#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aslında 2. veya 3. değişiklik olarak girmesi lazımdı bu yoklukta ama hocamın bu kekoyu tamamen silmesi sevindirdi.

hadi yallah köyüne

Samsung Galaxy S8+ / Tapatalk (^_^)

Allah tan oynamadi yoksa ikinci yarı rezil oyun onun üstüne kalacaktı

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İnşallah bir daha forma yüzü görmezsin...

Yahu tolga var..donk var selçuk var..

Hepsi bu yılışık tan iyi oynar

Umarım yedek kulübesindeki arkadaşlara alışmışsındır bugün, böyle uyuz uyuz takılmaya devam edersen daha çoooooook onlarla oturursun orada.

Sen olmayınca herşey daha güzel.

sent via GSC

Hocam kendisiyle billur geçti :asd22:

Evet beyler kümülatif olarak sahanın en iyisiydi, hatta ben bu maçı kazanmamızda ki en iyi oyuncunun kendisinin olduğunu düşünüyorum. Bizleri yanılttığı için olumlu yorum yapmaktan çekinmeyin lütfen.

Takımın ona ihtiyacı var illaki formayı alacak ama bu maçta oynamamasında sakınca yok

Piranalar saldırmış ama Feghouli ve Belhandanın yumuşak tarzları olduğunu herkes biliyor hoca 2 si ile bu maçta zorluk çıkacağını öngörmüş ve tercih yapmış fazla uçmayın sonra saçma geri vitesler görmeyelim.

Hoca ayar veriyor belli ki en geç 2 haftaya illk 11'de başlar, haftaya ise kesin süre alır. Düzelme gözlemlemezse sepet havası çalar, Terim tahammül etmez Tudor gibi.

Hoca ayar veriyor belli ki en geç 2 haftaya illk 11'de başlar, haftaya ise kesin süre alır. Düzelme gözlemlemezse de sepet havası çalar, Terim tahammül etmez Tudor gibi.

Sanmiyorum hocam,Fatih hoca'nin sisteminde 10 numaraya yer yok Bunu Sneijder'da yasadik daha önce

Solda denedi olmadi sonradan mecbur kaldigi icin Sneijder icin sistemi degisti,yine ayni hataya düsmez bence

Ayrica forvet transferi istedigine göre 4-4-2 oynariz büyük ihtimal

Hocanın kafasında bence forvet alırsak 4-4-2 var eğer transfer olursa birdaha zor forma görür

Sene sonu Fatih Terim Belhanda'yı yollar.

Yorumlara bak, Belhanda bir macta penalti kacirsa kesin evde halay cekersiniz. Allah akil fikir versin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt