Barış Çetiner
Ulubatlı Souness
- 3 Temmuz 2010
- 37.483
- 1.484
- 628
şakamı bu ? bu kadar etkili oynayabiliyorsun madem neredesin yazdan beri
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kavga sadece kotu oynadigi maclarda kotu oynadi diyemeyen art niyetli arkadaslarin duzelmesiyle engellenirKavga edecekseniz erken edin geceyi beklemeyin
Biz inanmayacağız, bunu kendisi yapacak bizi inandıracak. Bugüne kadar ikna edici bir seviyede yapmadı, umarım bu başlangıç olur çünkü orta saha gerçekten vahim durumda.Saz sözü bana ait sen çok sonradan kullandın
Oynar yeterki çocuğa inanın
abv juve
Ne diyon kaba etlerin kenari? Takim bizim giden para bizim. Haddini bilerek konus
edit
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hem o maç, hem de bir sonra Kasımpaşa deplasman maçı, ki benim için Kasımpaşa deplasman daha önemli.Belhanda'nın mental problemlerini yendiğinde geçmişte Montpellier'de ki gibi etkili ve durdurulamaz oyuncuya doğru evrilmeye başlar ki bugün ki fragmandan sonra Antalyaspor maçını sabırsızlıkla bekliyoruz![]()
Lincoln kokusu aldim....... HELALhanda
fiziki açıdan lincolden güçlü bence reis
oynarHoca orta saha da oynayabilir . Forvet arkası değil de orta da olabilir dedi
SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hem o maç, hem de bir sonra Kasımpaşa deplasman maçı, ki benim için Kasımpaşa deplasman daha önemli.
8 numara bence de oynar . Ndiaye kadar tabii ki pres yapamaz ama bir 10 numaraya göre çok koşuyor. Bence fernando gelince fernando belhanda yapacak hoca