#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tudor dönemin de Belhanda kötü oynasa dahi dokunmuyordu, yerini garanti görüyordu. Yerinin garanti olmadığını anlayınca performansı artacaktır.
Umarım öyle olur az buz değil 8+2 Milyon Euro. Maaşını söylemiyorum bile. Ancak bu mücadele artık son bulmalı, Galatasaray taraftarının en çok güvendiği Fatih Terim bile eğer eksikleri sebebi ile kesti ise bazı şeyleri kabullenmek gerekiyor.

Bos yapiyorsunuz bari kavga falan ciksin da takip edelim oda yok

lol, bütün sene Sneijder'e aynısını yapan adam bunu diyor.

Sneijder'e geldiği ilk senelerde hiç bir şey demedim ki

Son senelerde ben takımın sahibiyim modunda takıldığı için o lafları ettim ve haklılığımı da görüyorum.Burada dünya yıldızı yaptığınız adam Nice'de tutunamadığı gibi kıytırık bir takımda oynamaya devam ediyor

Umarım öyle olur az buz değil 8+2 Milyon Euro. Maaşını söylemiyorum bile. Ancak bu mücadele artık son bulmalı, Galatasaray taraftarının en çok güvendiği Fatih Terim bile eğer eksikleri sebebi ile kesti ise bazı şeyleri kabullenmek gerekiyor.

Fatih Terim'in de dediği gibi formayı almak gerekiyor, umarım ilk 11'e giremese dahi yedekten girdiğinde katkı alalım.

İmparator mesajı net bir şekilde iletti kendisine dönüşü muhteşem olacaktır.

Hahaha devam devam.

sent via GSC

Sneijder'e geldiği ilk senelerde hiç bir şey demedim ki

Son senelerde ben takımın sahibiyim modunda takıldığı için o lafları ettim ve haklılığımı da görüyorum.Burada dünya yıldızı yaptığınız adam Nice'de tutunamadığı gibi kıytırık bir takımda oynamaya devam ediyor

Belhanda'da şeyine takmıyor işte aynı mantık. Üstelik dünya yıldızlığı ile uzaktan yakından alakası olmamasına rağmen 4 milyon alıyor. Sneijder dünya yıldızı değilse nedir bilemedim. Adam uzay çağındaki İniesta- Xavi'nin önünde dünyanın en iyi orta sahası seçildi.

Kariyer kıyaslaması yapmak amacında değilim bu denli saçma yorumlar yapılıyor

Düşman gözüyle bakanlar,adam iyi oynayınca burada objektif yorum yapacağım ayağına girmesinler o zaman

Sanki başka takımın oyuncusu,eyw kötü de yerin dibine sokup çöküşe kılıf aranıyor
belhanda kotu oynarken de kotu oynuyor yazin da sizin art niyetli olmadiginiza inanalim

bu gece ilk sneijder diyen yine 1 belhandaci

akliniz fikriniz sneijderde

belhanda sahneye cikamadigi icin habire sneijder

Futboldan anlayan insanlar rasyonel bir tartışma yapıyor. Aradan 3-5 kisi çıkıyor kendi oyuncusuyla alay ediyor.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:
bugun yedek kulubesinde battaniyeyi uzerine ne kadar nizami serdi gordunuz mu

teknik + hirs

kralllll <3

Sonradan girebilirdi bugün ama kesinlikle vazgeçilmez olmadığını gördük

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Futboldan anlayan insanlar rasyonel bir tartışma yapıyor. Aradan 3-5 kro çıkıyor. İşi taaaşuka vurup kendi oyuncusuyla alay ediyor. Beter olun.

Gereksiz ve hakaret içeren bir yorum.

Şu adamı savunmayı şeref ve onur meselesi gibi görerek asıl sen ve senin gibiler saçmalıyor. Rasyonellikten bahsetmen komedi resmen.

Kro ha? Yani burada Belhanda ya laf eden herkes kro.

Raporladım umarım ceza alırsın.

sent via GSC

Son düzenleme:
ilk yari ok de 2. yari bisey oynamadik
bu veri de israrla yapilan esprinin kisa bir surede bitmesini saglamaliydi

Futboldan anlayan insanlar rasyonel bir tartışma yapıyor. Aradan 3-5 kro çıkıyor. İşi taaaşuka vurup kendi oyuncusuyla alay ediyor. Beter olun.

Kim o krolar isim verelim

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt