#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Devre arası Sneijder gelsin 10 numarayı alsin

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Galatasaray tarihinin en başarısız on numarası.
Bizde isterdik başarılı olmsaını ama adam faslı.

Adamda tam böyle muhafazakar türbanlı kızlarımızın biricik sevgilisi olacak tip var. Başka bir vasıfı yok.

Son düzenleme:
artik bununda isliklanma zamani geldi

evet şakşakçıları her zamanki gibi kayıp. haftaya asistin asistinin asitini yapar hemen doluşurlar

valla bunun yerine selçuğu koyalım 10 numaraya. geri gelmesine gerek yok bu keko geliyorda ne oluyor. selçuk en azından savunma arkası falan düşünüyo buna kaldıysa işimiz ohoo

Wesley Sneijder'in sol bacağı etmez. Geçtim kılı bile etmez.

Toparlanır diye destek verdik ama net 9 milyonluk kazık girdi.Feghouli ile Badu da bunun arkasından geliyor.

En baba dönemi Montpellier'den bile 9 milyonluk transfer yapmış adama 10 milyon vermekten başlamak lazım. Kendi söyledi Nice bana yatırım yapmak istemeyip Maximin'i aldı diye.

İlk iç saha maçında top ayağına geldiği an ıslıklanmalıdır.

Bu maç performansını bir kenara bırakırsak benim beklediğimden iyi bir sezon geçiriyor.

Belhanda konusundaki hikaye sayıları, Ömer Seyfettin'in toplam hikaye sayısını çoktan geçmiş arkadaşlar nerede?

alındığı ilk gün bi çok kişi söyledi tamamen overrated bi menajer kazığı hadi çıkar şimdi bu kazığı dursun.

Şimdi bir daha ki maç yine ilk 11 çıkar ise, ki çıkacaktır Taraftar olarak ses etmeyelim değil mi?

Nasıl olsa rakibe çok güzel kayar, on numara olarak görevini yapmış olur. Modern on numara kendisi, 2030 yılından gelen mücadeleci bir Terminatör.

Olsun biz taraftarlar anlamıyoruz zaten, bu takım için ne kadar önemli olduğunu, tam olarak ne için önemli olduğunu anlamıyoruz.

Su adama verilen parayla ayni isi hakkiyla yapacak 3 tane adam alinirdi yahu. Klasik 10 numaralar bitmiste defans yapan 10 numara olmasi gerekiyormusta. Herif sirf takla atiyor diye sneijdere gobekli diyip boklayip durdular yaz boyunca icimizde patladi..

Hayir adam o kadar super oyuncuki ukraynalilar maldi cunku yillarca kiraladilar durdular.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt