#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaptığı bir kaç iyi pas haricinde diğer her şeyi kötü yaptı. Top kontrolü rezalet, atmaya çalıştığı pasların yarısından fazlası rakip oyuncuya takılıyor. Kendini maçlara odaklamadığı sürece her an yedek kulübesinde bulabilir kendisini.

Niye sinir yapıyorsun haklı çıkmak için
Görüs bu sana göre vasat bu bana gore bu
Vasat benim icin yeterli kriter değil Galatasaray da
Yazarken sözlüğe bakıp tam olarak ne ifade ettiğine bakmıyorum
Söylediğin için tşk ederim düzeltiyorum vasat bile değildi :)

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alıntı yapmadan beğeni verip geçecektim de boldladığım cümlen absürd olmuş; gayet sakin olduğumu bilmeni istedim:). İyi forumlar...

Kilidi açmadığı iddia etmedim. Hala anlamadığın bu rastlantısal birşey. Utanılacak bir durum yok. Ayrıca maicon ile belhanda nın skor katkısını ben ortaya atmadım. Sen attın. Ve daha oyuncualrın istatistiklerini bilmeden heybeye yazdın. Şimdide benim yazdığımı anlamadan saçmalıyorsun. Ayrıca ben hiç Belhanda savunmaya yardım ediyor diye övüp eksiklerini örtmedim sadece savunmaya yardım etmesi olumlu bir hareket olduğunu belirttim. Her hucumcu için söylüyorum. Gomis içinde, adam kovalayan rodriguez içinde. Takımı sahada 10 kişi bırakmayan herkes için söyledim. Sen kafandan yine senaryolar kuruyorsun. Son yazdığın cümledeki kıyaslamayı yapan ben değilim SENSİN. Yazdığından haberin yok. Attığın fotoğraf ta aslında herşeyi özetliyor belirttiğin gibi. Kimin silahsız olduğu gayet açık.

Ekli dosyayı görüntüle 18493

Hiç bir halt etmediği sene başından bu yana adamı savunmadaki tek argümanınız savunmaya yardım ediyor oluşu, bunu ekstra olarak sunuyorsan o da yanlış, zira adamın başka bir numarası yok. Ben savunma yardımından ekstra olarak bahsettim deyip kıvranmana gerek yok ;)

Ben istatistikleri bilip söyledim. FUTBOLDAN ANLAYAN her insan skor katkısı olarak, adamların birincil vazifelerini gözeterek, bir stoperin 4 golünün > bir 10 numarasının 6 gol+asistinden büyük olduğunu bilir.
Ama sen şaşırtmadın ve "6>4 zaaAAaa XD" yaptın.

Neyse "Hralll" deyip dillemeye devam et, benden bu kadar.

Hiç bir halt etmediği sene başından bu yana adamı savunmadaki tek argümanınız savunmaya yardım ediyor oluşu, bunu ekstra olarak sunuyorsan o da yanlış, zira adamın başka bir numarası yok. Ben savunma yardımından ekstra olarak bahsettim deyip kıvranmana gerek yok ;)

Ben istatistikleri bilip söyledim. FUTBOLDAN ANLAYAN her insan skor katkısı olarak, adamların birincil vazifelerini gözeterek, bir stoperin 4 golünün > bir 10 numarasının 6 gol+asistinden büyük olduğunu bilir.

Neyse "Hralll" deyip dillemeye devam et, benden bu kadar.

Ben böyle birşey yapmadım fakat. Gerçekten beynini kullanamaman bunu algılamanı sağlamış olabilir. Şuan basbaya kıvırıyorsun. Kendi kafandan benim söylemediğim şeyleri söylemişim gibi gösteriyorsun. Mental bir problem var galiba ? Ayrıca hiçbir halt yememiş derken zaten futboldan anlamadığın çok net belli. Ben savunma katkısından her zaman ekstra olarak bahsettim kıvırma yok. Senin beyin yine algılamada büyük sorun yaşamış. Allah kolaylık versin kardeşim. Acil şifalar dilerim. Umarım düzelirsin.

Eee zaten istese 5-6 tane kilit pas atardı rahat rahat .Basbaya konsantrasyon eksiklliği ve maçı iplememsinden atamadı. Bunun iyi olan yanı ne ? Ayrıca dediğin olay konusunda fikrim aynı rastlantısal birşey. Bİrçok maçta stoperler yada bekler falan orta sahadan önce oyunu açıyorlar. Boş yapıyorsun. Ayrıca maicon 4 kere skora etki ederken. Belhanda 6 kere etti ? Ne alaka yani. Ben ayrıca skor yapmaktan bahsetmiyorum. Anlık olduğunu söylüyorum. Biraz boş konuşuyorsun.

Yetenekten de önemli bir sorunu var yani, karakter?...Karakteri bozuk adamdan fayda gelmez, uzak durmak gerekir böylelerinden. Hayatın her alanında gözettiğim bir düsturdur, herkese de tavsiye ederim...

Ben böyle birşey yapmadım fakat. Gerçekten beynini kullanamaman bunu algılamanı sağlamış olabilir. Şuan basbaya kıvırıyorsun. Kendi kafandan benim söylemediğim şeyleri söylemişim gibi gösteriyorsun. Mental bir problem var galiba ? Ayrıca hiçbir halt yememiş derken zaten futboldan anlamadığın çok net belli. Ben savunma katkısından her zaman ekstra olarak bahsettim kıvırma yok. Senin beyin yine algılamada büyük sorun yaşamış. Allah kolaylık versin kardeşim. Acil şifalar dilerim. Umarım düzelirsin.

Furkan lisede Türkçe paragraf sorularında nasıldın, parçanın ana düşüncesini bulabilir miydin? Boşluk bırakılan yere aşağıdaki cümlelerden hangisi gelir sorularında doğruyu seçebiliyor muydun? Cümlede anlam sorularında bu cümlede aşağıdakilerden hangisi anlatılmak istenmiştir sorularında da doğruyu seçebildiğini sanmıyorum.

Benim için önemli değil de bu kıtlık, günlük yaşamını etkiler. Kendini biraz geliştirmen dileğiyle.

Furkan lisede Türkçe paragraf sorularında nasıldın, parçanın ana düşüncesini bulabilir miydin? Boşluk bırakılan yere aşağıdaki cümlelerden hangisi gelir sorularında doğruyu seçebiliyor muydun? Cümlede anlam sorularında bu cümlede aşağıdakilerden hangisi anlatılmak istenmiştir sorularında da doğruyu seçebildiğini sanmıyorum.

Benim için önemli değil de bu kıtlık, günlük yaşamını etkiler. Kendini biraz geliştirmen dileğiyle.

Genelde paragrafta full çekerdim. Kıskanırlardı beni :))

Topa kayarak rakibe yaptığı asist çok iyidi. Müthiş oyuncu yahu her maç rakibe yapıyor asistini.

Fesli Maradona'mız yine rakibin içinden geçti hamdolsun.

Bana birisi verdiği defansif katkı sonrası, on numara pozisyonunda oynadığı halde defansif katki verdiğini esasen kabul ediyorum, bu maç hariç çünkü bu maç gezinip durdu sahada, işte bu katkı sonrası kazandığı topu rakibe atması sonrası totalde ne gibi bir katkı veriyor açıklaya bilir mi acaba?

Son düzenleme:
kazik.jpg

Recep,Adem,Aydin,Furkan gibiler Sneijder gitti Belhanda geldi diye orgasm olanlar, sevinenler'de sonunda anlamislardir umarim. Gelmeden dedim Sistem degisikligine gidelim, Baska bir 10 no alalim, 8 no alip 4-3-3 oynayalim, ama bu foss gelmesin. 8+2nedir lan ... +2 sampiyon olursak (ki belhanda bi bok yapmiyor bunun icin birde) ödüyoruz degilmi? Muazzam girdi affiyet olsujn bizlere. Nice ile takasa gidip Sneijder <-> Belhanda yapalim. Sneijdere kücük maclarin adami diyenler (gecen sene ) belhanda icin ne diyorlardir.. Sino bu 10 hafta icinde 10 assist 4 gol yapmis olurdu coktan. Bugün bile 3 assist yapmisti

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt