#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kendi adıma söyleyim, iyi oynayan herkesi tebrik ederim alkışlarım istisnalar hariç. ama kötü oynayan adama da kötü derim 1 maçla değişmeyecek fikrim ama bu görüntüsü ümit verdi gelecek adına. şu performansı devam ettirmesini bütün galatasaraylılar ister onuda unutmayalım
Bizde kötü oynadığı maçlarda kötü diyoruz bunda sıkıntı yok

abv juve

İzlemesi keyifli gerçekten iyi oynadığında top yakışıyor ayağına.

Bu maçta oynatılması ve iyi bir performans göstermesi güzel olmuş. Badou'nun gidişi ve özellikle Fernando'nun yokluğunda kendisine çok ihtiyacımız var. Sivas maçında gördük. Umarım bundan sonrası için aklını başına devşirir ve bu iyi performansını devam ettirir. Karşımıza çıkacak ilk sert rakipte sinen bir adam görmek istemiyorum. Kendisinden goller veya asistler de beklemiyorum artık ondan geçtim lakin tek istediğim sert takımlara karşı da sinmesin ve takımı ileri taşıyabilsin. Başka bir beklentim yok.

Umarım bugünkü oyunu kalan maçlarda da izleriz, tek maçlık değildir. O eski gamsız, umursamaz adamı görmek istemiyorum yeniden. Şampiyonluk için böyle ekstra bir performansa ihtiyacımız var Ndiaye’nin gidişinden sonra

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gerçekten şu performansını devam ettirsin yeter ki Belhanda ...

27752044_10156013004167970_8423369533823061788_n.jpg

İlk geldiği maçlarda da böyle oynuyordu sonra düşüşe geçti ama taraftar ön yargılı olduğu için hep dışlandı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt