Suphi Çelik
10 Numara!
- 4 Haziran 2009
- 11.775
- 717
- 1.738
Bu komisyon transferi hacı ne itelemesi, ne kerizi?Isin özü dursuna bu herifi saglam itelediler keriz gibide yedi
ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu komisyon transferi hacı ne itelemesi, ne kerizi?Isin özü dursuna bu herifi saglam itelediler keriz gibide yedi
Hangi yetenekten bahsedildiğini ben de anlamıyorum. Çalım atanı, hiç gerek yokken topuk pası vereni falan yetenekli ilan ediyorlar.yetenekli olmadigini da goreceksiniz
Katılıyorum. Lato'ya gösterilen tepkinin daha fazlasını Belhanda'ya statta göstermeli taraftar. Yanlış adama sövüyor bizimkiler.Adamla uğraşıp durmayı bıraksanız artık. Bu kadar eleştirince noluyor adam gidiyor mu? Yerine başka adam mı alıyoruz? Beklentiyi düşük tutun adamın yapısı bu işte. Bekleyeceğiz Terim performans alacak diye. Sene sonunda 3-5 ne olursa satacağız zaten büyük ihtimal.
Katılıyorum. Lato'ya gösterilen tepkinin daha fazlasını Belhanda'ya statta göstermeli taraftar. Yanlış adama sövüyor bizimkiler.
Lato'nun çapı, aldığı para, bonservisi belli. Neyine sövüyorlar statta onu anlamıyorum. Adam daha beter mala bağlıyor baskıdan bu sefer.
Asıl bu apaçiye sövmeliler.
yetenekli olmadigini da goreceksiniz
Takımımızın en yetenekli ve komple oyuncusunu selamlıyorum
Geçen derken? Ben seninle bu konuda pek bi münakaşaya girdiğimi hatırlamıyorum. Yine de öyle bir şey olduğuna eminsen mesajımı gösterebilirsin. Malum, forumda Onur isminde birçok üye var. Belki karıştırmışsındır. Ben bu herife sene başındaki 2-3 maçı haricinde sövüp durdum çünkü. Pek mümkün değil savunma durumu.Onur ya bana karsi bu apaçiyi savunuyodun gecen gun ????!!
Katılıyorum. Lato'ya gösterilen tepkinin daha fazlasını Belhanda'ya statta göstermeli taraftar. Yanlış adama sövüyor bizimkiler.
Lato'nun çapı, aldığı para, bonservisi belli. Neyine sövüyorlar statta onu anlamıyorum. Adam daha beter mala bağlıyor baskıdan bu sefer.
Asıl bu apaçiye sövmeliler.
Maça gitme durumum olursa eğer söverim. (İskenderun'dayım)Tamam sen söv o zaman.
Reis sivasta bizi susturur mu acaba
cok gomduk
hiç böyle bi sözün karşılıgını buldun mu abi futbolda,belhanda 2 gol 1 asist yapar mı sivasta