#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu adamın en iyi ozelliklerinden biride derinlemesine attığı paslardır
Asıl siz ne sallayacaksınız daha merak ediyorum
Asist önü sıralamasında birinci şut pası sıralamasında birinci
Şimdi bunları ben uydurmuyorum opta topluyor bu verileri
Pas hatası yapması da normal riskli oynuyor oynamak zorundada
Laubalik ten yaptığı hatalar yokmu var tabi
:asd22:

Transfer haberi ilk çıktığında yazdığım mesajlar şunlar:Ekli dosyayı görüntüle 18692 Ekli dosyayı görüntüle 18693Ekli dosyayı görüntüle 18694

Bu yorumları tamamen youtube'den izlediğim vs videoları dogrultusunda yapmıştım. Neyse ki Belhanda'nın fazlasıyla vs videosu vardı. Üstelik o zamanlar 5-6 milyonlar konuşuluyordu. Bir oyuncunun youtubedeki skill videolarını izleyerek hiçbir şey anlamazsınız, vs videoları ise az çok potansiyelini, yeteneğini belli eder. Transfer olduktan sonra, tüm içtenliğimle geçmişteki yorumlarımı çöpe atıp ilk haftalardaki birkaç hareketinden de etkilenerek savunmaya da başlamıştım hatta. Fakat haftalar ilerledikçe top hakimiyeti ve cevre kontrolü konusunda ne kadar zayıf olduğu, sut atamadığı, çok basit pas hataları yaptığı, rahat verilebilecek topları bile veremediği ortaya çıktı ve artık ben de desteğimi kestim. Bu Belhanda'yı beğenebilmemiz için hemen hemen her maç Göztepe maçının ikinci yarısı gibi oynaması lazım.

Bize net bir 8 numara lazım. 8-10 karışımı da olur; sezon sonu bayern'e gidecek goretzka gibi mesela. Top hakimiyeti, pas becerisi, oyun görüşü yüksek bir profil. Bu tarzı bulabilirsek bence Fernando ve Ndiaye yanına da cuk oturur.

Son düzenleme:
Transfer haberi ilk çıktığında yazdığım mesajlar şunlar:Ekli dosyayı görüntüle 18692 Ekli dosyayı görüntüle 18693Ekli dosyayı görüntüle 18694Bu yorumları tamamen youtube'den izlediğim vs videoları dogrultusunda yapmıştım. Üstelik o zamanlar 5-6 milyonlar konuşuluyordu. Bir oyuncunun youtubedeki skill videolarını izleyerek hiçbir şey anlamazsınız, vs videoları ise az çok potansiyelini, yeteneğini belli eder. Transfer olduktan sonra, tüm içtenliğimle geçmişteki yorumlarımı çöpe atıp ilk haftalardaki birkaç hareketinden de etkilenerek savunmaya da başlamıştım hatta. Fakat haftalar ilerledikçe top hakimiyeti ve cevre kontrolü konusunda ne kadar zayıf olduğu, sut atamadığı, çok basit pas hataları yaptığı, rahat verilebilecek topları bile veremediği ortaya çıktı ve artık ben de desteğimi kestim. Bu Belhanda'yı beğenebilmemiz için hemen hemen her maç Göztepe maçının ikinci yarısı gibi oynaması lazım.Bize net bir 8 numara lazım. 8-10 karışımı da olur; sezon sonu bayern'e gidecek goretzka gibi mesela. Top hakimiyeti, pas becerisi, oyun görüşü yüksek bir profil. Bu tarzı bulabilirsek bence Fernando ve Ndiaye yanına da cuk oturur.
+1905

Son düzenleme:
Transfer haberi ilk çıktığında yazdığım mesajlar şunlar:Ekli dosyayı görüntüle 18692 Ekli dosyayı görüntüle 18693Ekli dosyayı görüntüle 18694

Bu yorumları tamamen youtube'den izlediğim vs videoları dogrultusunda yapmıştım. Neyse ki Belhanda'nın fazlasıyla vs videosu vardı. Üstelik o zamanlar 5-6 milyonlar konuşuluyordu. Bir oyuncunun youtubedeki skill videolarını izleyerek hiçbir şey anlamazsınız, vs videoları ise az çok potansiyelini, yeteneğini belli eder. Transfer olduktan sonra, tüm içtenliğimle geçmişteki yorumlarımı çöpe atıp ilk haftalardaki birkaç hareketinden de etkilenerek savunmaya da başlamıştım hatta. Fakat haftalar ilerledikçe top hakimiyeti ve cevre kontrolü konusunda ne kadar zayıf olduğu, sut atamadığı, çok basit pas hataları yaptığı, rahat verilebilecek topları bile veremediği ortaya çıktı ve artık ben de desteğimi kestim. Bu Belhanda'yı beğenebilmemiz için hemen hemen her maç Göztepe maçının ikinci yarısı gibi oynaması lazım.

Bize net bir 8 numara lazım. 8-10 karışımı da olur; sezon sonu bayern'e gidecek goretzka gibi mesela. Top hakimiyeti, pas becerisi, oyun görüşü yüksek bir profil. Bu tarzı bulabilirsek bence Fernando ve Ndiaye yanına da cuk oturur.
seni saygideger 1 futbol yorumcusu olarak notumu aldim renktas

daha siki takip edecegim

Her maç yaptığı 423239493 top kayıplarını ve geçiremediği en basit topların da bi videosunu bekliyoruz. :asd22:

Diegonal paslar derinlemesine paslar ikili mücadelelerde yıkılmayan
Klasikleşen topuk pasları

Belhanda'yi begenirsiniz begenmezsiniz ama bazi yorumlar okuyorum ki adami sirf elestirmek icin bazilari elestiriyor, yok yeteneksiz, adam gecemiyor, cok komik yorumlar, yeteneksiz diyenler baska spor izlesin.

Yanlis transfer oldugunu en bastan beri belirttim, ha iyi oynadigi maclar var mi, var ama bize daha farkli bir 10 numara lazim, sutlari iyi olan ve gol atmayi dusunen bir 10 numara.

Dun aksam a spor'da haldun domac cok guzel bir ifade kullandi, Sneijder gittikten sonra taraftar Belhanda'dan ayni performansi bekledi, buyuk beklentilere girdi taraftarlar, ki Belhanda ile Sneijder'in oyun tarzlari birbiriyle uzaktan yakindan alakasi bile yok.

Son düzenleme:
Belhanda'yi begenirsiniz begenmezsiniz ama bazi yorumlar okuyorum ki adami sirf elestirmek icin bazilari elestiriyor, yok yeteneksiniz, adam gecemiyor, cok komik yorumlar, yeteneksiz diyenler baska spor izlesin.

Yanlis transfer oldugunu en bastan beri belirttim, ha iyi oynadigi maclar var mi, var ama bize daha farkli bir 10 numara lazim, sutlari iyi olan ve gol atmayi dusunen bir 10 numara.

Dun aksam a spor'da haldun domac cok guzel bir ifade kullandi, Sneijder gittikten sonra taraftar Belhanda'dan ayni performansi bekledi, buyuk beklentilere girdi taraftarlar, ki Belhanda ile Sneijder'in oyun tarzlari birbiriyle uzaktan yakindan alakasi bile yok.
Yanlız haydun domac son 2 yıl sneijderi izlememiş galiba

Ozaman buyuk takimlarda oynayan butun oyuncular da kotu, boyle mantik mi olur?
Belhanda'da ortalama bir OS kadar bile pas ve şut yeteneği yok(muş - ben bu konularda bu kadar boktan olduğuna hiç dikkat etmemiştim-). Ligdeki açık ara pas ve şut konusunda en kötü 10 numaraya sahibiz. Hadi bunları geç.

Her maç yaptığı saçma sapan top kayıplarına ne diyeceksiniz peki? Basit oynaması gereken yerlerde gidiyor saçma sapan hareketlere kalkışıp top kaybettiği için hem atağımız gidiyor hem de boyuna sayesinde kontra atak yiyoruz.

Ortalama bir OS'nın bir maçta yaptığı top kayıbının 3-4 katını yapıyor Belhanda.

Her maç birsürü atağımız ölüyor sayesinde, çünkü saçma sapan hareketlere gireceğim diye anında atması gereken pası atmak yerine eveliyor, geveliyor, rakip kapanıyor, kritik pas istasyonu kalmıyor hooop çıkar geriye veya yana. Atak gg.

Bu herif ne zaman risk alması, ne zaman basit oynaması gerektiğini bilmiyor. Veya biliyor ama işine geldiği gibi davranıyor.

Beğenilmemesinin nedeni Sneijder'in yerine gelmiş olmasıyla alakalı değil. Birkaç tane sebepten dolayı beğenilmiyor. İlki orta saha oyuncusu olarak inanılmaz fazla top kaybediyor. İstatistiklerine baktım yüzde 73 başarılı pas isabeti ile oynamış. Çok düşük bir yüzde. Yüzde 85 bile orta saha oyuncuları için ideal değil. Öyle uzun pas, diyagonal paslar attığı için de kaybetmiyor. Bildiğin yanındaki adama pas atamıyor. Diğer sebep sorumluluk almaması. Yay gerisinden şut çektiğini hatırlamıyorum koca ilk devrede. Son olarak belki de en önemli sebep laubali hareketlerde bulunması. Kendisi yetenekli gibi gözüküyor aslında ama bazen çok umursamaz davranışlar sergiliyor. Fenerbahçe maçını kendisinin lakayt davranışları yüzünden kazanamadık. Olumlu yanları da var tabi ama şu an için olumsuz özellikleri daha ağır basıyor maalesef. Sol bekten ziyade kendisinin bölgesine yapılacak transferi daha hayırlı görüyorum.

TRT-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Beğenilmemesinin nedeni Sneijder'in yerine gelmiş olmasıyla alakalı değil. Birkaç tane sebepten dolayı beğenilmiyor. İlki orta saha oyuncusu olarak inanılmaz fazla top kaybediyor. İstatistiklerine baktım yüzde 73 başarılı pas isabeti ile oynamış. Çok düşük bir yüzde. Yüzde 85 bile orta saha oyuncuları için ideal değil. Öyle uzun pas, diyagonal paslar attığı için de kaybetmiyor. Bildiğin yanındaki adama pas atamıyor. Diğer sebep sorumluluk almaması. Yay gerisinden şut çektiğini hatırlamıyorum koca ilk devrede. Son olarak belki de en önemli sebep laubali hareketlerde bulunması. Kendisi yetenekli gibi gözüküyor aslında ama bazen çok umursamaz davranışlar sergiliyor. Fenerbahçe maçını kendisinin lakayt davranışları yüzünden kazanamadık. Olumlu yanları da var tabi ama şu an için olumsuz özellikleri daha ağır basıyor maalesef. Sol bekten ziyade kendisinin bölgesine yapılacak transferi daha hayırlı görüyorum.
Çok güzel yazmışın renktaş, senin gibi düşünenler var elbet,ilk cümlen hariç yazdıklarına harfiyen katılıyorum.Lakin 500 sayfaya yakın yazılan konunun ilk sayfalarından itibaren, ilk cümlendeki ifadeden dolayı bu adamın eleştirildiğini ve o zamandan beridir süregelen kişi tavırlarını görmek de zor değil. O kişiler adamın geldiği gün sosyal medya hesaplarını sneijderden dolayı küfür yağmuruna tutup, kapattıran zihniyetle aynı tıynetteler. Belhanda'yı savunma minvalinde ben dahil sırf bu yüzden cephe alanlar da mevcut.Kimi zaman trollük, kimi zaman gıcıklığına...
Adamı sürekli şekilde değersizleştirme çabası içerisindeler,iyi oynamaz ve ilk yarıdaki tavırları devam ederse biletinin kesilmesinin kesin olduğunu zaten biliyorlar hele ki Terim başımızdayken.Kimse Galatasaray'dan büyük ve değerli değildir en nihayetinde.
Saygılar.

Çok güzel yazmışın renktaş, senin gibi düşünenler var elbet,ilk cümlen hariç yazdıklarına harfiyen katılıyorum.Lakin 500 sayfaya yakın yazılan konunun ilk sayfalarından itibaren, ilk cümlendeki ifadeden dolayı bu adamın eleştirildiğini ve o zamandan beridir süregelen kişi tavırlarını görmek de zor değil. O kişiler adamın geldiği gün sosyal medya hesaplarını sneijderden dolayı küfür yağmuruna tutup, kapattıran zihniyetle aynı tıynetteler. Belhanda'yı savunma minvalinde ben dahil sırf bu yüzden cephe alanlar da mevcut.Kimi zaman trollük, kimi zaman gıcıklığına...
Adamı sürekli şekilde değersizleştirme çabası içerisindeler,iyi oynamaz ve ilk yarıdaki tavırları devam ederse biletinin kesilmesinin kesin olduğunu zaten biliyorlar hele ki Terim başımızdayken.Kimse Galatasaray'dan büyük ve değerli değildir en nihayetinde.
Saygılar.
O konu ayrı bir rezaletti maalesef. Sırf Wesley yerine geldiği için dediğin gibi gerek diğer sosyal medya mecralarında, gerek kendi kişisel instagram hesabında, gerekse bu forumda ilk geldiği birkaç gün ciddi bir tepki vardı.

Hatta, iyi oynadığı ilk birkaç lig maçında bile gereksiz yere performansından dolayı eleştiri vardı. Ki ilk birkaç maç eleştirilecek bir performansı da yoktu. (Ha, eksi yönlerini belirtenleri ayrı keseye koyuyorum, ama genel olarak linç girişimiydi)

Bu yorumlara karşı da, burada ben tepkimi kendi çapımda koymuştum bazı kişilere. (Biraz haddimi de aşmıştım doğrusu)

Ama o günler geride kaldı. İlk oynadığı birkaç maçtan sonra, üstüne koyması gereken yerde hep geriye gitti ve ezildi. (Oyun olarak)

Ha şu an Wesley'den dolayı bu adama gıcık olanlar yok mudur? Vardır illa ki. Ama bunu artık kimsenin dile getirdiği yok. O konu kapandı. Şu an ki yüksek tepki tamamen rezalet performansından dolayı. Hani kapasitesi filan bu olsa diceksin ki, ''abi bu kadarını yapabiliyor''. Adam zorla gelmedi. Tepki yersiz. Ama bu herif yapabildiği iyi şeyleri bile maçta yapmaya çalışmıyor. Kapasitesinin yarısını bile sahaya yansıtmıyor.

Adamın maçın bazı anlarında canı oynayası geliyor, zaten o anlarda da fark yaratıyor. Ama maçın geneline bakarsak, performansı rezalet. Hani form, fizik durumu vs de değil. Yok yani, canı oynamak istemiyor.

Son düzenleme:
5-6 milyon + belhand = Bruma paketi yapalım diyecem ama bu cöpün maaşını karşılamazlar.

Saygılar.
Teşekkür ederim. Evet Sneijder meselesi yüzünden kendisine karşı önyargı oluştu. Daha adam gelmeden 1-0 geride başladı Galatasaray kariyerine. Yalnız biraz daha iyi olabilseydi Belhanda, bugün o sadece Sneijder nedeniyle eleştirenler de kendisine sahip çıkardı bence. Sonuçta hepimiz takımın iyi olmasını istiyoruz.

TRT-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt