#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takımın iyi bir oyuncusu olur ama millet yıldızı olup direkt maç kazandıracak topçu bekliyor. Sneijder kıyaslamalarından vazgeçilmeli bu adam sadece ara sıra parlayan, hiç bir zaman takımın lideri olamayacak bir oyuncu olarak kalacaktır. Beklentileri bu yönde değiştirmede fayda var.

Terim, Felipe'yi savundu

Galatasaray, hazırlıklarını dün yaptığı çift idmanla sürdürürken, teknik direktör Fatih Terim, akşam idmanından önce yaptığı basın toplantısında Felipe hakkında yapılan "şut çekmiyor" eleştirilerine yanıt verdi. Terim "Bu oyuncu gol yapabileceğini düşündüğü bir pozisyonda şut çekebilir. Ama o daha müsait arkadaşını gördüğü anda topu ona veriyor. Yaptığı da doğru. Benim ondan bir şikayetim yok" dedi. Hasan ve Ergün'le de en kısa zamanda sözleşme yenileyeceklerini ifade eden Terim, "Bu sorunu en kısa zamanda halledip sezona rahat başlamak istiyoruz" diye konuştu.

sonra kovmustu gerci

Maç başı 22 top kaybı mı yapmış belhanda?
Yok daha neler. İnanmıyorum bu habere nedense.
Adam bazı maçlarda okadar topla bile buluşmamıştır belkide

https://youtu.be/8lskE523dGY

Güzel bir maç çıkardı reis.
Istediği vakit gayet iyi oynuyor. Çok iyi bir top tekniği var ve topu iyi saklıyor, hemen düşmüyor.

Terim o Laubali halini yok eder ve motivasyon işini de belkide en iyi o halleder.

LO9ZW0.gif
Serkan Şafak

6370ee78f557babe0c67884ce5ee0742.jpg

Kral ikinci yarı bütün düşmanlarını susturacaktır. Gerçi çok iyi oynasa bile burada yine nefret kusacak ssporlu kardeşlerim var.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Terim-Belhanda işbirliğinin akıbeti 3-5 maç sonra şekillenmeye başlayacaktır. Hiç temenni etmem ama eğer Belhanda şu ana kadar oynadığı verimlilik(?!)le devam edecek olursa Terim' den kesik yemesi mukadderdir; Allah vere de Belhandasız bir format için gerekli kaliteli bir B2B (8) orta saha oyuncusu ara transferde takıma kazandırılsa...

Belhanda' yı cansiperane savunma gayretindeki forumdaşlara, bu ihtimale hazırlıklı olmalarını öneririm. Aksi halde hayal kırıklığına uğramalarını kuvvetle muhtemel görüyorum. ''Terim de kullanmayı bilmiyor-bilemedi'' gibi bir savunma da yapamayacaklar; bildiğim kadarıyla hepsi ''Belhandacı'' dan çok ''Terimci'';):asd22::D...

olm herif kötü oynadığı haftalarda hepinize mention attım lan

1 taneniz konuya girmedi civar konularda takıldınız

ne yüzsüz adamlarsınız son maçta asist yaptı diye çıkmııyorsunuz konudan

yüzsüz pişkin herifler sizi

haftalarca attığım mentionı görmezden geldiniz

ligin en berbat transferi

tarihimizin en kötü transferi işte adam

neyi uzatıyorsunuz

şutun şutuymuş

30 yaşına geldim belhanda da duydum böyle 1 istatistiği

neyi uzatıyorsunuz

şutun şutuymuş

2-3 maç dışında her oynadığı Maçtan sonra burdaydım. Asıl sen ve senin gibiler oynadığı iyi maçlar da ya yazmadınız yada eleştirmek için birşeyler gevelediniz. Ayrıca hiçte öyle tarihin en kötü transfer falan değil. Gayette kaliteli bir topçu. Kendinden nefret edilen bu ortamda yine iyi oynadı.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

neyi uzatıyorsunuz

şutun şutuymuş

Bende 40 yasindayim ve Belhanda'ya gelene kadar tarihimizin en kotu en az yirmi futbolcusunu sayarım,zorlarsam 100 de bulurum ama gerek yok,ha derseniz ki bonservisine ve maaşına gore istenilenden çok uzakta ve su ana kadar beklentileri karşılayamadı,eyvallah o başka,katılırım. Ancak daha bu adam geleli yarim sezon olmuşken ;Arap,Berberi,Turk ve GUney Amerika'dan ilk defa cikan oyuncuların uyum sürelerinin uzun oldugu bilinen bir gercek iken bu kadar acımasız olunmamalı. Wesley sebebiyle on yargılı olunmamalı ve karşılaştırılmalı. Yoksa Hagi derim Sneijder çöp görünür,ama ayıp olur Wesley'e

Belhanda gercekten yetenekli,bu cok belli,attigi ara paslar öldürücü olabiliyor bazen,ama lakayt bakalim Fatih Hoca adam edecek mi,bekleyelim

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son düzenleme:
Bende 40 yasindayim ve Belhanda'ya gelene kadar tarihimizin en kotu en az yirmi futbolcusunu sayarım,zorlarsam 100 de bulurum ama gerek yok,ha derseniz ki bonservisine ve maaşına gore istenilenden çok uzakta ve su ana kadar beklentileri karşılayamadı,eyvallah o başka,katılırım. Ancak daha bu adam geleli yarim sezon olmuşken ;Arap,Berberi,Turk ve GUney Amerika'dan ilk defa cikan oyuncuların uyum sürelerinin uzun oldugu bilinen bir gercek iken bu kadar acımasız olunmamalı. Wesley sebebiyle on yargılı olunmamalı ve karşılaştırılmalı. Yoksa Hagi derim Sneijder çöp görünür,ama ayıp olur Wesley'e

Belhanda gercekten yetenekli,bu cok belli,attigi ara paslar öldürücü olabiliyor bazen,ama lakayt bakalim Fatih Hoca adam edecek mi,bekleyelim

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

yetenekli metenekli değil

iyi futbolcu da değil

ben her maçı sonu burdayım

her maç sonu da tüm taraftarımız nefessiz eleştirdi bu adamı

seni de bekleriz o halde renktaş

maç sonları görüşelim

adamın kötü futbolcu olduğunu görmemek için direnen gruba laf anlatmaktan bıktım

ağzımdan sneijder kelimesi çıkmadı

belhandacıların aklında sneijder kalmış her lafları sneijder

maç sonları attığım mentionları görmezden gelip maçın olmadığı haftalar belhanda başlığından çıkmayan kaçaklar sizi

maç yok çünkü

maç olmadığı dönemler belhandanın en az göze battığı dönemler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt