#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ciddiyetsiz herif. Selçuk azıcık daha iyi oynasa, bu herif kadroya falan giremez.

Bir asist yaptı ya başladılar hemen övmeye. Ardından rakibi kontraya çıkardı 2 sefer ama bahsetmezler. Hay ben böyle oyuncuya da onu savunmak için takla atanada diyecek laf bulamıyorum. Adam bildiğin boş beleş...

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kral bir sporcu orta sahamız varlığıyla daha efektif pas yapabiliyor,Donk-Tolga-Belhanda iyi olur

ben böyle vurdumduymaz topçu görmedim.dua etsin melo ile aynı dönemde top oynamadı yoksa eşşek sudan gelinceye kadar dayak yerdi melo'dan.

Bu adamın notu Schalke'de oynadığı dönemdeki hal ve hareketlerinden belliydi. Sonrası asansör..

Güzel bir Assist verdi.

Yetenekli oyuncu.
Bazen az prestijli maçları Altan aldığı için isteksiz duruyor.

...Hele Badou nun gidişi sonrası, Belhanda yıl kaybetmemek önemli. Terim verim almaya denemeli... Ona daha ihtiyaç olacak.

Ayrıca bir de Kanat da görmek isterim 90dak.

Rodrigues*____FEG____Belhanda*
____________Gomis

*B_Feg_R de olabilir

Son düzenleme:
Almanya DAZN: Belhanda daha cok mucadele etmesi ve sazi eline almasi gerek.

Adamlar biliyor bunu zaten. Yine diyorlar. Cop herif o nasil sutlar

bir bu bir de denayer'i kötü de oynasalar seviyorum . hele denayer maça ilk 11 çıkınca zevkle izlemeye başlıyorum

gerçektende büyük balonmuş beklentilerin onda 1 ini karşılasaydın bari.

Anlıyor mu anlasa senin kafana göre belhandayi istemezdi

abv juve

Ne diyon olm yine? Harbiden bos adama laf anlatmak duvara konusmak gibidir. Haklisin , belhanda super klas messias bizim icin. Copu korumaya devam et , dogru yoldasin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt