#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sen gül dünya gülsün
d97182cc4c56a99667eb086dd2cb0527.jpg

abv juve

bu adam nice te daha cok sut cekiyordu bizde ise hic sut cekmiyor nedense hep pas deniyor

Saz sözü bana ait sen çok sonradan kullandın
Oynar yeterki çocuğa inanın

abv juve
Biz inanmayacağız, bunu kendisi yapacak bizi inandıracak. Bugüne kadar ikna edici bir seviyede yapmadı, umarım bu başlangıç olur çünkü orta saha gerçekten vahim durumda.

Son düzenleme:
Belhanda'nın mental problemlerini yendiğinde geçmişte Montpellier'de ki gibi etkili ve durdurulamaz oyuncuya doğru evrilmeye başlar ki bugün ki fragmandan sonra Antalyaspor maçını sabırsızlıkla bekliyoruz :D
Hem o maç, hem de bir sonra Kasımpaşa deplasman maçı, ki benim için Kasımpaşa deplasman daha önemli.

Daha önce de söylemiştim hoca 8 numara olarak dener kesin.

Bugün diğer maçlarına rağmen baya hareketli ve verimliydi ancak hala istenilen seviyede olduğunu düşünmüyorum.

Hem o maç, hem de bir sonra Kasımpaşa deplasman maçı, ki benim için Kasımpaşa deplasman daha önemli.

Bugün ki yüz ifadesi 90 dakika boyunca istek ve arzusundan şunu net bir şekilde anlayabiliriz; maç içinde hiçbir mental problem yaşamadan tam konsantrasyona ulaştı bundan sonrası içinde aynı istek ve konsantrasyonu devam eder. Terim şimdi daha çok ilgilenir ve başka bir seviyeyi çıkarır

Sezon başından beri kötü oynamadığı 3. maç sanırım

Tebrik ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt