#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
641e68f84120fafcc5050c1d74ba4565.jpg

Kral fena değildi bu maç.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Artik anliyorum neden bu adami bu kadar savundugunu.

Mac izlemiyorsun sen. Baska aciklamasi olamaz.

Artik anliyorum neden bu adami bu kadar savundugunu.

Mac izlemiyorsun sen. Baska aciklamasi olamaz.

Burada bir arkadaşa gönderme yaptım. Başka bir oyuncuyu savunurken aynı siteyi kullanarak 7.3 not alan adama mükemmel oynuyor , Harika falan yazmıştı. O buralardadır. Bende biliyorum Belhanda nın doğru düzgün hiçbirşey yapmadığını bu Maçta.

Haftaya 11'de olmaması dileğiyle ama muhtemelen olur maalesef.

Burada bir arkadaşa gönderme yaptım. Başka bir oyuncuyu savunurken aynı siteyi kullanarak 7.3 not alan adama mükemmel oynuyor , Harika falan yazmıştı. O buralardadır. Bende biliyorum Belhanda nın doğru düzgün hiçbirşey yapmadığını bu Maçta.

Ha orasini bilemem :D

Ben bilmiyorum o olayi cünkü. Bugün beni deli etti yine Belhanda. Acayip uyuz oluyorum su herifin sahada mal mal takilmasina.

Daha kac tane kontra atak yedireceksin lan sen ? Yat kalk Akhisar mallarina, Feghouli ve denayere dua et. Habire yedirecektin

Fernando ya da hadi feghouli degilde bu cöp mü macin adami ? Ne zaman 10 no olarak oynamadi, ve ofansif toplara dokunmadi, takim önde daha iyi oynadi . BILDIGIN CASPER herif. Senin sayfa galiba gol atana 150 puan veriyor
ERKEKsen muslerayı elestır

Fernando ya da hadi feghouli degilde bu cöp mü macin adami ? Ne zaman 10 no olarak oynamadi, ve ofansif toplara dokunmadi, takim önde daha iyi oynadi . BILDIGIN CASPER herif. Senin sayfa galiba gol atana 150 puan veriyor

3 mesaj yukarı çıksan nasıl bir ironi yaptığımı açıkladım. Boş yapma.

Moderatör tarafında düzenlendi:
İyi oyuncu. Asla kahraman değil.

Yan rolde kalmalı.

Alnitak Alnilam Mintaka

git topige bak. Extra böyle yiyip duruyo dedim. Topigine'de giremiyorum ceza yemisim. Sende ERKEKsen : Musap haklisin Sneijder bu belhanda ya 100 basar, haksizmisim dersin

Aynen adamsin sneijderle belhanda aynı cöplükte

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

sana mi soracak insanlar nerede olacaklarini? O resime laf attim, kaynagina. Hemen herseyi üzerine alma

Yapma be musab ceza yiceksin tartisma insanlarla

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:
Degermiydi bu adam icin Sneijderi göndermek? Tabi ki hayir. Ama yinede samca sapan elestirilerden vazgecmek gerekir. Sizin de ne yazdiginiz belli degil. Oynamayinca güya kaleye gidemiyoruz diyip erteki hafta gömüyorsunuz.

10 milyon euroluk gol atarak trollerini hoş etti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt