Baki Özden
Büyük Kaptan
- 14 Haziran 2010
- 20.716
- 229
- 1.263
Leşin önde gideni terimin ilk kesiği olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
FT hocamdan sonra müthiş bir grafik yakalayacağına şüphem yok. Şu ana kadar da fena oynamadı ama bundan sonra farklı bir Belhanda izlicez. Ha kendi çaba göstermesse sopayı ağzına ağzına yer oda başka bir konu.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sen bile neredeyse son 7-8 maçtır bugün kötüydü, acayip isteksiz, hatta heralde bundan olmayacak (böyle bir cümle yazmıştın diye hatırlıyorum, sen değilsen sorry ama Belhanda fanlarından birisiydi, şimdi geriye dönüp araştıramayacağım) kıvamına gelmişken bu sefer gidip şu ana kadar da fena oynamadı yazman şaşırtmadı.
Fena oynamadığı zaten aşikar. Ben maç maç iyi ve kötü oynadığında yazıyorum. Son 3 Maçtan sonraları çok kötü ve isteksiz olduğunu yazdım. Ama genele bakarsak fena bir oyun sergilemedi. Zaten hep bunu da ekledim yazılarıma. Ayrıca Lionel Messi dışında hiçbir futbolcunun fanı değlim. Sadece geçmişe ve isimlere takılmayıp objektif yorumlar yapabiliyorum.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Fena oynamadığı zaten aşikardan sonrasını okumadım.
Okusan da anlamıyorsun zaten sürekli aynı şeyleri konuşuyoruz.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ben topal çıksam daha iyi oynarım. Çüküm gibi top oynuyor. Bundan olmayacak gibi harbiden. Devre arası 8-10 oynayan bir adam almamız şart.
FT hocamdan sonra müthiş bir grafik yakalayacağına şüphem yok. Şu ana kadar da fena oynamadı ama bundan sonra farklı bir Belhanda izlicez. Ha kendi çaba göstermesse sopayı ağzına ağzına yer oda başka bir konu.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Terim bunu adam eder ve Belhanda kariyerindeki en iyi yükselişini yapar :asd22:

dün gece belhandayı nicete izleyen arkadasın biri güzel özetlemisti yani izleyen insanlar biliyor ne oldugunu zaten
bu adam klasik sana mac koparan sapkadan tavsan cıkaran 10 numaralardan degil 8 numara tarzı bir adam
nice te favre ile cok iyi sezon gecirmisti ki bizde de kötü degil belki 1 tık daha yukarı cıkabilir ama bu adamdan mucizeler mac koparmalar beklemeyin
o tarz bir 10 numara almadık biz neden adama kızıyorsunuz ? sneijder rivaldo zidane pirlo tarzı bir adam olsa ve vasat kalsa elestir
ama bu adam maximumuna yakın oynuyor zaten
Aynen oyle bu adam oyle bildigimiz o 10 numaralardan degil, daha cok mucadele eden, kosan, top dagitan ve defansif de katki saglayan bir oyuncu, montpellier'de boyle degildi son yillarda boyle bir oyuncuya donustu. O yuzden yanlis transfer. Yetenekli oyuncu fakat bize mac kazandiran, gol atan 10 numara lazim.
Yeteneği yok Emre maalesef.
Bence asistin asistinin asistinin asistinin asisti yerine artık asistin asistinin asistinin asistini yapabilir. Öyle bir yükseliş bekliyorum kendisinden.Terim'in gelişiyle şut pası kralı olup kendini bulacaktır diye düşünüyorum.
ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi