#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayır bak işte. Bu skorlar öyle hazırlanmıyor. Mesela belhanda iyi değildi. Skor yapmasa 6.5 falan alacaktı. Bu tarz sitelerde çok büyük hata yaparsan 6.1 ve altında falan alıyorsun. Standart etkisiz oynarsan 6.5-6.8 arası. Skor yapmadan biraz etkili oynasan 7.2 falan alıyorsun. Skor yaptığında ise çok kötü olsanda bir anda skorun artıyor. Belhanda Skor yaptığı için(1 gol 1 asist) 8.2 aldı. Ki zaten skorları kenara koyarsak 6.5 lik bir oyun oynadı.

Belhanda kafadan 3 tane kontra hazirladi rakibe (hele hele 3-2 den sonra manyak bir hata yapti yiyorduk ) . Ya 8 no olarak oynasin ve Ndiaye 10 no olarak, yada Yerini Tolgaya birakip yedege cekilsin

ae2505b176f159faed2432f40ddce3ea.jpg

Neden aktarmıyor o zaman?

Herif 10 metre yanındaki arkadaşına yerden pas atamıyor yaw, ne kendi üzerinde ne de arkadaşının üzerinde baskı varken hem de.

Belhanda kafadan 3 tane kontra hazirladi rakibe (hele hele 3-2 den sonra manyak bir hata yapti yiyorduk ) . Ya 8 no olarak oynasin ve Ndiaye 10 no olarak, yada Yerini Tolgaya birakip yedege cekilsin
federaller hakanı haklamıs dıkkat et derım
DQoFQKZX0AEGtnf.jpg

Son düzenleme:
Arif ciddi değil berkan. Sırf alıntılayın diye atıyor. Sonra bana beyinsiz diyorsun.

Biliyorum Arif'in ciddi olmadığını, alttaki cümleyi yazacaktım onu gördüm de alntı ile yazayım dedim. Arif değildi hedef. Belhanda'ya diyorum, ulan dingil madem 10 numarasın, görevin arkadaşlarına pas aktarmak neden yapmıyorsun manasında. Kontra yedirdiği topta çok güzel aktardı mesela!

Adam serbest vuruştan dönen topu alıp tüm takım ilerdeyken rakibin önüne ara pas attı. Allahtan beceriksizlerdide birşey olmadı.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Biliyorum Arif'in ciddi olmadığını, alttaki cümleyi yazacaktım onu gördüm de alntı ile yazayım dedim. Arif değildi hedef. Belhanda'ya diyorum, ulan dingil madem 10 numarasın, görevin arkadaşlarına pas aktarmak neden yapmıyorsun manasında. Kontra yedirdiği topta çok güzel aktardı mesela!

Birçok maç harika paslar attı. Lİgde arkaya pas atan en iyi adamlardan biri yav. Bunu göremiyecek ne yaşıyorsun. 35 kilit pasla zaten lig lideri. Tamam konsantrasyonu yok şut çekemiyor. İsteksiz hepsi doğru ama. Pas atamıyor, orta kesemiyor demek saçma. İkisinide çok iyi yapıyor.

Birçok maç harika paslar attı. Lİgde arkaya pas atan en iyi adamlardan biri yav. Bunu göremiyecek ne yaşıyorsun. 35 kilit pasla zaten lig lideri. Tamam konsantrasyonu yok şut çekemiyor. İsteksiz hepsi doğru ama. Pas atamıyor, orta kesemiyor demek saçma. İkisinide çok iyi yapıyor.

35 kilit pasın içinde rakibi kontraya çıkardığı ara paslarda dahil mi? Mesela bugün yaptığı gibi ki nerdeyse her maç yapıyor. Arkadaş övmeyin şu adamı bir halt oynadığı Yok.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ben göremiyorum, kimse göremiyor, bir senle ve birkaç kişi görüyorsunuz. Asıl ben şaşırıyorum Galatasaray maçı diye başka maç mı izliyorsun diye.
İlk yarıda Gomis'in önüne topu veremeyen adama, 10 metre yanındaki adama baskı yokken topu aktaramayan adama pas atıyor falan denmesin..

Son yazdığından zaten herşey belli oluyor, açıklama yapma gereği duymuyorum.

Haklısın asistin asistinin ebesinin Hereke’si diye bir açıklamayı kabul etmediğimi anladığın içindir. Ya arkadaş pasları iyi diyorsunuz. Adam yanındaki oyuncuya pas atamıyor. Bir değil iki değil kaç sefer rakibe ara pas attı. Hala pasları iyi diyorsunuz.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Jose rodriguez diye topcumuz var mıydı, hatırliyor gibiyim böyle birini

Alnitak Alnilam Mintaka

Nasri ile takas etme fikriyatına yükselmiş bulunmaktayım, desteklerinizi bekliyorum. En azından Nasri yetenekli bir umursamaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt