Ercan Kinay
Cezalı
- 10 Şubat 2016
- 18.803
- 3.724
- 868
Ilk yarı ikinci yarı arasındaki fark
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valla bence haksızlık ediliyor tamam Terim yapıyorsa vardır bir bildiği ama Selçuk-Lato-Yasin 'in ilk 11 oynadığı şu takımda Belhanda rahatça oynar kimse kusura bakmasın ...
1- lato
2- belhanda
Bunların ikisi GALATASARAY seviyesinde değildir. Tek bir olumlu hamlesi yoktur takımımıza.
Hayatımda izlediğim en kötü sol bek ve 10 numaradır bu ikili.
Düşman başına
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Şutları bu kadar kötü adamdan GF olmaz renktaş. GF oynayacak adamın Feghouli gibi kaliteli bi şutör olması şart. Zaten Fegh o rolde oynuyor şu anda.Gizli forvet oynayabilir mi acaba ya ? Kafami kurcaliyor haftalardir. Yani bir turlu faydalanma taraftariyim bu heriften ama olmayacak gibi. Sezon sonu dehleriz.
4-4-2 uygundur
SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Asist falan yapar anlaminda. Asist yapmaya cok uygun yapisi var.Şutları bu kadar kötü adamdan GF olmaz renktaş. GF oynayacak adamın Feghouli gibi kaliteli bi şutör olması şart. Zaten Fegh o rolde oynuyor şu anda.
Oynamıyor ne güzel vs. diye eğlenip dalga geçiyoruz ama bu kadar yatırım yapılmış bi adamdan öyle veya böyle faydalanıp sene sonunda dehlememiz şart.
Oynamayan adamı kim ne yapsın? Biraz piyasa yaptırmamız lazım.
Kaldı ki, bu adamı hiç beğenmiyorum zaten bunu da defalarca belirttim. Ama Yasin ve Selçuk'un 11 oynadığı bi takımda yedek bırakılacak kadar kötü bir oyuncu olduğuna da kesinlikle katılmıyorum.
Selçuk'un pili 30 DK içerisinde bitiyor. Bi pas çıkarana kadar 19328484 saniye geçiyor. Ayakta kalamıyor.
Yasin desen 11 oynadığında sapıtıyor ilginç bi şekilde.
Bu adamı en azından sol kanatta denemeliyiz Yasin yerine...
Bilemiyorum reis orasını ama Fatih hoca bu herifi silmiş galiba.Asist falan yapar anlaminda. Asist yapmaya cok uygun yapisi var.
SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Saçmalamayın lütfen ya. Tamam beklentilerin altında ama o kadar da kötü bir oyuncu değil. Takmışsınız adama bir rahat bırakın. İnsan kendi malını bu kadar kötüler mi? Biraz destek olun sene sonunda istersek satarız birilerine.
Kötü değil berbat bir oyuncu. Derhal satılsın. Ndiaye kalmalı ama işte Dursun gerizekalısı adama söz vermiş. Transfer döneminde seçim yaparsan böyle olur.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Zamani degil. Selcuk ve Donk gitsin once. Bunlardan daha kotu degil. Sene sonu yollariz gerekirse.
Kardeşim bu takımın geriden gelen maaşını kim verecek? Onu söyle tamam satılmasın diyeceğim. Selçuk ve Donk para eder mi? Etmez. O yüzden Ndiaye yerine Belhanda gitse keşke de Ndiaye 4-4-2’nin ortasında Fernando ile oynasa. İleriye de Gomis’in yanında yardımcı forvet bitti gitti. Belhanda gerçekten berbat ötesi bir adam. Geldiğinde ben de istedim başarılı olmasını ama gerçekten olacak gibi değil.