- 26 Eylül 2012
- 121.954
- 72.428
- 5.068
Artik anliyorum neden bu adami bu kadar savundugunu.
Mac izlemiyorsun sen. Baska aciklamasi olamaz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Artik anliyorum neden bu adami bu kadar savundugunu.
Mac izlemiyorsun sen. Baska aciklamasi olamaz.
Burada bir arkadaşa gönderme yaptım. Başka bir oyuncuyu savunurken aynı siteyi kullanarak 7.3 not alan adama mükemmel oynuyor , Harika falan yazmıştı. O buralardadır. Bende biliyorum Belhanda nın doğru düzgün hiçbirşey yapmadığını bu Maçta.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ha orasini bilemem
Ben bilmiyorum o olayi cünkü. Bugün beni deli etti yine Belhanda. Acayip uyuz oluyorum su herifin sahada mal mal takilmasina.
ERKEKsen muslerayı elestırFernando ya da hadi feghouli degilde bu cöp mü macin adami ? Ne zaman 10 no olarak oynamadi, ve ofansif toplara dokunmadi, takim önde daha iyi oynadi . BILDIGIN CASPER herif. Senin sayfa galiba gol atana 150 puan veriyor
Fernando ya da hadi feghouli degilde bu cöp mü macin adami ? Ne zaman 10 no olarak oynamadi, ve ofansif toplara dokunmadi, takim önde daha iyi oynadi . BILDIGIN CASPER herif. Senin sayfa galiba gol atana 150 puan veriyor
ERKEKsen muslerayı elestır
git topige bak. Extra böyle yiyip duruyo dedim. Topigine'de giremiyorum ceza yemisim. Sende ERKEKsen : Musap haklisin Sneijder bu belhanda ya 100 basar, haksizmisim dersin
3 mesaj yukarı çıksan nasıl bir ironi yaptığımı açıkladım. Boş yapma.
sana mi soracak insanlar nerede olacaklarini? O resime laf attim, kaynagina. Hemen herseyi üzerine alma