- 23 Temmuz 2011
- 75.650
- 51.159
- 4.693
Çöp
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Açıkçası bunu savunanların kudurması daha muhtemel çünkü mantıkla açıklanacak halde değil vaziyetleri.
sent via GSC
Baktığımız yer farklı olsa da Belhanda'nın satılması gerektiği konusunda hemfikiriz.
bu muhim meseleyi cozume kavusturdugunuza sevinmemek elde degil
sneijderden kimseye hayir gelmez onu bosverin de
BRUMAYI sozlesmesinin bitimine 1 sene kala 12ye satip ayni sekilde sozlesmesi bitimine 1 sene kalan bu herife 10 vermektense bu sene brumayi tutup bu jar jari da sene sonuna biraksak simdiye 48 puanda idik
Rezil bir ilk yarı geçirdi işte yav bunun tartışacak yanı yok. Saman alevi gibi parladığı maç içi bölümler oldu o kadar, bakın dikkat ettiyseniz parladığı maçlar oldu demedim çünkü hiç bir maçı komple iyi oynamadı sadece 15-20 dakikalık veya Göztepe maçı gibi ikinci yarı iyi oynadı.
Umalım Terim ile toparlar ve Göztepe maçının ikinci yarısındaki oyununu genele yayar.
Video highlight'ları ile en mal futbolcuyu bile efsane gibi gösterebilirsin
Örn: Bana sanırsın Maldini hııııııııaaamıyo
https://www.youtube.com/watch?v=rOlaH5aNBBo
Hocam anlamadığım nokta nasıl rezil bir ilk yarı oynadı? Statsları falan bir kenara bırakıyorum yinede ortalama bir ilk yarı geçirdi. Beklentinin ne olduğunada bağlı tabiki. İlk maçalarda özellikle bayağa iyiydi. Sonra düşüşe geçti. Terim her türlü daha çok verim alır onda şüphen olmasın bence.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
sneijderden kimseye hayir gelmez onu bosverin de
BRUMAYI sozlesmesinin bitimine 1 sene kala 12ye satip ayni sekilde sozlesmesi bitimine 1 sene kalan bu herife 10 vermektense bu sene brumayi tutup bu jar jari da sene sonuna biraksak simdiye 48 puanda idik