- 13 Ekim 2014
- 108.826
- 58.479
- 4.588
Aynen adamsin sneijderle belhanda aynı cöplükte
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sneijderin obez hali buna 100 basar . Hic kivirma . ADAMsan sende bunu dersin, cünkü biliyorsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen adamsin sneijderle belhanda aynı cöplükte
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sneijder futbolu kafasında bıtırmıs emeklı bi futbolcu kardesım ona bakarsan hagi ile kıyaslayalım belhandayı neden sneijder suan faal olarak oynuyor muSneijderin obez hali buna 100 basar . Hic kivirma . ADAMsan sende bunu dersin, cünkü biliyorsun
Sneijder futbolu kafasında bıtırmıs emeklı bi futbolcu kardesım ona bakarsan hagi ile kıyaslayalım belhandayı neden sneijder suan faal olarak oynuyor mu
Hagi ile dünyada kac tane 10 no yi kiyaslayabilirsin ?
Belhanda Sneijderin yerine alinmadi mi ? Tabiki Sneijderle karsilastirilacak . Lincoln, ya da Elano biraz sacma sapan olurdu degil mi ? Mesela Sneijder i 'de Hagiyle kiyaslayamazsin. Hagiden sonraki en iyi 10 nomuz diyebiliriz anca . Belhanda Lincoln kadar bile katki saglayamaz gibi geliyor
sana mi soracak insanlar nerede olacaklarini? O resime laf attim, kaynagina. Hemen herseyi üzerine alma
İroni yaparak ortaya koyduğum birşey için 20 tane laf söylüyorsun. Sonra üzerine alınma diyorsun. Ayrıca whoscored bu tarz siteler arasında en iyilerdendir. Bu fotoğraftan bağımsız söylüyorum bunu.
Gomis'de mesela ne bok yapti'da o kadar yüksek puan aldi ? Bu sitelerin cogu scorerlara bakar. Bugünün en iyi ikilisi Fernando ve Feghouliydi. Fernando hele 9.x almasi gerekiyordu
Gomis maç sonu puanı 6.2 ? Yüksek almadıki. Bugun en iyi bence feghouli idi sonra ise ndiaye. Fernando zaten klas adam doğru oyunu oynadığımız her maç verir bu katkıyı. En kötüde açık ara muslera. Sonra maicon.
ben niye 8 gördüm gomis'de ?
Maicon Linnes Muslera Belhanda 4ü de 5 i gecmemesi gerek aslinda . Hadi belhanda gol atti anca 6.5 bu da maximum