#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
90kglik Muhammed Reis'e ver o 10 numarayı bundan daha efektif oynar

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10 numara dediğin 15 maçta 4 isabetli şut mu atar bu nedir yav

Isin kotu yani su ki "Sut cekemiyor ama sorun degil, zaten biz ceza sahasina paslarla girerek tehlikeli oluyoruz" diyecek olsak bile pas oyunununda da nadiren goz dolduruyor.

Derhal yedek kulubesine cekebilecek bir adam bulmak lazim. Yoksa bundan iyi performans gostermek icin bir motivasyon damarlarinda akan kanda mevcut degil.

Yedek bekleyip parasini alacak bir tipse de Aziz usulu pesine silahli adam takilip Arap yarimadasina sutlanir.

Sol kanatta oynasın, Fernando'nun yanında oynasın mümkün olduğunca kaleden uzak olsun.

Hayatında mahalle maçında bile oynayan adam bu herifin takıma ne kadar zarar verdiğini anlar da açıklamaya üşeniyorum. Düşünsene tam bek oyuncususun 50 metre depar atmışsın bu şopar topu kaybediyor hop geriye koş. Böyle zibilyon tane pozisyonu var, takımda oynayan diğer oyuncularında hevesini kırıyorsun, motivasyonunu bozuyorsun. Burak oynarken de aynı boku anlatmaya çalışıyordum da ilerizekalı arkadaşlar ısrarla anlamak istemiyordu. Böyle oyuncular etrafındakileride muazzam düşürüyor. Bu herifin etrafını oynatması lazım kendi bile oynamaktan aciz komik bir futbolcu.

Mac basinda sut cekiyordu 2 defa boş kaleye atamadi
Cidden kiz gibi vuruyor topa

Tvye yansidi mi bilmiyorum ama golunden sonra kudus pankartina kosup optu fln

ndiayenin önünü kapattı 10 saniye içinde 2 kez orda epey sövdüm. kudüs pankartına koşmuş olabilir ama boş 1 herif

Isin kotu yani su ki "Sut cekemiyor ama sorun degil, zaten biz ceza sahasina paslarla girerek tehlikeli oluyoruz" diyecek olsak bile pas oyunununda da nadiren goz dolduruyor.

Derhal yedek kulubesine cekebilecek bir adam bulmak lazim. Yoksa bundan iyi performans gostermek icin bir motivasyon damarlarinda akan kanda mevcut degil.

Yedek bekleyip parasini alacak bir tipse de Aziz usulu pesine silahli adam takilip Arap yarimadasina sutlanir.

Top kontrolü de iyi değilki. Ezbere attığı toplar var. Maçın başında topu asması gerekirken ortaya çıkarttı bakmadan. Şunun yerine adam gibi bir topçu bulmamız lazım devre arası

Selçuk'u oynatsak ne kaybederiz ? Selçuk'un artıları nedir sizce ? Daha az top kaybı, duran top ve şut tehditi. Savunma arkasına pas atabilen bir oyuncu ayrıca. Belhanda şapkadan tavşan çıkaracak diye oynatmaya gerek yok bana kalırsa.

Adam serbest vuruştan dönen topu alıp tüm takım ilerdeyken rakibin önüne ara pas attı. Allahtan beceriksizlerdide birşey olmadı.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Neredeyse istisnasiz her mac böyle bir asisti oluyor rakibe.

Pas hatasi yüzünden ya rakibi kontraya cikariyor ya da gol pozisyonuna giriyorlar. Gercekten böyle birsey olamaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt