kimseyi rahatsız etmiyor etse uyarı gelirdi, seni rahatsız eden ne orasını da anlamış değilim.

Düşüncelerini, karşıt fikirlerini saygı çerçevesinde anlatamıyorsan susmakta güzel birşeydir.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Engellemiştim zaten seni daha önceki terbiyesizce konuşmalarından dolayı, tesadüfen gördüm şu yazdığın mesajı. Yani kendince klavye başında hakaret edip rahatlıyorsun herhalde. Şurda kimseye küfür etmedim senin gibi birisini de etmeyi düşünmüyorum. Zaten şöyle forumlarda terbiyesizlik yapan kişiye de ne anlatsan boş gelir orası da ayrı.

Ben senin yazdıklarıı engelledim görmüyorum sende aynı yolu seçebilirsin. Belhanda hakkında görüşlerim beni ilgilendirir hakaret içeren birşey de yok. Yazdığım mesajlarda kimseyi rahatsız etmiyor etse uyarı gelirdi, seni rahatsız eden ne orasını da anlamış değilim.

Düşüncelerini, karşıt fikirlerini saygı çerçevesinde anlatamıyorsan susmakta güzel birşeydir.

Demokrat msjin icin tebrik ederim Tanju renktas

Uğur İz mesajı düzenliyorsun güzel hoş ama o kişiye de gereken cezayı verirsiniz umarım. Özür dilerse sıkıntı yok.

Fransız basınının bir halttan çaktığı yok o vakit rdaş

Bu yorumuna anca şapka çıkartabilirim :hat:
Aydın eğer bu yazdığın espri değil ise bende fikrimi belirtmek istiyorum. Gazetenin yazdığı da bir yorum, burada Mustafa olsun, Tanju olsun, hatta liderlik vasfı konusunda buna kendimi de katıyorum, benimki de bir yorum.

Şu ana kadar Fernando, Maicon, hatta Gomis, liderlik vasıfları olduğunu gösterdiler. Belhanda'da ben bunu şimdiye kadar göremedim.

Aydın eğer bu yazdığın espri değil ise bende fikrimi belirtmek istiyorum. Gazetenin yazdığı da bir yorum, burada Mustafa olsun, Tanju olsun, hatta liderlik vasfı konusunda buna kendimi de katıyorum, benimki de bir yorum.

Şu ana kadar Fernando, Maicon, hatta Gomis, liderlik vasıfları olduğunu gösterdiler. Belhanda'da ben bunu şimdiye kadar göremedim.

Çok fazla ciddiye alıyorsun aga bazı mesajları :D

Tanju bana biraz kıl da takılayım dedim

Fransız basınının bir halttan çaktığı yok o vakit rdaş

Bu yorumuna anca şapka çıkartabilirim :hat:

OLabilir belki de ben onlar kadar iyi bilmiyorumdur futbolu. Şapka çıkartmak güzel bir harekettir teşekkür ederim:k19:

Peki Aydın sen şu ana kadar izlediğin Belhanda'nın liderlik özelliğini gördün mü?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt