#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sneijderin obez hali buna 100 basar . Hic kivirma . ADAMsan sende bunu dersin, cünkü biliyorsun
Sneijder futbolu kafasında bıtırmıs emeklı bi futbolcu kardesım ona bakarsan hagi ile kıyaslayalım belhandayı neden sneijder suan faal olarak oynuyor mu

Kapakları Taktı Reis
#Gercek10Numara

9af58d6534fce9ac3b0218de1e473849.jpg

Aman biatcılar görmesin :D :D

Sneijder futbolu kafasında bıtırmıs emeklı bi futbolcu kardesım ona bakarsan hagi ile kıyaslayalım belhandayı neden sneijder suan faal olarak oynuyor mu

Hagi ile dünyada kac tane 10 no yi kiyaslayabilirsin ?

Belhanda Sneijderin yerine alinmadi mi ? Tabiki Sneijderle karsilastirilacak . Lincoln, ya da Elano biraz sacma sapan olurdu degil mi ? Mesela Sneijder i 'de Hagiyle kiyaslayamazsin. Hagiden sonraki en iyi 10 nomuz diyebiliriz anca . Belhanda Lincoln kadar bile katki saglayamaz gibi geliyor

Hagi ile dünyada kac tane 10 no yi kiyaslayabilirsin ?

Belhanda Sneijderin yerine alinmadi mi ? Tabiki Sneijderle karsilastirilacak . Lincoln, ya da Elano biraz sacma sapan olurdu degil mi ? Mesela Sneijder i 'de Hagiyle kiyaslayamazsin. Hagiden sonraki en iyi 10 nomuz diyebiliriz anca . Belhanda Lincoln kadar bile katki saglayamaz gibi geliyor

YA musap belhandayı daha gelmeden elestırıp yerın dıbıne soktunuz adamın psikolojisi daha yenı duzeldı golü attı uzatmaya gerek yok

sana mi soracak insanlar nerede olacaklarini? O resime laf attim, kaynagina. Hemen herseyi üzerine alma

İroni yaparak ortaya koyduğum birşey için 20 tane laf söylüyorsun. Sonra üzerine alınma diyorsun. Ayrıca whoscored bu tarz siteler arasında en iyilerdendir. Bu fotoğraftan bağımsız söylüyorum bunu.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Tam bir fiyasko, rezalet

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bu arkadaşa ya bi ayar cekilecek ya da defolacak...sinirlerimi bozuyor.

İroni yaparak ortaya koyduğum birşey için 20 tane laf söylüyorsun. Sonra üzerine alınma diyorsun. Ayrıca whoscored bu tarz siteler arasında en iyilerdendir. Bu fotoğraftan bağımsız söylüyorum bunu.

Gomis'de mesela ne bok yapti'da o kadar yüksek puan aldi ? Bu sitelerin cogu scorerlara bakar. Bugünün en iyi ikilisi Fernando ve Feghouliydi. Fernando hele 9.x almasi gerekiyordu

Gol vuruşundan kazmalık akıyordu yeminle ahahaha sinirlerim bozuldu

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gomis'de mesela ne bok yapti'da o kadar yüksek puan aldi ? Bu sitelerin cogu scorerlara bakar. Bugünün en iyi ikilisi Fernando ve Feghouliydi. Fernando hele 9.x almasi gerekiyordu

Gomis maç sonu puanı 6.2 ? Yüksek almadıki. Bugun en iyi bence feghouli idi sonra ise ndiaye. Fernando zaten klas adam doğru oyunu oynadığımız her maç verir bu katkıyı. En kötüde açık ara muslera. Sonra maicon.

Gomis maç sonu puanı 6.2 ? Yüksek almadıki. Bugun en iyi bence feghouli idi sonra ise ndiaye. Fernando zaten klas adam doğru oyunu oynadığımız her maç verir bu katkıyı. En kötüde açık ara muslera. Sonra maicon.

ben niye 8 gördüm gomis'de ?

Maicon Linnes Muslera Belhanda 4ü de 5 i gecmemesi gerek aslinda . Hadi belhanda gol atti anca 6.5 bu da maximum

Bu adama şut çekemiyor diyorduk ama daha vahim bir sorun var, pas atamıyor. Futbolun temel ihtiyaçı olanı yapamıyor.

Ooo helal hralll süperdi gol attı inanılmazdı gerçekten. Gözümüzün pası silindi yine modern 10 numara farkı sağ olsun. Olmayınca kaleye gidemiyoruz gerçekten serin hikaye. Serdar Aziz filan daha fazla kilit pas atıyor diğerlerini geçtim, adamın tek misyonu karşı karşıya kalacak bir pozisyonda oynayıp o pozisyonu kafasını bile kaldırmadan ortaya salmak tam anlamıyla bu pas filan atmak da değil yani.

Bu mac kotu oynamadi ama gosterdi ki hicbir zaman istenilen seviyeye varamayacak

Fazla meziyetli degil, bu kadar basit

Nasıl yani sneijder hagiden iyimi
Puahahaha bunlar iyice kafayı yedi

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Önemli olan takımın kazanmasıymış lan sana rağmen kazanılıyo zaten,bi tane hareketin yok

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:
ben niye 8 gördüm gomis'de ?

Maicon Linnes Muslera Belhanda 4ü de 5 i gecmemesi gerek aslinda . Hadi belhanda gol atti anca 6.5 bu da maximum

Hayır bak işte. Bu skorlar öyle hazırlanmıyor. Mesela belhanda iyi değildi. Skor yapmasa 6.5 falan alacaktı. Bu tarz sitelerde çok büyük hata yaparsan 6.1 ve altında falan alıyorsun. Standart etkisiz oynarsan 6.5-6.8 arası. Skor yapmadan biraz etkili oynasan 7.2 falan alıyorsun. Skor yaptığında ise çok kötü olsanda bir anda skorun artıyor. Belhanda Skor yaptığı için(1 gol 1 asist) 8.2 aldı. Ki zaten skorları kenara koyarsak 6.5 lik bir oyun oynadı.

İlk golü bunun attığını sandım afalladım.Sonra Fernando'yu yakın çekimde görünce taşlar yerine oturdu.Bir 10 numara bu kadar mı topa kötü vurur?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt