#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her maç nefretim daha da artıyor. Bu takıma gram yakışmayan yeteneksiz bir futbol fakiri

Seninde yanındayız Belhanda,ikinci yarı sorumluluk aldın mücadele ettin bu takım için çok önemli bir futbolcu olduğun aşikar dahada iyi olacaksın,Maç 2-0 ken Tudor istifa diye bağıran adamlar ve Belhandanın kötü oynadığı her salise bu başlıkta soluğu alanlar aynı kimseler umarım o egolarını tatmin edemezler ve siz bizi şampiyonluğa götürürsünüz,Sneijder 1500 asist yaptı len diyenler alın işte size 2 gol 6 asist 40 kilit paslı Belhanda ama tabi Belhanda reziller rezili oyuncu ve bu istatistiklerde önemsiz,Oyun içinde katkılı derkende istatistiki açıdan kötü dersiniz istatistik gösterilirsede oyun içinde kötü dersiniz,bu maç özelinde değil yazdıklarım Gs taraftar grubundan cidden aşırı irkildim bu kadar gaddar ve düşmanca tutum sergileyen taraftar grubu varmıdır bilmiyorum bu adamın başarısızlığında mutluluk yaşayacak tipler dolu burada.Belhanda olağanüstü oynuyor beyanı değil bu anlamları daha farklı.

İlk yarı herkes gibi etkisiz ama ikinci yarı 2-0 geriden gelirken payı olan futbolculardan biridir özellikle top saklama, topla dripling yapma, çalım atma, pas verme konusunda iyiydi bazı anlarda güzel yerlerde pres başlattı. Belhanda'nın iyi olmasının bir nedeni de Ndiaye ve Fernando ikinci yarı 6 numaraya çakılı oynamadılar belhanda'ya desteğe geldiler ve güzel paslaşmalar izledik. Umarım malatya maçında da Ndiaye'ye serbest oynatır ve bu ikili gene güzel işler yaparlar. Bu gol kendine getirecektir

Seninde yanındayız Belhanda,ikinci yarı sorumluluk aldın mücadele ettin bu takım için çok önemli bir futbolcu olduğun aşikar dahada iyi olacaksın,Maç 2-0 ken Tudor istifa diye bağıran adamlar ve Belhandanın kötü oynadığı her salise bu başlıkta soluğu alanlar aynı kimseler umarım o egolarını tatmin edemezler ve siz bizi şampiyonluğa götürürsünüz,Sneijder 1500 asist yaptı len diyenler alın işte size 2 gol 6 asist 40 kilit paslı Belhanda ama tabi Belhanda reziller rezili oyuncu ve bu istatistiklerde önemsiz,Oyun içinde katkılı derkende istatistiki açıdan kötü dersiniz istatistik gösterilirsede oyun içinde kötü dersiniz,bu maç özelinde değil yazdıklarım Gs taraftar grubundan cidden aşırı irkildim bu kadar gaddar ve düşmanca tutum sergileyen taraftar grubu varmıdır bilmiyorum bu adamın başarısızlığında mutluluk yaşayacak tipler dolu burada.Belhanda olağanüstü oynuyor beyanı değil bu anlamları daha farklı.
Aynen katiliyorum ama Belhanda'nin ciddi bir form dusuklugunde olmasi da inkar edilemez.

Malatya maçinda görmek lazim bir de

Belhanda, sarfettiği söze göre performansını gayet beğeniyormuş!. Bir 10 numara olarak, topu takım arkadaşlarına layıkıyla aktarıyormuş güya, esas görevi de oymuş. Gol atması ekstraya giriyormuş!...

Allah vere de attığı gol için ekstra para istemeye bari!...

Ulan hangi 10 numara, hangi pas, hangi aktarma, hangi sorumluluk duygusu, hangi profesyonellik be?........,..........,..........!:mad:...Noktaların yerine kallavi tanımlamalar geçti aklımdan da bu çapsız için değmez...

Oyuncu destekleme zihniyetini anlarım ama adamın yapması gerekeni yapamaması açıkça göze batıyorken eleştirmekte en doğal hakkımız. Sürekli bi istatistik mevzusu yok çok iyiydi verimliydi vs yahu bazılarının elinde olsa adam top sürüyor baksana muhteşem bir özellik nasıl görmüyorsunuz diyecek. Bu adamın zaten yapması gereken o yani senin saydığın şeyleri yapıyor olması artı bir meziyet, özellik, yetenek değil. Aksine çok daha fazlasını yapabilmeli ki ondan beklenen bu. Aldığı para, oynadığı takım şu sergilediği futbolla baya tezat kaçıyor yani.

Oyuncu destekleme zihniyetini anlarım ama adamın yapması gerekeni yapamaması açıkça göze batıyorken eleştirmekte en doğal hakkımız. Sürekli bi istatistik mevzusu yok çok iyiydi verimliydi vs yahu bazılarının elinde olsa adam top sürüyor baksana muhteşem bir özellik nasıl görmüyorsunuz diyecek. Bu adamın zaten yapması gereken o yani senin saydığın şeyleri yapıyor olması artı bir meziyet, özellik, yetenek değil. Aksine çok daha fazlasını yapabilmeli ki ondan beklenen bu. Aldığı para, oynadığı takım şu sergilediği futbolla baya tezat kaçıyor yani.

İşte futboldan anlayan taraftar Gscde senin gibilerinin artması dileğiyle.

Ya solda oynasın ya da kulübeye çekilsin. 10 numara değil bu herif, kendisi de diyor zaten.

Keşke Futbolu takip eden Hanım sayısı artsa.

Zorla Sneijderi bu konuya sokuyorsunuz . Belhandayi gecen sezondaki takima koy , Bruma haric kimle oynayacak ? Ana avrat düz gecersin. Ayni Sinoyu bu takima koy sana 2 katini verir .

ne bizim kaleye yakin, ne de rakip kaleye yakin oynatin bunu. Orta da takilsin daha verimli

Yerinde N'diaye oynadığı vakit hem kendisi hemde takım için daha iyi olacaktır. Kaç haftadır ısrarla dile getiriliyor bu konu ama 3-2'den sonraki gömülmemiz ve N'diaye'nin vasat performans gösterdiği yere çekilmesi Tudor'un bildiğini okuyacağını gösteriyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt