Transfer haberi ilk çıktığında yazdığım mesajlar şunlar:
Ekli dosyayı görüntüle 18692 Ekli dosyayı görüntüle 18693Ekli dosyayı görüntüle 18694
Bu yorumları tamamen youtube'den izlediğim vs videoları dogrultusunda yapmıştım. Neyse ki Belhanda'nın fazlasıyla vs videosu vardı. Üstelik o zamanlar 5-6 milyonlar konuşuluyordu. Bir oyuncunun youtubedeki skill videolarını izleyerek hiçbir şey anlamazsınız, vs videoları ise az çok potansiyelini, yeteneğini belli eder. Transfer olduktan sonra, tüm içtenliğimle geçmişteki yorumlarımı çöpe atıp ilk haftalardaki birkaç hareketinden de etkilenerek savunmaya da başlamıştım hatta. Fakat haftalar ilerledikçe top hakimiyeti ve cevre kontrolü konusunda ne kadar zayıf olduğu, sut atamadığı, çok basit pas hataları yaptığı, rahat verilebilecek topları bile veremediği ortaya çıktı ve artık ben de desteğimi kestim. Bu Belhanda'yı beğenebilmemiz için hemen hemen her maç Göztepe maçının ikinci yarısı gibi oynaması lazım.
Bize net bir 8 numara lazım. 8-10 karışımı da olur; sezon sonu bayern'e gidecek goretzka gibi mesela. Top hakimiyeti, pas becerisi, oyun görüşü yüksek bir profil. Bu tarzı bulabilirsek bence Fernando ve Ndiaye yanına da cuk oturur.