#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Açıkçası bunu savunanların kudurması daha muhtemel çünkü mantıkla açıklanacak halde değil vaziyetleri.

sent via GSC

butun sene baltaliklarini izledigimiz yetmemis gibi bir de highlightlarini izlemeyelim

Rezil bir ilk yarı geçirdi işte yav bunun tartışacak yanı yok. Saman alevi gibi parladığı maç içi bölümler oldu o kadar, bakın dikkat ettiyseniz parladığı maçlar oldu demedim çünkü hiç bir maçı komple iyi oynamadı sadece 15-20 dakikalık veya Göztepe maçı gibi ikinci yarı iyi oynadı.

Umalım Terim ile toparlar ve Göztepe maçının ikinci yarısındaki oyununu genele yayar.

Video highlight'ları ile en mal futbolcuyu bile efsane gibi gösterebilirsin

Örn: Bana sanırsın Maldini hııııııııaaamıyo

https://www.youtube.com/watch?v=rOlaH5aNBBo

Burak'in Umut'un ya da Mehmet abinin paylastigi gibi Semih'in de cok iyi gözüktükleri videolar hazirlanabilir.

Bu zor birsey degil acikcasi. Maclar 90 dakika 1-2 tane iyi hareketi bulursun al sana video malzemesi.

Video ile ne kanitlanmaya calisiliyor burada anlam veremiyorum. Kendi kendinizi avutup durun sadece. Baska da birseye yaramiyor.

Öyle böyle degil cok büyük bir kazik yedik, haddi hesabi yok. Bir de hala en büyük karsi argümaniniz Sneijder. Heyt be baska da birsey gelmez akliniza.

sneijderden kimseye hayir gelmez onu bosverin de
BRUMAYI sozlesmesinin bitimine 1 sene kala 12ye satip ayni sekilde sozlesmesi bitimine 1 sene kalan bu herife 10 vermektense bu sene brumayi tutup bu jar jari da sene sonuna biraksak simdiye 48 puanda idik

Reis forum içinde adına en çok post kasılan topçu olma yolunda ilerliyor.

Bu kadar yüklenmek anlamsız bu adam hep bu tarzda oyuncuydu zaten.Asıl dünyada başka oyuncu kalmamış gibi bir ton para bayılıp transfer ettirenlere laf etmek lazım.

BRUMAYI sozlesmesinin bitimine 1 sene kala 12ye satip ayni sekilde sozlesmesi bitimine 1 sene kalan bu herife 10 vermektense bu sene brumayi tutup bu jar jari da sene sonuna biraksak simdiye 48 puanda idik

Deplasman imparatoru brumayı derhal geri almalıyız.Belhanda nın 17 maçta yaptığı highlight ıda tek maçta yapabilir

Rezil bir ilk yarı geçirdi işte yav bunun tartışacak yanı yok. Saman alevi gibi parladığı maç içi bölümler oldu o kadar, bakın dikkat ettiyseniz parladığı maçlar oldu demedim çünkü hiç bir maçı komple iyi oynamadı sadece 15-20 dakikalık veya Göztepe maçı gibi ikinci yarı iyi oynadı.

Umalım Terim ile toparlar ve Göztepe maçının ikinci yarısındaki oyununu genele yayar.

Video highlight'ları ile en mal futbolcuyu bile efsane gibi gösterebilirsin

Örn: Bana sanırsın Maldini hııııııııaaamıyo

https://www.youtube.com/watch?v=rOlaH5aNBBo

Hocam anlamadığım nokta nasıl rezil bir ilk yarı oynadı? Statsları falan bir kenara bırakıyorum yinede ortalama bir ilk yarı geçirdi. Beklentinin ne olduğunada bağlı tabiki. İlk maçalarda özellikle bayağa iyiydi. Sonra düşüşe geçti. Terim her türlü daha çok verim alır onda şüphen olmasın bence.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Katılıyorum bizim için çok daha hayırlı olurdu ama milletin bahanesi hazır, neymiş Bruma sözleşme imzalamazmış sezon sonu 12 milyon iyi paraymış. Bence imzalardı ve kalmak isterdi, gerçi Tudorla sıkıntılar yaşıyordu ama. Fikret ormanı hiç sevmem ama Bruma beşiktaşta olsaydı, satışından çok daha iyi paralar kazandırırdı.

SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt