#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Saz degil de zurna cok güzel yakisir buna.

Kisilestirmeyi bilirsin ancak.

Zurna Belhanda yi seven sizler oldugunuza göre senin isin olmasi daha muhtemel.

Ben üflemeli çalgıları sevmiyorum vurmalı daha çok hoşuma gidiyor

abv juve

Adriano kotu ayagiyla ne soktu. Bu herif normal ayagiyla daglara taslara vuruyor. Sozde 10 no

Oyle bir hava esiyor ki ben sneijder in gitmesinden pisman olmusum gibi . Boyle bir durum yok , adam bizde bitikti , ayrildi nice te de tutunamadi , simdi cok onceden gitmesi gereken yerde oynuyor

amma ve lakin , madem bizim seyircimiz hala 10 numara sevdasinda , illa takimda star istiyor , o zaman bari goreceli olarak daha az maliyetle sneijder tutulurdu bu fesli maradona alinacagina

fakat futbol bu , skor 2-0 iken hat trick yapsin kadikoyde 3-2 galip getirsin takimi , bugun yerin dibine sokanlar sirtinda tasirlar , aynisi selcuk icin de gecerli , ya da dun gomulen eray kadikoyde 2 penalti kurtarsin , kahraman olur ertesi gun

Cok bos bir insansin. Harbiden . Taptigin seye odaklan (para kendin dedin). Burada cogu senin bos bos para konusmalarini duymak gormek istemiyor

yav tamam bu adam yüzünden birbirinize girmeyin belli ki olmayacak işte belhanda dan ...

Tudor'a ilk olarak Hırvat hıyarı diyen kişi olarak bu herife de ilk apaçi diyen kişi benim. Kendisine yakışan en güzel lakabı bulduğum için mutluyum.

Lütfen forumda hoşnut olmadığım şahıslar Belhanda ya hitap ederken benim lakabımı kullanmasınlar. Kendi yaratıcılıklarını konuştursunlar.

sent via GSC

.....
99efe4d308c4fdcad208898fba15f34d.jpg

abv juve

yav tamam bu adam yüzünden birbirinize girmeyin belli ki olmayacak işte belhanda dan ...

Sadece başka fikire sahip olmak için Tudor'u son gününe kadar savunanlar şimdide bunu savunma derdindeler.
10 numara giyimesi zaten Metin Oktay ve Hagi'ye yapılmış bir hakarettir.
Gelecek sezon satamasak o formayı alın bari elinden!

Sadece başka fikire sahip olmak için Tudor'u son gününe kadar savunanlar şimdide bunu savunma derdindeler.
10 numara giyimesi zaten Metin Oktay ve Hagi'ye yapılmış bir hakarettir.
Gelecek sezon satamasak o formayı alın bari elinden!

Belhanda 'nın geleceği için bizim açımızdan da kendi açısından da en hayırlısı hala piyasası varken sene sonunda şöyle 7-8 mil. € civarlarında bir teklif gelirse yollarımızı ayırmamız olacak devre arasında Nice-Bremen-Spartak Moskova kendisiyle ilgilenmiş bence sene sonunda da elbet bir taliplisi çıkacaktır

Ki Belhanda 'nın da Galatasaray'da çok mutlu olmadığını uzun süre burda kalacağını düşünmüyorum

Hani Belhanda 'nın sıkıntısı şu

1) Net bir 10 numara değil

2) Günümüz orta sahalarına uygun çata çat oynayacak bir oyuncu da değil

Yaptığı onca pas hatasını saçma hareketlerle kaptırdığı topları filan bir kenara bırakıyorum takımımız atak yapmaya çalışırken takımın 10 numarası eli belinde bekleyince millet kafayı yiyor tabiki

Hani ya Ndiaye 'yi kullandığımız gibi rakiple çata çat oynasın orta sahada ikili mücadele kazansın top kapsın ileri top taşısın ya da net bir 10 numara gibi skor üretsin takımın hücumunu yönetsin

Ama malesef ikisinide istediğimiz seviyede yapamadı bu güne kadar ki gerçekten son maçlarda kötü oynamasının tek sebebi kendi mentalitesi Fatih Terim böyle gelip bir anda yılların sağ kanadı Feghouli 'yi 10 numaraya koyup Belhanda 'yı kestiyse bir bildiği vardır onun da Belhanda 'yı çok kullanmak gibi bir düşüncesi yok sanırım

İşte biz de bunu diyoruz kaç zamandır da arkadaşlar anlamak istemiyor. Anlıyorlar da işlerine gelmiyor. Evet bu heriften bir cacık olmaz deseler(olması gerektiği gibi) problem çözülecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt