#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Teknik direktör etkisi de olabilir. Ver Şenol'un eline adamı parlatsın hemen. Yeteneğine kesinlikle lafım yok.

https://www.youtube.com/watch?v=Z8qXZWCOZkI

Videodaki çoğu klas hareket kendisine ait. Özellikle 1:39 muazzam. :)

Değil Güneş, Dünyanın bütün TD leri bir araya gelse parlatamaz bu bidonu. Galatasaray camiası olarak bir tarafımızda patladığı doğrudur maalesef. En geç sene sonu Çin-Katar kulüplerini boylamasını dilemekten başkası gelmez elimden...

Teknik direktör etkisi de olabilir. Ver Şenol'un eline adamı parlatsın hemen. Yeteneğine kesinlikle lafım yok.

https://www.youtube.com/watch?v=Z8qXZWCOZkI

Videodaki çoğu klas hareket kendisine ait. Özellikle 1:39 muazzam. :)
Renktaş izledim, ikili mücadele ile topu kazanıyor. Ofansif bir orta saha için topu kazandığı bölge gayet tabi takdir edilesi. Ancak en çok eleştirildigi konu yine o pozisyonun devamında görülüyor. Attığı pası Fernando zar zor rakipten kurtarıyor. Bir saniye daha geç kalsa topu rakip kapacak, Fernando oyundan düşmüş olacak ve rakip bizim yarı sahamızda atağa kalkacak. Bu pozisyonda belki bir saniye fark ile oluşmadı böyle bir durum ama işte bu durumun oluştuğu pozisyonlar var ne yazık ki. Yine aynı pozisyonda daha vahim bir durum olabilirdi, zora soktuğu takım arkadaşı topu kurtarmak için kendini sakatlaya bilir idi. Tabi bu Futbolun içinde olağan şeyler ama işte böylesi pozisyonların Belhanda özelinde sayısının fazla olması sorun. Galatasarayı tanımayan birisi, bu Video sonrası Belhandayı değil Ndiayeyi transfer etmek ister.

Son düzenleme:
Terim kafasına vura vura şut çekmesini söyler inşallah.

Kale boş olsa gene sağ çekecek topu. Pes oynuyor sanki

Değil Güneş, Dünyanın bütün TD leri bir araya gelse parlatamaz bu bidonu. Galatasaray camiası olarak bir tarafımızda patladığı doğrudur maalesef. En geç sene sonu Çin-Katar kulüplerini boylamasını dilemekten başkası gelmez elimden...

(Yok kardeşim benim art niyetim yok),Senin bu kadar yerden yere vurduğun adam burada çoğunun De Bruyne yaptığı Talisca,Giuliano,Yusuf tipi adamlardan çoğu konuda önde bir ilk yarı geçirmiş nerdeyse ama yok illa egomuz şişip bir yere deyecek ve biz sabit fikirli olacağız,17 maçın en fazla 4-5'inde kötü oynayan adama yaptığınız şu saçma algıya inat Belhanda 10 maç üst üste kötü oynasa savunacağım nerdeyse

(Yok kardeşim benim art niyetim yok),Senin bu kadar yerden yere vurduğun adam burada çoğunun De Bruyne yaptığı Talisca,Giuliano,Yusuf tipi adamlardan çoğu konuda önde bir ilk yarı geçirmiş nerdeyse ama yok illa egomuz şişip bir yere deyecek ve biz sabit fikirli olacağız,17 maçın en fazla 4-5'inde kötü oynayan adama yaptığınız şu saçma algıya inat Belhanda 10 maç üst üste kötü oynasa savunacağım nerdeyse
Savuna bilirsin o bölüm için cevap alıntı yapmıyorum yanlış anlama. De Bruyne ile ilgili olan bölümü anlamadım ve merak ettim De Bruyne ile ilgili bölümde ne demek istediğini?

Son düzenleme:
Savuna bilirsin o bölüm için cevap alıntı yapmıyorum yanlış anlama. De Bruyne ile ilgili olan bölümü anlamadım ve merak ettim?

Rakiplerimizin dünya çapındaki ofansif orta saha oyuncuları Bidon Belhandamızdan 100 kat daha faydalı ya renktaş onu diyordum.Sürekli onları örnek gösterenler rakip maçlarını çok az seyrediyor buna eminim

Rakiplerimizin dünya çapındaki ofansif orta saha oyuncuları Bidon Belhandamızdan 100 kat daha faydalı ya renktaş onu diyordum.Sürekli onları örnek gösterenler rakip maçlarını çok az seyrediyor buna eminim
Anladım, yok hayır başta Talisca olmak üzere ismini saydığın hiç bir oyuncunun performans olarak daha iyi olduğunu düşünmüyorum. Ancak, bu Belhandanın henüz ihtiyacımız olan katkıdan bayağa uzak olduğu gerçeğini, bir çok defosu olduğu gerçeğini değiştirmez. Bu defolardan biri ve bana göre orta saha oyuncusu olduğu için en önemlisi olan pas kalitesi, paylaşılan Video ve özellikle dikkat çekilen bölümde görülüyor. Bir ofansif oyuncusu olarak takdir edilesi bir bölgede topu kazanıyor, mücadelesi ile topu himayesinde tutuyor ama işte attığı pas ile nerede ise bu iki positif hareketi mahvediyor. Fernandonun gayreti ve rakipten belki bir, belki iki saniye daha hızlı olması top kaybını, böylelikle Fernando oyundan düşmüş iken rakip için hızlı bir atak şansını veyahut daha vahimi, Fernandonun sakatlanmasına engel oluyor. Böylesi pozisyonlar Futbolda var tabi ki ama işte Belhanda özelinde biraz fazla oluyor.

Ben şahsen ümidimi kesmiştim ama Göztepe maçının ikinci yarısı ve Fatih Terim faktörünü göz önüne alarak, bunların yanına şu an gönderilmesi söz konusu olmadığı durumunu da katarak, dur bakalım neler olacak diye küçük bir umut besliyorum.

De Bruyne ile kimler hangi oyuncuları karşılaştırıyor bilmiyorum ama, benim için De Bruyne ile karşılaştıracak oyuncu sayısı bir iki oyuncuyu geçmez ve bunlar Türkiye Liginden değiller tabi ki.

Son düzenleme:

Allah kolaylık versin Can, işin zor nitekim. Belli ki her durumda savunmaya devam edeceksin. Bekleyip göreceğiz, şimdilik başka yapacak bir şey yok. Terim silip atarsa ne diyeceğini şimdiden düşünmeye başlamanı öneririm. Bakalım Terim' de mi bulacaksın kabahati, Belhanda konusunda yanıldığını kabul mü edeceksin?...

Terim-Belhanda birlikteliği olumlu sonuçlar versin de ben yanılmış olayım n'olcak yahu?!. Marifetin Terim yahut Belhanda' da olması da teferruattır o durumda...

Allah kolaylık versin Can, işin zor nitekim. Belli ki her durumda savunmaya devam edeceksin. Bekleyip göreceğiz, şimdilik başka yapacak bir şey yok. Terim silip atarsa ne diyeceğini şimdiden düşünmeye başlamanı öneririm. Bakalım Terim' de mi bulacaksın kabahati, Belhanda konusunda yanıldığını kabul mü edeceksin?...

Terim-Belhanda birlikteliği olumlu sonuçlar versin de ben yanılmış olayım n'olcak yahu?!. Marifetin Terim yahut Belhanda' da olması da teferruattır o durumda...

Yanılırsan yanıldığını kabul edecek bir tutumda değildi yazdığın mesaj onun için alıntıladım,Bilmiyorum iyi olursa bu performansın üstüne koyacağını düşünüyorum mutlu olacağım olmazsada kötü oynarken yazdığım eleştirileri tekrarlayacağım.

Can Akasra;9723487[I' Alıntı:
]Yanılırsan yanıldığını kabul edecek bir tutumda değildi yazdığın mesaj [/I]onun için alıntıladım,Bilmiyorum iyi olursa bu performansın üstüne koyacağını düşünüyorum mutlu olacağım olmazsada kötü oynarken yazdığım eleştirileri tekrarlayacağım.

Yanılırsam da burada olacağım ki keşke yanılmış olsam sezon sonunda. Kanaatim kesinse niye ifade etmeyeyim?. Ben bu riski alıyorum, ancak sen yine ucunu açık bırakıyorsun; niye ki? Yoksa şüphen mi var?...

Ne oluyor burda
Bu arada şarkı fena değil

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Belhandayla ugrasan bizden degildir.

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Psikolojik eziklik olabilir

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt