Hanife Akan
Kırmızı Üye
- 14 Mart 2011
- 2.313
- 458
- 1.358
Her maç nefretim daha da artıyor. Bu takıma gram yakışmayan yeteneksiz bir futbol fakiri
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen katiliyorum ama Belhanda'nin ciddi bir form dusuklugunde olmasi da inkar edilemez.Seninde yanındayız Belhanda,ikinci yarı sorumluluk aldın mücadele ettin bu takım için çok önemli bir futbolcu olduğun aşikar dahada iyi olacaksın,Maç 2-0 ken Tudor istifa diye bağıran adamlar ve Belhandanın kötü oynadığı her salise bu başlıkta soluğu alanlar aynı kimseler umarım o egolarını tatmin edemezler ve siz bizi şampiyonluğa götürürsünüz,Sneijder 1500 asist yaptı len diyenler alın işte size 2 gol 6 asist 40 kilit paslı Belhanda ama tabi Belhanda reziller rezili oyuncu ve bu istatistiklerde önemsiz,Oyun içinde katkılı derkende istatistiki açıdan kötü dersiniz istatistik gösterilirsede oyun içinde kötü dersiniz,bu maç özelinde değil yazdıklarım Gs taraftar grubundan cidden aşırı irkildim bu kadar gaddar ve düşmanca tutum sergileyen taraftar grubu varmıdır bilmiyorum bu adamın başarısızlığında mutluluk yaşayacak tipler dolu burada.Belhanda olağanüstü oynuyor beyanı değil bu anlamları daha farklı.
Oyuncu destekleme zihniyetini anlarım ama adamın yapması gerekeni yapamaması açıkça göze batıyorken eleştirmekte en doğal hakkımız. Sürekli bi istatistik mevzusu yok çok iyiydi verimliydi vs yahu bazılarının elinde olsa adam top sürüyor baksana muhteşem bir özellik nasıl görmüyorsunuz diyecek. Bu adamın zaten yapması gereken o yani senin saydığın şeyleri yapıyor olması artı bir meziyet, özellik, yetenek değil. Aksine çok daha fazlasını yapabilmeli ki ondan beklenen bu. Aldığı para, oynadığı takım şu sergilediği futbolla baya tezat kaçıyor yani.
Keşke Futbolu takip eden Hanım sayısı artsa.Oyuncu destekleme zihniyetini anlarım ama adamın yapması gerekeni yapamaması açıkça göze batıyorken eleştirmekte en doğal hakkımız. Sürekli bi istatistik mevzusu yok çok iyiydi verimliydi vs yahu bazılarının elinde olsa adam top sürüyor baksana muhteşem bir özellik nasıl görmüyorsunuz diyecek. Bu adamın zaten yapması gereken o yani senin saydığın şeyleri yapıyor olması artı bir meziyet, özellik, yetenek değil. Aksine çok daha fazlasını yapabilmeli ki ondan beklenen bu. Aldığı para, oynadığı takım şu sergilediği futbolla baya tezat kaçıyor yani.
Ya solda oynasın ya da kulübeye çekilsin. 10 numara değil bu herif, kendisi de diyor zaten.
Acilen elden çıkarmalıyız bunu tr kupası maçlarında oynatıp istatistik kastırıp devre arası yada sezon sonu göndermeliyiz.
Elden biraz zor çıkarırız, ederinden çok bonservis verdik. Maaşı da bir hayli fazla. 5-6 veren olursa verelim tabii.
Seninde yanındayız Belhanda,ikinci yarı sorumluluk aldın mücadele ettin bu takım için çok önemli bir futbolcu olduğun aşikar dahada iyi olacaksın,Maç 2-0 ken Tudor istifa diye bağıran adamlar ve Belhandanın kötü oynadığı her salise bu başlıkta soluğu alanlar aynı kimseler umarım o egolarını tatmin edemezler ve siz bizi şampiyonluğa götürürsünüz,Sneijder 1500 asist yaptı len diyenler alın işte size 2 gol 6 asist 40 kilit paslı Belhanda ama tabi Belhanda reziller rezili oyuncu ve bu istatistiklerde önemsiz,Oyun içinde katkılı derkende istatistiki açıdan kötü dersiniz istatistik gösterilirsede oyun içinde kötü dersiniz,bu maç özelinde değil yazdıklarım Gs taraftar grubundan cidden aşırı irkildim bu kadar gaddar ve düşmanca tutum sergileyen taraftar grubu varmıdır bilmiyorum bu adamın başarısızlığında mutluluk yaşayacak tipler dolu burada.Belhanda olağanüstü oynuyor beyanı değil bu anlamları daha farklı.
Nice deki gibimi? 18 lik kadroya giremiyor Adam. Ha Nice Galatasaray dan buyuk diyorsan baska tabiZorla Sneijderi bu konuya sokuyorsunuz . Belhandayi gecen sezondaki takima koy , Bruma haric kimle oynayacak ? Ana avrat düz gecersin. Ayni Sinoyu bu takima koy sana 2 katini verir .
Nice deki gibimi? 18 lik kadroya giremiyor Adam. Ha Nice Galatasaray dan buyuk diyorsan baska tabi
SM-N910F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi