#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forma iddiami bilen bilir . Arkadas son bir sans verdi , belhanda bu macta gol atarsa kesin kez isim yazdiracaksin diye

atamayacagina gore forma meselesinden kurtuldum , kararimi da sinan gumus ten yana kullaniyorum

sorana gore kendi adim derim , sinan gumus derim

Forma iddiami bilen bilir . Arkadas son bir sans verdi , belhanda bu macta gol atarsa kesin kez isim yazdiracaksin diye

atamayacagina gore forma meselesinden kurtuldum , kararimi da sinan gumus ten yana kullaniyorum

sorana gore kendi adim derim , sinan gumus derim

anlamadim renktas ne anlatiyorsunuz

Bu akşam gol atacak diyebiliriz o zmn

Ic saha maci ve rakip zayif. Tam bu apacinin kivaminda bir karsilasma olacak aksam.

Gol falan atmali bugün.

Fatih Terim'den Belhanda'ya: ''Ben sahada her zaman bu Belhanda'yı görmek istiyorum. Formanı aldın, sakın bir daha geri verme. Bu takımım senin gibi bir yeteneğe her zaman ihtiyacı var.'' https://twitter.com/GalatasaraySMT/status/963002466953584641/photo/1

Oysa kadroya almıyor diye göbek atanlar vardı
b304fef44b786413ddddc2925aed352b.jpg

abv juve

Fatih Terim'den Belhanda'ya: ''Ben sahada her zaman bu Belhanda'yı görmek istiyorum. Formanı aldın, sakın bir daha geri verme. Bu takımım senin gibi bir yeteneğe her zaman ihtiyacı var.'' https://twitter.com/GalatasaraySMT/status/963002466953584641/photo/1

Oysa kadroya almıyor diye göbek atanlar vardı
b304fef44b786413ddddc2925aed352b.jpg

abv juve
Hayir göbek atan falan yoktu gec bu isleri.
Aksine, her zaman bu adama yapilan yatirimin karsiligi alinamadigi icin herkes kizgindi.
Sonucta taraftari oldugumuz takimin parasi ve miktar az buz da degil.
Bir tarafta hakkinda cikan her habere inandigin ve elestirdigin Gomis, maliyeti daha düsük olmasina ragmen verdigi katki, diger tarafta yasi daha genc olmasina ragmen Gomisin verdigi katkinin yanina yanasamayan daha maliyetli Belhanda. Istersen olaya biraz da bu acidan bakalim ne dersin Ercan? Saga sola sallamasi ne de olsa kolay degil mi.

Fatih Terim´in kesmesi dogru idi, cünkü adamin performansi iyi degildi.
Hani su elestirilen performansi var ya iste o.
Sana göbek atiilmis gibi geldi demek ki, oysa haftalardir söyledigimizi Fatih Terim gibi bir teknik direktör görmüs olmali ki adami kesti.
Iste bu yüzden o mesajlar atildi, Belhanda icin degil idi o mesajlar, senin gibi katki veren oyunculari devamli elestirip, yeteri kadar katki vermeyen oyunculari göklere cikaranlara ithafen yazilan mesajlar idi. Yani oturup hangisi Serap, hangisi yasanan olaylar muhasebesini yapman gerekir. Katki veren adamlarin, bizi sampiyonluk yarisinda tutan adamlarin her konusuna inanan, bu adamlari devamli elestirip henüz katkisi yeterli olmayan adama meziyetler düzen biri serap görmekten bahsetmesin bence, biraz komik duruyor cünkü.

Su an görünen ise mesaji almis gibi ama tabii daha bir mac var ortada.
Ben ne oyuncular gördüm böylesi bir hamle sonrasi bir iki mac iyi oynayip yine ayni naneleri yiyen.
Tem umudum Fatih Terim ve onun böylesi sorunlu oyunculari bile oynatabilmesi.

Son düzenleme:
Gol atması umrumda değil, güzel oynasın liderlik yapsın, yeteneklerine ihanet etmesin yeter. Ayrıca umursamaz saçma sapan hareketler yapıp kontra yedirtmese iyi olur

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

gözünü seveyim güzel oyna aksam

Samsung Galaxy S8+ / Tapatalk (^_^)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt