#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Piranalar saldırmış ama Feghouli ve Belhandanın yumuşak tarzları olduğunu herkes biliyor hoca 2 si ile bu maçta zorluk çıkacağını öngörmüş ve tercih yapmış fazla uçmayın sonra saçma geri vitesler görmeyelim.

Boşa niyet okumuşsun hocanın mesajı açık görmek isteyene. İstese 2.yarı oyuna alırdı gayet. Ofansif hamleyi bile Sinan'la kullandı. Sinan'ı bile düşünüp Belhanda'yı düşünmediyse gayet bariz olay.

Sanmiyorum hocam,Fatih hoca'nin sisteminde 10 numaraya yer yok Bunu Sneijder'da yasadik daha önce

Solda denedi olmadi sonradan mecbur kaldigi icin Sneijder icin sistemi degisti,yine ayni hataya düsmez bence

Ayrica forvet transferi istedigine göre 4-4-2 oynariz büyük ihtimal

Oladabilir ama ben o kanatte değilim açıkçası, Belhanda tipik yumuşak 10 numara olmadığı için Terim bir şekilde kullanabilir gibi geliyor bana, tabi iyi bir Belhanda'yı kullanır. Bugün feg yerine Belhanda'yı alabilirdi oyuna, Belhanda'ya ayar verme olarak algıladım bunu... Bakalım nolacak ilerleyen zamanlarda.

Oladabilir ama ben o kanatte değilim açıkçası, Belhanda tipik yumuşak 10 numara olmadığı için Terim bir şekilde kullanabilir gibi geliyor bana, tabi iyi bir Belhanda'yı kullanır. Bugün feg yerine Belhanda'yı alabilirdi oyuna, Belhanda'ya ayar verme olarak algıladım bunu... Bakalım nolacak ilerleyen zamanlarda.

Dogru olabilir daha önce Burak yilmaz'da yapmisti

Ama dedigim gibi forveti transferi herseyi belirleyecek

Haftaya yerini alır, gölünü atar, asistini yapar. Fazla şaaapmaya gerek yok.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hoca acayip ince düşünür.Schalke deplasmanında baskı yerken Sneijder'i çıkarınca diğer ofansif oyuncu Amrabat'ı,Burak'ı çıkarırken diğer ofansif oyuncu Umut'u oyuna almıştı.Kadıköy deplasmanında Elmander sakatlanınca Baros'u almıştı.Ofansif oyuncu çıkarıp defansif oyuncu almayı hiç sevmez yaslanan takıma daha da yaslanın mesajı vermemek için.Bugün 2-1'den sonra Donk'u bile kendisine tercih ediyorsa bence ümidi kesmiş demektir.

buraga yaptıgını yaptı hoca,çok net

Kesik yemis cok iyi olmus yureğim sogdu helal be Fatih Terim.

Boşa niyet okumuşsun hocanın mesajı açık görmek isteyene. İstese 2.yarı oyuna alırdı gayet. Ofansif hamleyi bile Sinan'la kullandı. Sinan'ı bile düşünüp Belhanda'yı düşünmediyse gayet bariz olay.

Bence böyle,takımın iskeletide yokken ikisini taşıyamayacağını düşündü bence,hele ikinci yarı ezilirken tamamen defansif düşündü Sinanıda Yasinin yerine kanat olduğu için aldı ve çok iyi bir tercihti o golleri aptalca kaçırmasaydı.Önümüzdeki maçlarda Belhanda fazlaca oynar ama farklı bişey görürsekte yanıldım derim sıkıntı yok

Yorumlara bak, Belhanda bir macta penalti kacirsa kesin evde halay cekersiniz. Allah akil fikir versin.
Mesele şu ki burada yazılanların uzayıp gitmesinin nedeni sen ve senin kafandakiler

*Taraftar ve forum her maç çok umutlu Belhanda'dan hatta maçı bırakıp adamin iyi bir hareket ters bir koşu veya öldürücü pas yapmasını bekliyorlar artık oynasin form tutsun da rahatlasak diyorlar

Ha oynamadı mi bazi maclarda birkac dakika göründü fakat bunun şu an için yetersiz olduğunu göz ardi edemeyiz çünkü oynadığı mevki çok merkezi takımın kalbi resmen verilen para da ortada verilen mücadelede ortada eleştirenler gördüğünü yorumluyor görmek istediklerini değil.. keşke çıkıp paralasa biraz kendini büyük maçlarda yirtilsa forması bagrimiza bassak ama şu an savunulmasi komik..

Mesele şu ki burada yazılanların uzayıp gitmesinin nedeni sen ve senin kafandakiler

*Taraftar ve forum her maç çok umutlu Belhanda'dan hatta maçı bırakıp adamin iyi bir hareket ters bir koşu veya öldürücü pas yapmasını bekliyorlar artık oynasin form tutsun da rahatlasak diyorlar

Ha oynamadı mi bazi maclarda birkac dakika göründü fakat bunun şu an için yetersiz olduğunu göz ardi edemeyiz çünkü oynadığı mevki çok merkezi takımın kalbi resmen verilen para da ortada verilen mücadelede ortada eleştirenler gördüğünü yorumluyor görmek istediklerini değil.. keşke çıkıp paralasa biraz kendini büyük maçlarda yirtilsa forması bagrimiza bassak ama şu an savunulmasi komik..

Elestirilere hak veriyorum ki aynisini ben de dusunuyorum ama bazi uyelerin derdi elestirmek degil, oyuncuyu kotulemek. Ben her elestiriye saygi duyarim. Baskalarina laf sokmak, Sneijder'in gidisinden sonra Belhanda'nin hata yapmasini bekleyip hemen konusuna atlatlayan uyeler var ne yazik ki.

Daha iyi oynamali, ofansif daha cok katki vermeli, goller atmali, maclar kazandirmali ama Belhanda boyle bir 10 numara degil. Daha cok takimi yoneten bir 10 numara. Ha Fatih Terim ile degisir mi, umarim degisir.

Son düzenleme:
Muazzam assistin assistin assistini cikardin . Kosularin , defansa yardimin efsaneydi. Takimi rahatlattin

Hoca acayip ince düşünür.Schalke deplasmanında baskı yerken Sneijder'i çıkarınca diğer ofansif oyuncu Amrabat'ı,Burak'ı çıkarırken diğer ofansif oyuncu Umut'u oyuna almıştı.Kadıköy deplasmanında Elmander sakatlanınca Baros'u almıştı.Ofansif oyuncu çıkarıp defansif oyuncu almayı hiç sevmez yaslanan takıma daha da yaslanın mesajı vermemek için.Bugün 2-1'den sonra Donk'u bile kendisine tercih ediyorsa bence ümidi kesmiş demektir.

İşte İmparatoru tanıyan gerçek bir Galatasaraylı kardeşimiz.

Berlin duvarı Bucaspor defansına yaptığı asistin asisti hocayı etkilememiş mi? Vah vah :(

Ben Fatih hocanın neden kestiğini merak ediyorum. Taktik icabı mı yoksa yeterli görmediği için mi? Aslında bunu açıklasa güzel olur ama işte böyle bir huyu yok Fatih hocanın.

Eğer yeterli değil ise, bugüne kadar eleştiren aşağı yukarı herkese Sneijder yüzünden yapıyorsunuz damgasını vuran arkadaşların yazacaklarını samimi bir şekilde okumak isterdim.

Son düzenleme:
Terim Muslera 'yı kesse bile kimse neden kestin diyemez öyle bir forsu var adamın

Belhanda aklını başına alır antrenmanlarda maçlarda elinden geldiğini yaparsa Terim neden oynatmasın ki Belhanda 'yı ?

Eren-Donk 'tan bile faydalanan Terim neden Belhanda 'ya sırt çevirsin ?

Belhanda 'nın çok daha çalışması gerekiyor belli ki ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt