#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belhanda 'yı eleştirebileceğimiz 3 nokta var bence
1) Kaleyi hiç yoklamıyor gol sayısından da anlaşılacağı gibi Galatasaray 10 numarasının daha fazla gol atmasını beklerdim
2)Sırtı dönük oyunda baskı yiyince saçmalıyabiliyor
3)Ters ayağını hiç kullanamıyor

Ama bazıları öyle bir abartıyor ki sanki Belhanda değilde Yigit Gökoglan 'dan bahsediyoruz ...

Öyle süper bir topçu değil Belhanda bunu kabul ediyorum ama klasik GSC ahalisi her şeyi fazla abartır şimdi adamı Yigit Gökoglan yapanlar yarın öbür gün 1 maçta parladığı zaman Zidane yerine koyarlar adamı. Her şeyi fazlaca abartanlar var forumda ...

Yine söylüyorum bunu söylemekten de bıkmayacağım adım kadar eminim bu adama bu kadar yüklenilmesinin altında %60 oranla yönetimin Sneijder konusundaki beceriksizliği yatıyor ama bunu unutmayın işte burada suç Belhanda'nın değil yönetimin beceriksizliği. Bize düşen ne olursa olsun futbolcumuza hele hele ki 10 numarayı sırtına geçiren futbolcumuza destek vermektir

Belhanda 'yı eleştirebileceğimiz 3 nokta var bence
1) Kaleyi hiç yoklamıyor gol sayısından da anlaşılacağı gibi Galatasaray 10 numarasının daha fazla gol atmasını beklerdim
2)Sırtı dönük oyunda baskı yiyince saçmalıyabiliyor
3)Ters ayağını hiç kullanamıyor

Ama bazıları öyle bir abartıyor ki sanki Belhanda değilde Yigit Gökoglan 'dan bahsediyoruz ...

Öyle süper bir topçu değil Belhanda bunu kabul ediyorum ama klasik GSC ahalisi her şeyi fazla abartır şimdi adamı Yigit Gökoglan yapanlar yarın öbür gün 1 maçta parladığı zaman Zidane yerine koyarlar adamı. Her şeyi fazlaca abartanlar var forumda ...

Yine söylüyorum bunu söylemekten de bıkmayacağım adım kadar eminim bu adama bu kadar yüklenilmesinin altında %60 oranla yönetimin Sneijder konusundaki beceriksizliği yatıyor ama bunu unutmayın işte burada suç Belhanda'nın değil yönetimin beceriksizliği. Bize düşen ne olursa olsun futbolcumuza hele hele ki 10 numarayı sırtına geçiren futbolcumuza destek vermektir

Sneijder' i istemeyen bizzat Tudor. Yönetim de Tudor' la yola devam etme kararı doğrultusunda kendisini gönderdi; bunun konuşulacak tarafı yok...Yönetimi Tudor' la devam ettiği için eleştirenleri anlarım da; Sneijder' in gönderilmesi konusunu, Tudor varken yönetime maletmek abestir...

Sneijder' i istemeyen bizzat Tudor. Yönetim de Tudor' la yola devam etme kararı doğrultusunda kendisini gönderdi; bunun konuşulacak tarafı yok...Yönetimi Tudor' la devam ettiği için eleştirenleri anlarım da; Sneijder' in gönderilmesi konusunu, Tudor varken yönetime maletmek abestir...

Yanlış anladın reis sorun Sneijder 'in gönderilmesi değil zaten yola Tudor ile devam edeceklerse Poldi-Sneijder ve Bruma ile yollar ayrılacaktı bu kararın doğru veya yanlış olması da değil sorun. Asıl sorun Sneijder'in gönderilişi ve Belhanda'nın gelişini becerememiş olması yönetimin

Sneijder 'i göndermeyi beceremediler
Getirip takıma katmayı da beceremediler
Sneijder hala kadrodayken Belhanda geldi Taraftar bu seviyede Sneijder 'i severken tutup hazırlık maçına Belhanda 'yı Sneijder 'in giydiği 10 numaralı formayla sahaya sürdün

Adam geldi bu eleştirilere dayanamadı sosyal medya hesabını kapattı yeni gelmiş topçumuz yav biz ona sahip çıkıp destek vermemiz gerekirken adamın üzerine gidildi ki hala da devam ediyor bu
Fernando-Gomis-Maicon-Mariano hepsine aşırı derece de sahip çıktı taraftar çünki bu adamlar Tolga-Eren-Semih-Sarbi filan yerine geldi onlara bakarak kıyas yapıyor çoğu kişi ama kimse Belhanda 'ya sahip çıkmadı kimse ona diğer transferler kadar ilgi göstermedi hala Belhanda 'nın bir hatası olsa da girip GSCforum 'da yazsam diye bekleyen adamlar var ...

10 numaralı forma filan hikaye, birkaç maçtan bahsetmiyoruz, lig yarılandı. Adam gibi oynasa, birkaç saplantılı kişi dışında herkes benimserdi Belhanda' yı. Şu ana kadar oynadığı futbol(!) on para etmez benim gözümde. Sneijder baskısı yüzünden mi hakemleri yemeye çalışıyor, rakip oyunculara gereksiz sataşıyor, şut atamıyor, rakibe asist yapıyor, vurdumduymaz hareketlerde bulunuyor, vs vs vs?...

Geçiniz lutfen, şu ana kadar net kötü işte!...

Neyi niye ısrarla empoze etmek istiyorsunuz

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Belhanda' mız maliyetinin gerektirdiği katkıyı empoze etsin; böyle devam edecekse de hiç etmesin, -en az zararla bizden ayrılmak suretiyle- nerede kime ne empoze ediyorsa etsin istiyoruz. Gayet açık şekilde ifade edebildiğimi umuyorum...

Gereksiz işlerle uğraşıyorsunuz mutlu olmayı deneyin

Takım oldugumuzda kaliteyi göreceksiniz
Zaten her maç gösteriyor ama genele yayamıyor zamanla olacak takım gibi

Sene sonu sampiyon olup Cine okutmak dogru 1 hamle olacaktir

C-XGE6YXoAAO8Q6.jpg

STSL Assist kralligi

1. Youness Belhanda 6
2. Pablo Batalla 5
3. Edin Visca 5

Assist ortalamasi

1. Belhanda 0,43
2. Batalla 0,36
3. Visca 0,36

Sene sonu sampiyon olup Cine okutmak dogru 1 hamle olacaktir

Bu sezon şampiyon olmak, hiç olmadığı kadar değerli, aksi halde daha yükselemeden yine çöküş kaçınılmaz olur. Belhanda ve başka gereksizlerin kalıp gitmesinden çok daha önemli bir mevzu, Petkim kardeş!:asd22:...

Younes Belhanda istatistik kassin biraz, Dunya Kupasi'nda Portekiz ve Ispanya maclarinda costursun, Araplara kitleyelim 15m € gibi bir bedele.

Devre arasindan calismalara baslansin, yerine daha caliskan ve yetenekli bir topcu alinir yarisi fiyatina.

Galatasaray Passing Statistics

1. Belhanda 3,2 Kilit pas
2. Mariano 1,6
3. Rodrigues 1,0

1. Belhanda 2,4 orta/maç
2. Latovleci 1.0
3. Mariano 0,9

1. Fernando 72 pass/maç
2. Maicon 59
3. Belhanda 52

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt