#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neden Belhandayi degilde kim troll tartismasini yapiyoruz ? Belli ki konu disi postlar troll amacli.

Yonetim GSC arena tarzi bir baslik acsin kozlarimizi paylasalim. Hemen hemen her konuda bi sulandirma operasyonu , artik baymaya basladi.

Yemiyoruz..

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yine güldürdün

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ulan maç başı 22 top kaybıyla oynayan adamı eleştirmeye sebep mi arayacağız bi de

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ligin ikinci yarısı başladı da Belhanda kötü oynadı da biz mi bilmiyoruz?

tumblr_mak9n0u94j1r1fq7do1_500.gif

Bunu Colak da atiyordu.10 milyon vermeye gerek yoktu.

Emre yi gerçek Galatasaray örneği sergiledi diye yazdım farkındaysan. Kendimle ilgili bu tür yakıştırma yapmadım :)

Selçuku övdüğüm bir iki maç olmuştur ama son 2.5 yılda. Desteklemiyorum ama artık o emekliyi

yahu

gs topçusu diye körü körüne savunuyorum diyor adam

sen de gerçek gslilik örneği bu diyorsun

ben de gerçek gslilik örneği buysa selçuku da destekleyelim diyorum

ben kendim için konuşmadım diyorsun

peki eyv.

Dakika 75 'in görüntüsü bulmam lazım neydi o öyle

angut gibi sneijder diyiorsunuz hala

belhanda nasıl oynadı diyorum

sneijder diyorlar

e hadi sneijder kalitesiz ve berbat topçuydu gitti

belhandayı görelim artık

kabız gibi sneijder de sneijder

anası babası veriyor eline tableti giriyorlar nete

yetti yav
Uğraşmaya değmez yav Refik. Laf anlatmak zor oluyor çünkü anlamıyorlar ne desen de.

Ha duvara konuşmuşsun ha bunlara.

sent via GSC

Beyler insan gibi konuşun sizinle aynı görüşte olmayan insanlara mal cart curt kelimeler kullanmayın
Sonra ana avrat sovdumu suç sövende oluyor
Izlediniz ise yorum yapın yorum yapana hakaret etmeyin ya bu iş çözsün adminler yada biz bir serenat yapıp bırakalım forumu kendi kendinize takılın

kontra yedirdi yine

yahu

gs topçusu diye körü körüne savunuyorum diyor adam

sen de gerçek gslilik örneği bu diyorsun

ben de gerçek gslilik örneği buysa selçuku da destekleyelim diyorum

ben kendim için konuşmadım diyorsun

peki eyv.
Ben bu konuda onun kadar gerçek Galatasaray örneğini maalesef gösteremiyorum maalesef.
Armayı taşıyan her futbolcu art niyetli değilse desteği hak etmesi gerekir aslında.

Ben kişisel olarak bunu ama evet beceremiyorum.

Konunun ilk başlarında. Sneijderin 1/10 unu bile veremez. Daha maça çıkmadan. İnşallah tez vakitte kadro dışı kalır gibi mesajlar atan arkadaşlarla OBJEKTİF şekilde belhanda konuşuyoruz. Neyse hayırlı akşamlar herkese. Sonrada biz ne yaparsa beğeniyor oluyoruz oda ayrı bir konu tabi.

Son düzenleme:
Belhanda'yı eleştirin, eleştirmeyin diyen yok. Ben de eleştirdim şu ana kadar.

Ligin ikinci yarısı diye bir şey var, sezon bitmedi.

O zaman izleyin bu herifi, gelişim gösterememiş ise o zaman gelip bu saçma sapan şeylerinizi yazarsınız buraya.

Evet kendi oyuncumu da savunacağım, gerekirse Selçuk'u da savunurum. Kadroda bulunan oyuncular bunlar çünkü. 33 yaşındaki Sneijder gelip seni şampiyon yapmayacak.

Ezik falan demişsin de her fırsatta Sneijder yazan bu konuya şahısların başında sen geliyorsun, forumda hakaret etmediğin kişi kalmadı zaten. Rezil bir insan olduğun için kaale almıyorum seni.

orta sahada kaptığı toptan sonra ceza sahasına koşuya devam edip, ters ayağıyla ,yatarak kayarak çevirdiği topla rakibe golü attırması iyi işti doğrusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt