#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sut pasi simdidi assistin assti ama gol olmayan türünden mi oluyor?

En çok şut pası ney lan?

Fener kırmak üzereyken tanımlanan rekorlar gibi. :asd:

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şut pası gayet iyi bir istatistik. Şut çeken adamlar becereksizse ne yapacaksın? Yeteneksiz adamlarınla aynı müamele yapıp aynı paraya mı satacaksın aynı takımdalar diye?

Ne sut pasi yahu, adamin iki elin parmagini gececek kadar net pasi yoktur, hepsi süpheli.

Sahada yaptığı tek bir şey var, orta açacakmış gibi fake atıp topu soluna ve sonra hemen sağına çekmek, onu da artık rakipler ezberledi yemiyor yani, başka da bi halt yaptığı yok

XPERIA X

50 şut pasına ulaşılınca 1 gol değeri kazanılıyormuş

götürün lan sunu sivas Bld. macina. Bi yerleri donup görsün ne bok yedigini

İyi adam defansta pas verip diğeri şut çeksin, al sana şut pası. Gerçekten çok önemli bir istatistik.

Niye agliyorsunuz adam sizin kadar kasmıyor

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Younes Belhanda'nın bu sezon Süper Lig'de Galatasaray formasıyla attığı 2 gol ve yaptığı 6 asistin tamamı iç saha maçlarında geldi.

DQoHzyyWkAAzbKO

Çalım sonrası dağa taşa attığı paslar içinde istatistik tutulmalı. Pası kötü olabilir ama çalımı atmış yani?!. Adını da 'gol çalımı' koyarız mesela. Nasıl, başarılı bir çalışma değil mi?; ben beğendim şahsen!:o...

Bu herifi savunmak için daha çoook argüman üretilecek gibi; baksanıza hiç beğenmeyen ben bile katkıda bulunmuş oldum nacizane!:red:...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Asistin asistin asistin asistin asistin asistin asistin asistin asistin asisti ve şut pası bükücü.

Evet geçen senenin asistin asisticileri gelmiş Belhandaya sallamak için yer arıyor,Her şut 500 Metreden atılmaz en az 10-12 asistlik pası vardır bunların içinde

Son düzenleme:
Takımı kurtarmıs lıder olmamızı saglamıstır

Younes Belhanda, FIFA 18 Ultimate Team'de haftanın takımına seçildi.

Ne gördüler de seçtiler çok merak ediyorum. 84 biraz fazla olmuş sanki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt