#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bana göre ligin şu anda en iyi 10 numarası Belhanda'dır. Cülyano'dan penaltıları çıkart; 5 gol 1 asisti var. Oyun içinde de inanılmaz işler yapmıyor zaten.

Ancak Brezilyalı ve takım içinde o kadar fazla kötü oyuncu olduğu için sivriliyor. Takım iyiyse biraz kötü olan sivrilir, takım kötüyse bu sefer iyi olan sivrilir.
Şimdiye kadar iyi bir on nummara göremedim bizim ligde bu sene.
Emre akbaba arada sırada ışık verdi ama oda kopuk kopuk sergiledi bunu bence.
İkinci devre başlasın hele birde. Vites yükselecek, yarışma potasında olan oyuncular imzalarını atmaya başlayacak gerçek anlamda

Herifi savunmak için resmen alakasız alakasız örnekler veriyorsun. Wesley konusunda benim fikirlerim belli. Gönderilmesi doğru karar, gönderiliş şekli rezalet, yerine gelen oyuncu ise yanlış tercih. Wesley son 2 yılda fiziken iflas etti. Bu yüzden sahada kaybolan, son dönemde topu kontrol etmekte bile zorlanan ve eskisi gibi şut etkinliği olmayan bir oyuncu görünümüne büründü ve nitekim gönderildi. Belhanda'yı savunmak için Wesley örneğini verip son 2 yıllık performansını baz almak gülünç bir durum.

Talisca ve Oğuzhan'ın da alakası ne bizle? Kargaların oyuncuları bizi ilgilendirmez. Ne bok yerseler yesinler. Biri damdan atlarsa sen de mi atlayacaksın? Biz GS'ız. GS'ın 10 numarası oyunda hayalete dönüşmez. Talisca, Oğuzhan 10 numara oynuyorsalar ne yapalım?

Koskoca yarım devrede toplasan 5 maç iyi oynamış adamı savunmak için alakasız alakasız örnekler veriyorsunuz.

Bu adamın yapabildikleri belli. O yeteneklerini maximumda kullanmadığı sürece GS oyuncusu olacak kalibrede değil. E Montp harici hiçbir yerde o performansının yarısına bile ulaşamamış adamın bizde ulaşma ihtimali de ne kadar siz düşünün...
#TAE
dbf9920f07f36c9b96eb1fa518d15dd3.jpg

Geçen sene 3.olan Nice'nin en önemli,kritik 3-4 isminden biri olan Belhanda yerine taraftarın hala geri istediği Sneijder alındı ve şu anda bidon muamelesi görüyor.

Geçen sene fırtınalar estiren takım ne hallere düştü. Üstelik istatistik olarak bakınca 10 gole bile katkı vermemiş ama değeri gidince anlaşıldı Nice'de.

Cülyano'nun yapıp Belhanda'nın yapamadığı ne var mesela? Penaltı. Kazanılan penaltıları Belhanda atsaydı şimdi 5 gol 6 asist yazıyordu. Kimse de ağzını açmazdı.

Şu Semih mi daha iyiydi Chedjou mu mantığını bırakın. İkisi de malın tekiydi, ikisi de Galatasaray'ın stoperi olamazdı. Aynısını Guliano ile Belhanda için de yapmayın, ikisi de çöp olabilir ikisi de yetersiz olabilir. Çöpün bir tanesi diğerine göre bir tık daha iyi olabilir(size göre, şuna göre, buna göre) ama bu onu pırlanta yapmaz. Burada 2-3 kişi Guliano'yu övüyor diye tüm Galatasaray taraftarını Guliano hayranıymış gibi lanse etme. Geçen de birisi zamanında Lucescu başlığı açtı diye tüm taraftar Lucescu'yu istiyordu demeye getirdin. Şu saçma genellemeleri bırak.

Şu Semih mi daha iyiydi Chedjou mu mantığını bırakın. İkisi de malın tekiydi, ikisi de Galatasaray'ın stoperi olamazdı. Aynısını Guliano ile Belhanda için de yapmayın, ikisi de çöp olabilir ikisi de yetersiz olabilir. Çöpün bir tanesi diğerine göre bir tık daha iyi olabilir(size göre, şuna göre, buna göre) ama bu onu pırlanta yapmaz. Burada 2-3 kişi Guliano'yu övüyor diye tüm Galatasaray taraftarını Guliano hayranıymış gibi lanse etme. Geçen de birisi zamanında Lucescu başlığı açtı diye tüm taraftar Lucescu'yu istiyordu demeye getirdin. Şu saçma genellemeleri bırak.

ben sadece bizden bahsetmiyrum ki medyanın geneli de öyle. Belhanda'ya o kadar eleştiri yapıp Cülyano'yu öve öve bitiremiyorlar. Yazında daha Terim kovulmadan önce medya ve tarfatarın büyük çoğunluğu Luce'yi istiyordu.

Belhanda çok olağanüstü mü oynuyor? Tabiki hayır ama burada insanların yerin dibine sokacağı gibi de oynamıyor. Ayrıca şu çöp lafını bırakalım bir zahmet. Bıktım bu kelimeden.

Belhanda kötü oyuncu diyebilir misin? Hayır. Beğenmesen bile bu seviye için yetersiz dersin,sisteme uymuyor vs. dersin. Adam 6-7 senedir üst seviyede oynuyor. Fas eğer dünya kupasına gittiyse Benatia,Ziyech ile beraber Belhanda'da çok etkiliydi. İkinci yarı çok daha iyi oynayacaktır.

Bu gamsıza tekmeyi basıp orta sahayı Fernando-Asamoah-Ndiaye üçlüsü ile kurup rakiplere +18 uygulamalıyız.

ben sadece bizden bahsetmiyrum ki medyanın geneli de öyle. Belhanda'ya o kadar eleştiri yapıp Cülyano'yu öve öve bitiremiyorlar. Yazında daha Terim kovulmadan önce medya ve tarfatarın büyük çoğunluğu Luce'yi istiyordu.

Belhanda çok olağanüstü mü oynuyor? Tabiki hayır ama burada insanların yerin dibine sokacağı gibi de oynamıyor. Ayrıca şu çöp lafını bırakalım bir zahmet. Bıktım bu kelimeden.

Belhanda kötü oyuncu diyebilir misin? Hayır. Beğenmesen bile bu seviye için yetersiz dersin,sisteme uymuyor vs. dersin. Adam 6-7 senedir üst seviyede oynuyor. Fas eğer dünya kupasına gittiyse Benatia,Ziyech ile beraber Belhanda'da çok etkiliydi. İkinci yarı çok daha iyi oynayacaktır.

Sayısız defa yazdım yine yazayım.
Belhanda kötü oyuncu, yetenek yok, mental olarak çok zayıf vs vs. Buraya bazıları videosunu falan koyuyorya inan hiçbirini izlemedim ama orada çalım veya şık bir pas falan varsa falan varsa o çalımdan, pastan 20 tane deniyor 1 tanesinde başarılı oluyor.
6-7 senedir üst düzey oynadığı falan da yok. Montpellier'de oynamıştır belki biraz o kadar. Afrika elemelerinden dünya kupasına katılma hakkı pek bir şey ifade etmiyor. Üst düzey bir kapışma olmuyor. Türkiye'nin Afrika elemelerine katıldığını farzedelim mesela hiç bir turnuvayı kaçırmayız. Şu anda 8 senede bir gidiyoruz. Gary Rodrigues bile ülkesini tek başına dünya kupasına taşıyordu az kalsın.
Taraftarın büyük çoğunluğu Lucescu'yu istemiyordu.Çoğu kişi Lucescu mu kaldı, ne Lucescusu kardeşim dedi.
Türk medyasının çapı belli zaten onları ciddiye alan düşünsün.

Sayısız defa yazdım yine yazayım.
Belhanda kötü oyuncu, yetenek yok, mental olarak çok zayıf vs vs. Buraya bazıları videosunu falan koyuyorya inan hiçbirini izlemedim ama orada çalım veya şık bir pas falan varsa falan varsa o çalımdan, pastan 20 tane deniyor 1 tanesinde başarılı oluyor.
6-7 senedir üst düzey oynadığı falan da yok. Montpellier'de oynamıştır belki biraz o kadar. Afrika elemelerinden dünya kupasına katılma hakkı pek bir şey ifade etmiyor. Üst düzey bir kapışma olmuyor. Türkiye'nin Afrika elemelerine katıldığını farzedelim mesela hiç bir turnuvayı kaçırmayız. Şu anda 8 senede bir gidiyoruz. Gary Rodrigues bile ülkesini tek başına dünya kupasına taşıyordu az kalsın.
Taraftarın büyük çoğunluğu Lucescu'yu istemiyordu.Çoğu kişi Lucescu mu kaldı, ne Lucescusu kardeşim dedi.
Türk medyasının çapı belli zaten onları ciddiye alan düşünsün.

İkinci yarıda eğer iyi oynarsa bu sözünü hatılrlatırım ama. Çünkü sen kötü oynuyor demiyorsun kötü oyuncu diyorsun. Ben de diyorum ki kötü oyuncu olsaydı Montpeiller,Dinamo Kiev,Schalke,Nice gibi takımlar da oynamazdı.

Nice bu sene almak için çok uğraştı ama maliyetini karşılayamadılar. Gittiler bizim taraftarın hala istediği Sneijder'i aldılar ama şimdi kendisi ABD'de emekli olma planları yapıyor.

Taraftara kalsaydı bu sene yine 5M euro alıp yatacaktı. Bu yüzden taraftarı dinleyen yönetim falan isteme hiç bir zaman.

İkinci yarıda eğer iyi oynarsa bu sözünü hatılrlatırım ama. Çünkü sen kötü oynuyor demiyorsun kötü oyuncu diyorsun. Ben de diyorum ki kötü oyuncu olsaydı Montpeiller,Dinamo Kiev,Schalke,Nice gibi takımlar da oynamazdı.

Nice bu sene almak için çok uğraştı ama maliyetini karşılayamadılar. Gittiler bizim taraftarın hala istediği Sneijder'i aldılar ama şimdi kendisi ABD'de emekli olma planları yapıyor.

Taraftara kalsaydı bu sene yine 5M euro alıp yatacaktı. Bu yüzden taraftarı dinleyen yönetim falan isteme hiç bir zaman.

Zaten Kiev'de, Schalke'de oynayamadı, top mu oynadı oralarda. Kiev neredeyse İstanbul'a eliyle getirecekti. Belhanda Galatasaray'ın yedek kulübesine 1.5 milyon euro bonservis, 750 bin maaşla transfer olsa belki bir nebze anlardım.

Zaten Kiev'de, Schalke'de oynayamadı, top mu oynadı oralarda. Kiev neredeyse İstanbul'a eliyle getirecekti. Belhanda Galatasaray'ın yedek kulübesine 1.5 milyon euro bonservis, 750 bin maaşla transfer olsa belki bir nebze anlardım.

tamam ikinci yarıda hatırlatırım bunları.

tamam ikinci yarıda hatırlatırım bunları.

Bana 2. yarıda iyi oynarsa bunları hatırlat o sorun değil de şunu yazarken bile aslında ilk yarıda kötü oynadığını siz de kabul etmiş oluyorsunuz. O zaman şimdi savunanlara neden savunuyorsunuz kardeşim adamlar haklı bu herif ilk yarıda top mu oynadı diye neden yazmıyorsun?

2. yarı gidişatı da şimdiden yazayım: İlk yarıda ilk 1-2 hafta yeni takıma gelmenin etkisi ve Arena gazıyla nasıl bir şeyler yapıyor gözüktüyse(Kayseri maçı mesela) ikinci yarı da aynı gazla ve Terim motivasyonuyla ilk bir kaç maç bir şeyler yapıyormuş gibi gözükebilir. O zaman doluşursunuz başlığa. Sonrasında yine fıs. Hatta 6-7. haftadan sonra kulübeyi boylayabilir. O zaman da yetenekli adam, Terim oynatsa çok iyi oynayacaktı, 2. yarı 92 asist 86 gol yapacaktı dersiniz.

Peki hiç bi şey yapmamaya devam ederse gelip ne hatırlatacaksın, ne yazacaksın?

Son düzenleme:
Bu konuya ne zaman girsem uzun uzun tartışmalar var. Başka derdiniz yok mu yav?

Hiçkimseniz kusura bakmasın ama;

Eşşekler adam olur hatta ve hatta fb adam olur bu gamsız çöl bedevisi hayat da adam olmaz

Son düzenleme:
Bana 2. yarıda iyi oynarsa bunları hatırlat o sorun değil de şunu yazarken bile aslında ilk yarıda kötü oynadığını siz de kabul etmiş oluyorsunuz. O zaman şimdi savunanlara neden savunuyorsunuz kardeşim adamlar haklı bu herif ilk yarıda top mu oynadı diye neden yazmıyorsun?

2. yarı gidişatı da şimdiden yazayım: İlk yarıda ilk 1-2 hafta yeni takıma gelmenin etkisi ve Arena gazıyla nasıl bir şeyler yapıyor gözüktüyse(Kayseri maçı mesela) ikinci yarı da aynı gazla ve Terim motivasyonuyla ilk bir kaç maç bir şeyler yapıyormuş gibi gözükebilir. O zaman doluşursunuz başlığa. Sonrasında yine fıs. Hatta 6-7. haftadan sonra kulübeyi boylayabilir. O zaman da yetenekli adam, Terim oynatsa çok iyi oynayacaktı, 2. yarı 92 asist 86 gol yapacaktı dersiniz.

Peki hiç bi şey yapmamaya devam ederse gelip ne hatırlatacaksın, ne yazacaksın?

ben kötü demiyorum ki.. Sadece herkesin artık kabul edeceği biri olacak diyorum. Bütün kendi bölgesi için önemli istatistiklerde ilk sıralarda adam. Geçen sene hatırlarsan rakipler otoban gibi geçerdi orta sahayı ama şimdi muazzam bir pres gücümüz var -özellikle iç sahada- bunda Gomis,Belhanda,Tolga,Garry gibi oyuncular sayesinde.

Geçen sene pres yaptığımızı bile hatırlamıyorum. Otobanda gibi rahat rahat geçerlerdi orta alanı. Belhanda sadece top ayağındayken iş yapan oyuncu değil yani. Bu yüzden beğeniyorum ama ikinci yarı yavaştan herkesin kabul edeceği biri olacak. Şampiyonluğa doğru ilerledikçe önemi daha çok ortaya çıkacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt