#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Umarım bir an önce defolup gidersin bu takımdan! Rezil ve yeteneksiz olduğu yetmez gibi sanki bir yakınını becermişiz de zorla oynuyor gibi tavırları nedir ya, dakika 85 herkes kör topal bir mücadele içinde ne düşünüyorsa o esnada topu boşluğa atıyor, senin sıfatına tüküreyim ben vurdumduymaz.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Dakika 80 de ağzındaki sakızı çıkarıyor pis pis sırıtması da cabası.

Koca Galatasarayımızı şu çöl bedevisine emanet edenlerin Allah cezasını versin

...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bunun saksakcilari da ayni Tudor saksakcilari gibi. Benzerlikleri muazzam.

Yallah Arabistan’a beyinsiz herif, seni bu takıma 10 numara diye alanı sahra çölünün ortasında ölüme terketmek lazım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bu hafta kankileri yasin ve feghouli ile birlikte domalamadılar!

Hepimiz azbiraz top oynuyoruz..

Halısahada maçın bitimine 3 dakka kala takım arkadaşımızdan biri gevşek gevşek ağzındaki sakızı çıkarsa kemara yapıştırsa tüm takım ona küfreder izleyenlerde

Bu çöl devesi bu kadar lakayıt bu kadar yılışık bu kadar cıvık biri

Diğer takımların ofansif orta sahalarına bakıyorum Talisca, Guiliano, Yazıcı var bizde de bu arap var. Dünkü Yusufun golüne bakıyorum bu adamın geldiğinden beri bırak öyle bi şutu normal şutu yok, keza Guiliano kadar da skorere bi adam değil asist falan yapıyor arada duran toptan o kadar.

Herkes Tudorun saha icindeki dizilisi, formasyonunu, staj egitimini konusuyor ama unutmayalim ki transfer konusunda da kulube kalici hasarlar getirdi.

Bunun en bariz ornegi Belhanda.

Sezon sonuna kadar her macta yedek kulubede baslamali, umarim iyi bir dunya kupasi gecirir ve sezon sonu satariz

Diğer takımların ofansif orta sahalarına bakıyorum Talisca, Guiliano, Yazıcı var bizde de bu arap var. Dünkü Yusufun golüne bakıyorum bu adamın geldiğinden beri bırak öyle bi şutu normal şutu yok, keza Guiliano kadar da skorere bi adam değil asist falan yapıyor arada duran toptan o kadar.

Sezon başı fener guiliano yu aldığında belhandadan iyi oyuncu diye yazdım linç etmişlerdi.

Satarken istatistikini anlatın almayı düşünen enayyilere. Sizde o yüzden aldınız zaten herhalde.

7062134ff08e16606097fe2b59d193f8.png

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Vah yazik bugün attigi kilit paslari sunamayacak fedaileri bize. Veya sutluk paslarini. Veya cok kosmasini. Veya cok iyi savunma yapmasini. Veya futbolcu oldugunu.

Sinan olur,Selcuk olur,Emrah olur ama artik bu kazmayi 11'de gormeyelim biktim yeter rezil herif.

Dünya sevdalısı olmasaydım bir kaç küfür ederdim bunu savunanlara ama artık yapamıyorum Allah yolunda cihat ediyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt