#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eleştirenlerin çoğu bence artık sneijder mevzusunu bi kenara bırakıp Belhandanın bireysel sergilediği performansı eleştiriyor.

Adam iyi olsada şınoyla kıyaslanacaktı o işin ayrı boyutu. Çok erken harcamak için diyebilirsin saygı duyarım ama adamın umut verdiği yok bu yüzden tahammül edilmesi zorlaşıyor. Dilerim şu an onu eleştiren herkesi utandırır

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Postları okumadigin önceyi bilmediğin için böyle konuşuyor olabilirsin

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bugün oynasaydı herta berlin'e karşı gösterdiği mükemmel performansı gösterirdi diye düşünüyorum.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

[FONT=&quot]Bu sezon sadece bir lig maçı kaçıran Belhanda, 12 maçta toplam 35 kez kilit pas yaparak bu alanda ezici farkla lider durumda. Ayrıca 1 gol ve 5 asistle 6 gole katkı yapan Belhanda, skora katkı yapan 10 numaralar arasında da Batalla'nın ardından ikinci sırada.

[/FONT]
DPyKTpuXcAAQ0X_.jpg
[FONT=&quot]

[/FONT]

Eskiden bulent akin diye bir oyuncu vardi , neden oynadigi bir turlu anlasilamaz ama mutlaka oynardi

rakamlari iyiydi ama hic sevilmedi , agir aksak bir adamdi

keza umit ozat. O da mevkisi olmayan yerde ters ayakla fb nin en iyi zamanlarinda oynadi

belhandanin asiri maliyetli bir adam oldugu ve bence alinmamasi gerektigini cokca soyledim ama acaba tamamen denklemden cikarilsa takim oyununa negatif etki yaratir mi onun olmamasi , iste bunu kestiremiyorum

Eskiden bulent akin diye bir oyuncu vardi , neden oynadigi bir turlu anlasilamaz ama mutlaka oynardi

rakamlari iyiydi ama hic sevilmedi , agir aksak bir adamdi

keza umit ozat. O da mevkisi olmayan yerde ters ayakla fb nin en iyi zamanlarinda oynadi

belhandanin asiri maliyetli bir adam oldugu ve bence alinmamasi gerektigini cokca soyledim ama acaba tamamen denklemden cikarilsa takim oyununa negatif etki yaratir mi onun olmamasi , iste bunu kestiremiyorum

Net konuşalım lütfen
Ahbablarıma saldırırken gayet net olabiliyorsunuz zira. ?

Su an belhandasizligi test edecek durumda degiliz , demek istedigim bu . En azindan kazanilmasi normal olan maclarda hata yapmiyoruz ve cogunu 1 den fazla farkli kazaniyoruz , rakiplerimiz bunu yapamadigi icin basaksehir haric ciddi de puan farki yakaladik o kadar buyuk mac loser ligina ragmen

simdi zaten bin bir deneme icinde olan hoca bir de belhandayla gecen 13 haftadan sonra onu kenara cekerse nur topu gibi bir sorunumuz daha olur

Bu kadar çok pas hatasını yapmasını takımdaki tüm ince işleri üstlendiğinden yaptığını düşünüyorum,Araya atılan topların kanada açılan topların çoğu Belhanda aracılığıyla gidiyor ama bunları yaparken fazlaca top kaybıda yapıyor,Öyle aman bulaşmayayım geriye pası atayım derdinde olan bir adam değil risk alıyor yapıyor yapamıyor tartışılır,Burada söylendiği kadar kötü değilki çoğu alanda lider çıkmış rakiplerin ofansif orta sahalarına göre zaten oyun olarak içlerinde en kreatif olanıda Belhanda.Talisca ve Giuliano gol atma dışında sınırlı oyuncular Mossoro,Sosa,Batalla falan Belhanda ayarında değil.

bulent akini hagi aldirdi

serkan aykut + bulent akin

yanlis hatirlamiyorsam 15 milyon dolara alindi

Trabzon maçında yoktu eksikliği hissedildi, Başakşehir maçında vardı bu sefer de hiç kanat oyuncusu yoktu etkili olamadı, Beşiktaş maçında hem kanat oyuncuları olacak hem de kendisi artık bu maç gerekeni yapması lazım en azından büyük bir maç kazandırsın da herkes rahatlasın :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt