#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
.....
2c29bb7cd9b77e2484b0ebb6290c3b3a.jpg

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tudor ve Emrah herhalde güzel bir hatunun arkasından bakıyorlar...keza Dursun Başkan

O bakışlar ne :D

Senin lisansino yazan Klavyenin baglandigi kasanin kullanan herifin parmaklarini kirsinlar

GELMIS GECMIS EN FOS 10 no

Kaç tane şut pası verdi arkadaşlar? Boşuna sövmeyelim şimdi.

PTT 1.lig topçusu.3-5 sıfır skor yapılmış maçlarda çıkar asist yapar gol atar anca.Kritik maçlarda yada geriye düşülen zorlu maçlarda sahada araki bulasın.Sneijder'le ismi aynı cümlede geçmemesi gereken bir oyuncu.Ayrıca orta sahada Ndiaye gibi adamı inatla 8 numara oynatıp kaybetmek yerine bu apaçiyi kesip esas mevkine koyarsak Ndiaye daha faydalı olur gibime geliyor.

Sana futbolcu diyenin,Müslüman-arap topçudan korkçan abicim,paragözler

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Devre arasi araplara gönderin yemisim defansa yardim ediyor ayaklarini gercek görevini yani hücümü yapamadikatan sonra ne ise yarar

Galatasaray'ın 10 numarası bu şopara emanet, yazık gerçekten. Tam bir yağlı kazık. Saydınız mı kaç tane şut pası vermiş ?

bakalım trolleri bu hafta hangi çılgın istatistiklerini paylaşacak

Devre arasi araplara gönderin yemisim defansa yardim ediyor ayaklarini gercek görevini yani hücümü yapamadikatan sonra ne ise yarar

Defansı yardım ediyor diyenlerin ağzına kürekle vurulup çeneleri kırılması lazım.Avrupada adama başka taraflarıyla gülerler 10 numara oyuncu için defansa yardım ediyor desen.

Böyle rezil bir topçu olamaz.

sent via GSC

Kullandığı rezil atıştan sonra pis pis gülüyor bir de. İş ahlakı, haysiyet yokki herifte.

takım içinde kavga var
yasin feguliye yardım etmiyor
ndiaye ile belhanda birbirini yemeye çalışıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt