#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İşin kötüsü bunu yollayamazsında kanırtır da kanırtır.

İlk yarıda en çok koşan oyuncumuzdu. Şaşırdınız herhalde.

Sövmek ile elimizden bir şey gelmez.

Ne kadara elden çıkarıyorsak acilen çıkaralım.
El habibiye faslı adem büyük diyordum adem olsa bundan faydalı olurdu.

Yallah Arabistana

Devre arası üçe beşe bakmadan postalanmalıdır. Bu gidişle zaten kimse almaz De Jong gibi maaşı da elde patlar.

Senin icin bank terminati veren Bankayi becersinler

Sen nasıl bir rezilsin yav

Tek meziyeti duran top onu da maç içinde cesaret edip vuramayacaksan takımda durmanın alemi yok

Yallah

yav selçuk bile defansın arkasına top atıyor bunda bri cacık yok

Yunus renktaşım şimdi gelip sana bir kilit pas istatistiği verirler feleğin şaşar, lütfen öyle konuşma. Hee o kilit pasları bir tek onlar görüyor ama olsun. Kilit pas yoksa da defansa yardım ediyor sonuçta. O da yoksa varlığı yeter. BeLHandaaaaa kalp kalp kalp kalp...

Sen nasıl bir rezilsin yav

Tek meziyeti duran top onu da maç içinde cesaret edip vuramayacaksan takımda durmanın alemi yok

Yallah

okumussundur. Yazin neler yazip durdum. Baskasini alin, sistem degisikligine gidin ama bu HAINI almayin. Ademi,Furkani, yasini su bu neler dedip durdular. Yok Sneijder yüzünden diyorsun yok su yok bu. Ulan adami izledik de diyorduk iste . Her zaman dedim Kiew + Schalke da fosss olan, 8 mio yu buna degil. Saint-Maximine veren herifden ne bok beklediler

Bu adamı eleştirenlerin gelmeden önce Belhanda'yı izlediği maç sayısı 1 elin parmaklarını geçmez net olan bu bence.

edit düzeltme: bu adam geldiğinde göbek atıp şimdi eleştirenler.

Son düzenleme:
okumussundur. Yazin neler yazip durdum. Baskasini alin, sistem degisikligine gidin ama bu HAINI almayin. Ademi,Furkani, yasini su bu neler dedip durdular. Yok Sneijder yüzünden diyorsun yok su yok bu. Ulan adami izledik de diyorduk iste . Her zaman dedim Kiew + Schalke da fosss olan, 8 mio yu buna degil. Saint-Maximine veren herifden ne bok beklediler

2-3 e gelse bişey demezdim de 10 milyon büyük kazık girdi gerçekten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt