#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Girin bakın transfertmarkt a bu adamın en süper geçirdiği sezondaki istatikleri Sneijder in bizdeki en kötü sezonuna eşit. Bundan ne köy ne kasaba olur kiev iyi kitledi diyecemde onlar 9 milyon Euro nun %60 ini anca almıştır geri kalan malum

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

arkadaş kafayı yicem

3 aydır söylüyorum bunu

NE SNEİJDERİ YAHU NE SNEİJDERİ

ŞU ADAMI CULİO İLE KIYASLAYIN DİYORUM

BU FORUM DIŞINDA BU PARA YEMEYE GELMİŞ OLAN LAUBALİ YETENEKSİZ ARAP APAÇİYİ SNEİJDERLE KIYASLARSANIZ MİLLET GÖTÜYLE GÜLER

niyeyse bu forumda habire sneijder ile kıyaslıyorlar

talisca ile bile kıyaslamam

Fas Milli Takımını Dünya Kupasına taşıyan Herve Renard ve Younes Belhanda ikilisi Fransız BeİN Sport kanalına konuk oldular ve bazı açıklamalarda bulundular.

Younes Belhanda : "Yaşımın biraz ilerlemesinden dolayı, eski meziyetlerim aynı seviyede değil.
Herve Renard ile olan görüşmemizde kendisi beni 10 numara olarak değilde 8 numara olarak kullanmak istediğini söyledi, sonrasında ise takımın en çok top kazanan isimlerinden biri oldum"

DPA_yEOXUAAF1QW

Konuyu yukarıda görünce yine asistin asistin asistin asistin asistin asistini yaptı sandım.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Günaydın nihayet ne mal olduğunu anladınız sanırım.

"Sırf" Sneijder yerine geliyor diye istemediğimi söyleyenler vardı yazın. Hayır arkadaş bu astronomik maliyete değmez kazığın babasıdır diye istemiyordum.

sent via GSC

merak etme hala anlamadılar

3-4 yıla anlayacaklar

arkadaşların kafa zehir

Belhanda : "Başakşehir'e karşı 5-1 kaybettik evet. Adebayor bizi öldürdü. Fakat maça iyi hazırlanmadık, her zaman oynadığımız gibi oynamadık, farklı bir oyun anlayışıyla çıktık sahaya ve sonuç ortada. Birbirimize bu bir kazaydı ve maçı unutalım dedik. Bizi sahada gezdirdiler."

Soru : "Neden Galatasaray'yı seçtin ?"

Younes Belhanda : "Galatasaray bana gelen ilk projeydi, Gomis zaten imza atmıştı, Sofiane Feghouli'nin oraya gideceğini biliyordum ve ManCity'den Fernando'yu da transfer etmek üzereydiler haliyle baya büyük bir takım kuruluyordu.."

Yasinin ilerlemesinden dolayi mi? Seni savunanlar gibi bizimle dalga mi geciyorsun arkadas.

27 yasindaki adamin dedigine bak.

Aciklamalarini okudukca birseyler yaziyorum sonra geri siliyorum

Younes Belhanda : "Marsilya kulübünün Bafetimbi Gomis'in ayrılmasına izin verip yerine Kostas Mitroglou'nu transfer etmesi bana göre onlar adına yanlış bir hamleydi, çünkü Bafetimbi Gomis çok çok iyi bir golcü."

DPBC8B_X0AcfVkb

sorun cezasahasına girmemesi...klas hareketler hep ortasahada....bu kıvraklıgı ve tekniği cezasahası bölgesinde konusturmalı.çok yetenekli.bikaç golle aşacak bence bu silik durumu.

Belhanda : "Galatasaray'dan teklif aldıktan sonra Sow ve Dia gibi isimlerle görüştüm, son olarak Renard ile görüştüm ve bana daha sonrası için dikkatli olmamı söyledi"

Renard : "Galatasaray büyük bir takım, çok büyük bir takım ama sonrasında nereye gittiğine dikkat etmeli"

DPBInI8X4AAKkuC

Younes Belhanda : "Adebayor bize her şeyi yaptı, biz ise her şeyi ters yaptık. Oyuna maalesef hükmedemedik.
Başakşehir iyi oyunculardan kurulu güzel bir takım, şampiyonluk yolunda onlara dikkat etmemiz gerekiyor."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt