#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kimse Belhanda mükkemmel bir oyuncu demiyor. Elimizde bu var anasını satayım. faydalanmaya bakacağız sezon sonuna kadar. Bunun neyini anlamıyorsunuz?

Terim bir şeyler katar diye umuyorum.

Gelme bu oyunlara. Burda Sneijder üzerine algi operasyonu yapan ilk kisi. Simdi farkli yorum yapiyor amacina ulastiktan sonra. Amaci belli herifin.

Ben sneijder kalsin mi dedim simdi de bu yorumu yapiyorsun ?

beni sneijder , belhanda , ndiaye ya da selcuk ilgilendirmiyor

benim tesbihte hata olmaz , dinim imanim paradir

sneijder gitsin dedik , yapilan yatirim olcusunde karsiligini alamiyorduk cunku , ayni donemde selcuk icin de aynilarini soyledim , ahmet ile serdar a 7 milyon bonservis , sneijder ile selcuk a 8 milyon senelik ucret veremeyiz dedik , yanlis miydi

ama kiyaslama yapildiginda , sneijder in gitmesini istemekle beraber , sneijder gidip belhanda gelecektiyse tercihim sneijder in kalmasi olurdu cunku kasadan o zaman 4,5 milyon euro bilemedin 5 milyon euro cikacakti , ama o paradan tasarruf edecegiz derken 110 milyon TL lik belhanda kazigi girdi

belhanda yerine sneijder kalsaydi demek , belhanda gundemde bile yokken sneijder kalsin demek degildir

bu tip adamlarin hepsi klubun mali durumuna vurulan bir bicak darbesidir , gelinen durum ortada

Kimse Belhanda mükkemmel bir oyuncu demiyor. Elimizde bu var anasını satayım. faydalanmaya bakacağız sezon sonuna kadar. Bunun neyini anlamıyorsunuz?

Buna bende katiliyorum. Eger simdi vazgecersek su dönem, 10 milyonu resmen cöpe atmis oluruz. Maksimum verimi alip iyi bir teklif gelirse elden cikarilabilir. Ama bu sekilde maliyetli birini kesip atmak dogru olmaz.

Üstad biz adamın ne kadar kötü, dandik bir herif olduğunu yazmazsak daha mı iyi oynayacak, burayı okuyup etkileniyor mu?

Sonuçta tribünde yuhlamıyoruz, Arapça sövmüyoruz.

Ben sneijder kalsin mi dedim simdi de bu yorumu yapiyorsun ?

beni sneijder , belhanda , ndiaye ya da selcuk ilgilendirmiyor

benim tesbihte hata olmaz , dinim imanim paradir

sneijder gitsin dedik , yapilan yatirim olcusunde karsiligini alamiyorduk cunku , ayni donemde selcuk icin de aynilarini soyledim , ahmet ile serdar a 7 milyon bonservis , sneijder ile selcuk a 8 milyon senelik ucret veremeyiz dedik , yanlis miydi

ama kiyaslama yapildiginda , sneijder in gitmesini istemekle beraber , sneijder gidip belhanda gelecektiyse tercihim sneijder in kalmasi olurdu cunku kasadan o zaman 4,5 milyon euro bilemedin 5 milyon euro cikacakti , ama o paradan tasarruf edecegiz derken 110 milyon TL lik belhanda kazigi girdi

belhanda yerine sneijder kalsaydi demek , belhanda gundemde bile yokken sneijder kalsin demek degildir

bu tip adamlarin hepsi klubun mali durumuna vurulan bir bicak darbesidir , gelinen durum ortada
Bos yapma.

Öncelikle Sneijdere maliyetinden dolayi vurmak adaletsizligin en dibidir, bunu bil.

Ayrica Belhanda haberleri ciktiginda - transfer aciklana kadar biraz sürmüstü - hala ayni yorumlari yapiyordun Sneijder hakkinda. Oysa Belhanda geliyor, lan satamyin/göndermeyin Sneijderi ozm gibi yorumlar yapabilirdin. Tabi bu birsey degistirmez, yinede Belhanda gelirdi, ama tavrini ortaya koyardin.

Nzm Sneijder resmi olarak gitti, birden Sneijdere yönelik positif yorumlar yapmaya basladin. Sonucta amacina ulastin Sinan. O kadar kiskaniyordun ki bu adami Galatasarayda, algi yapip taraftarlari yemledin ve basarili oldun.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Oyle bir hava esiyor ki ben sneijder in gitmesinden pisman olmusum gibi . Boyle bir durum yok , adam bizde bitikti , ayrildi nice te de tutunamadi , simdi cok onceden gitmesi gereken yerde oynuyor

amma ve lakin , madem bizim seyircimiz hala 10 numara sevdasinda , illa takimda star istiyor , o zaman bari goreceli olarak daha az maliyetle sneijder tutulurdu bu fesli maradona alinacagina

fakat futbol bu , skor 2-0 iken hat trick yapsin kadikoyde 3-2 galip getirsin takimi , bugun yerin dibine sokanlar sirtinda tasirlar , aynisi selcuk icin de gecerli , ya da dun gomulen eray kadikoyde 2 penalti kurtarsin , kahraman olur ertesi gun

Dünkü maçta kontraya çıkarken Linnese bir pas attı sözün bitiiği yere geldik artık.Orada sadece Linnesin yüz ifadesine bakmak yeterliydi.Allah belanı versin gibi bir bakışı vardı.

bu adam 10 numara degil forvet arkasıda degil önceden izlemeyenler ve bizim malların 10 numara vermesi en büyük hata oldu

ama tabi en büyük hata fahiş bonservis ve yıllık ücret

dedigim gibi gecen sene favre ile cok iyi sezn gecirdi tam takım oyuncusydu yıldız filan degil

yani bizim taraftar ve medya cok sisirdi ve büyüttü bu adamı önceden izleyen birisi zaten takım oyuncusu oldugunu bir sneijder alex tarzı adam olmadıgını biliyordu

acıkcası terim ısrar ederse mutlaka faydasını görür takım ve mutlaka talibide cıkar

Bence futbolcu da degil.

Bildiğimiz 10 numaralardan olmadığı, takım savunmasına nasıl da katkı verdiği konusunda, bezdirici, uzun, garip manzumelerle bizleri bıkmadan ve yılmadan aydınlatan(:hat::P) Adem Çakar dostumuzu bir kez daha yaadedelim!. Bu hususta futbol literatürüne ''Belhanda, topa karşı vs...'' gibi bir argüman bile katmıştı, değerini bilemedik vesselam!:red:...

Bu her bakımdan yetersiz, overrated elemanı hala savunmaya çalışanların futbol dağarcığı Adem kardeşim kadar geniş ve girift değil de kafa ütüleyemiyorlar Allah' tan; yaptıkları, trollist aktiviteden başka bir şey değil ki gizlemeyi de beceremiyorlar...

Kendi röportajında söylediği ''Yaşım ilerlediği için yeteneklerim geriledi'' sözü gözlemlerimi onaylar niteliktedir. Bazı futbolcular fiziksel olgunluğa erken yaşta ulaşırlar; uygun ortam bulduklarnda belli birkaç özelliklerini patlayıcı fiziksel güçle birleştirerek dikkat çekerler. Ancak yetenekleri kısıtlı olduğu için -çok azimli de değillerse- o patlayıcı fiziksel güçleri bir nebze gerilediği zaman bütün defoları ortaya çıkmaya başlar...

Transfer için ismi geçtiği andan itibaren hiç olumlu düşünemedim Belhanda için ki takıma yeni katılmış bir futbolcu hakkında genelde iyimser bakmaya çalışan biriyimdir. Bundan önce aynı şeyleri düşünüp yazdığım futbolcu olarak Yiğit ve Tarık' tan başkası gelmedi aklıma; o derece yani...

Tez vakitte en az zararla paketlenmesi dileğiyle...Zira 'oynadı-oynayacak' diye yıllarca adam diye güvenilip kallavi maaş ödenmesi birçok Galatasaray taraftarının futboldan sğumasına vesile olacaktır...
Kanaat önderleri Adem uzun uzun yazıp çok önemli şeyler söylüyormuş büyük resmi görüyormuş havası katıyordu en azından. Bunlar dümdüz fanboyluk yapıyor. Adem'den hiçbir şey öğrenmemişler.

dun yanlis hatirlamiyorumsam sinan derinlemesine cok sik 1 pas atti

eger o pasi belhanda atsaydi burda 35 gun konusurlardi

pusuya yatmislar belhandanin tesadufen atacagi golu bekliyorlar bu arkadaslar

takim 4-0 ondeyken 1 gol atsa burda cosacaklar var

ula gecen hafta herif SIFIR olumlu hareket yapti resital dediler yav

Gerçekten şu son 3-4 maçta ki Belhanda 'nın performansı kabul edilemez

Hani yapamıyor veya formsuzdu filan değil bildiğin yapmıyor takımı sabote ediyor herif

Belhanda benim gibi.
Yetenekli ama tembel :D

Ama bence "Terim Adam Eder". Bizi daha çok şaşırtacak Belhanda

Son düzenleme:
Çocuğun okumakta yüzü yoktur; bütün dersleri zayıf, devamsızlığı limittedir, okuldan atıldı atılacak...

Atsalar atılmaz satsalar satılmaz, evlat bu. Peki elaleme ne diyecek ailesi?: ''Çok zeki ama çalışmıyor kerata''. Sorarlarsa, öğretmeni de bunu demeye mecbur hisseder zaten. Al sana ispatlı şahitli zeka!:oley:...

Isin özü dursuna bu herifi saglam itelediler keriz gibide yedi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt