#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dk 52

maiconun topu kesmesi sonucu uzaklaşan top belhandanın önünde kalır

belhanda kaleci ile karşı karşıya iken arkadan hissettiği rakibin rüzgarı sonucu cezasahası içine yaptığı ördek dalışı ile apaçiliğini gösterip guizavari şekilde ağlayışı olan pozisyon

Beyler siz saka mi yapiyorsunuz ? video konmus , guzel gununuzden 2 dakika ayirip 30:30 ile 32:30 arasini izleyin

studyodakilerin hepsinin faul demesini de soylemiyorum , kale arkasi cekimden kendi yargilamanizi yapin

onceden "faul degil" dedim diye de forumda ne derler diye endiselenmeyin . hayret bir sey , hele sen hayri , buna faul degil mi diyorsun simdi

Son düzenleme:
Sneijder bu takimda kariyer rekorlarini alt üst ederdi... 14/15 sezonundan daha efsane bir sezon cikarirdi .. Gary,Gomis Tolga,Feghouliyi gol manyagi ederdi

O pozisyon penaltı neyini tartışıyorsunuz

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beyler siz saka mi yapiyorsunuz ? video konmus , guzel gununuzden 2 dakika ayirip 30:30 ile 32:30 arasini izleyin

studyodakilerin hepsinin faul demesini de soylemiyorum , kale arkasi cekimden kendi yargilamanizi yapin

onceden "faul degil" dedim diye de forumda ne derler diye endiselenmeyin . hayret bir sey , hele sen hayri , buna faul degil mi diyorsun simdi

yazık

galatasaraylılığın objektifliğinin önüne geçmiş

yazık

galatasaraylılığın objektifliğinin önüne geçmiş

sence bu mumkun mu ?

isin zor kismi bu degil , burada gecer gider , dedikleri gibi yarin alpere olacak , yine objektif olacagiz, denmeyecek laf kalmayacak

oyuncu arkada kalmis , diyorsaniz ki mudahalesi yok , ayagi gelmiyor, kamera yapistirmis , yanlis goruyorsunuz , tamam diyim

fakat o darbenin topla alakasi yok , kaleye kitlenen hareket halindeki oyuncuyu bozacagi da net .

sunu tartisabiliriz, baska bir adam olsa yere saglam basar ,dusmemeye calisir falan filan

hic bir oyuncunun boyle bir mecburiyeti yok , onu yapan zaman zaman golu kazandirabilir ve hakemin calmama riskini yok eder , ama zaman zaman da golu kacirir , hakemlerin de 90% i donup penalti vermez

bir kere ali aydin vereyim dedi , adami idam ettiler , ki dogruydu

Hakem belhandaya aldatmaya yönelik hareket nedeniyle sarı kart göstermeyerek eyyam yapmış.

Erman Toroğlu'da faul dedi o pozisyona ama dışarıdaymış

Bisey yok o posyonda. Belhanda gibi iyi balansli bir futbolcu daha iyi kullanmasi lazimdi o posyonu

sence bu mumkun mu ?

isin zor kismi bu degil , burada gecer gider , dedikleri gibi yarin alpere olacak , yine objektif olacagiz, denmeyecek laf kalmayacak

oyuncu arkada kalmis , diyorsaniz ki mudahalesi yok , ayagi gelmiyor, kamera yapistirmis , yanlis goruyorsunuz , tamam diyim

fakat o darbenin topla alakasi yok , kaleye kitlenen hareket halindeki oyuncuyu bozacagi da net .

sunu tartisabiliriz, baska bir adam olsa yere saglam basar ,dusmemeye calisir falan filan

hic bir oyuncunun boyle bir mecburiyeti yok , onu yapan zaman zaman golu kazandirabilir ve hakemin calmama riskini yok eder , ama zaman zaman da golu kacirir , hakemlerin de 90% i donup penalti vermez

bir kere ali aydin vereyim dedi , adami idam ettiler , ki dogruydu

kongre üyesi olduğun için olaylara objektif yaklaşamıyorsun bizim gibi futbolseverler kadar

belhanda arkadan rüzgarı hissedince yeşil ördek gibi daldı göllere

ayağa temas dediğin konu da yine objektif olmayı beceremediğin için gördüğün 1 yanılgı

belhanda kendini yere atmaya başlayınca arkadaki adamın ayağına çarpıyor

tekrar izle

objektif ol

La herkes bi tuhaf penaltı diyen mi ararsın, faul değil diyen mi. Öncelikle pozisyon hiç şüphe götürmeksizin şekilde ceza sahasının dışında gerçekleşiyor hiç bir anında içeride olması bile söz konusu değil, bu durumda neye dayanarak penaltı deniliyor anlamak güç.

Bu faul değilse ise futbolda hiç bir müdahale faul verilmemesi gerekir o derece net bir faul. Bir kere isteyerek veya istemeyerek öncelikle ayağına vuruyor koşarken, üstüne o yetmiyor topa hiç dokunmadan Belhanda'nın adımını kendi bacağı ile temas sağlayıp engel oluyor tekrarlıyorum top ile 0 ilişkisi var evet tüm bunlara rağmen düşmeyebilir de neden düşmesin kardeşim geçen hafta Lato-Visca teması bunun yanında çocuk oyuncağı kalır ama adam aldı faulu sonrası malum. Pozisyon faul ve kart net olarak.

Effa , omer erdogan pozisyonunu hatirlar misiniz , ? su an tartistigimiz pozisyona benzerligi acisindan soylemiyorum

O pozisyona aldatmaya yönelik veya penaltı diyen arkadaşlar Allah'ınızı severseniz bi göz doktoruna görünün Çok net olarak faul ve dışarda pozisyon.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

normal bir kontakta benziyor

savunma oyuncusu icin normal , mac 1-0 , dakika gelmis 70 e , bu pozisyonda golu engellemek icin gerekirse mac 1-0 da tutulur 10 kisi devam edilip surpriz aranir

ama 2-0 olursa hersey biter , suarez cizgiden eliyle top cikarip penalti kirmizi karta sebep oldu , penalti kacti , gol olsa son saniyeydi eleneceklerdi , ama penaltilarda turu gecti uruguay

yani bu pozisyonda frikik ve kirmizi bile ciksa defans oyuncusu yine bunu yapardi yapmaliydi

neto cenk i indirdi , 1-1 olacakken , 1-0 da kaldi skor , bjk 10 kisiydi fb de 10 kisiye dustu

biz dogru faul yapmamaktan cok gol yedik son donemde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt