#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oğlum bu kadar rahat bir maçta kırmızı yemeyi nasıl beceriyorsun lan? Hadi gayri ciddi bir adamsın onu anladık da spastiklik yapmanın ne anlamı var? Ne oldu şimdi eline ne geçti?

Fernando gelene kadar hatta belki de sezon sonuna kadar bu zibidiye mecburuz ve alabileceğimizi almak zorundayız yapacak bir şey yok lakin sezon sonunda her ne olursa olsun satılmalı. Satılırken bir dakika dahi tereddüt edilmemeli.

Ben ne yazdım geçenlerde? "Geldiğimiz noktada ve mevcut kadro zaafında, takımın şampiyonluk yolundaki en kritik adamlarından biri haline geldi, umarım kendisi de bunun ciddiyetinde ve farkındadır" diye yazmıştım. Ne farkında ne de ciddiyetinde olmadığını görmüş olduk. Ayrıca bunu kavrayacak zekaya da sahip olduğunu düşünmüyorum artık.

Bizi şu herife mahkum eden dursun ve yönetiminin Allah belasını versin.

Zibidi nin tanımı gibi herif

Çok sinirlendim yahu

Malhanda

Abi oyunu durdurmadi mi?
Ya 3dk oyunda kalmadi top
En ufak mudahalede hemen faul caldi?
Ozellikle ikinci yari 15dk kalmistir top oyunda

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Evet ikinci yarı daha çok faul çaldı ve bunların çoğu aleyhimize oldu. Ancak ben yanlış olan bir düdük hatırlamıyorum, özellikle Tolga tek başına dört beş tane gereksiz yere faul yaptı.

Abi cozemedigim sinejderde boyleydi ne bekliyorsunuz daha fazla anlamadim

Galaxy S2 using GSCimbom mobile app

bu kadar hareketli, aktif şekilde oynayan takımda kendini hiç göstermedi

sadece 1 pasıyla asisti var

oyun olarak son derece vasattı

ama sorumsuzluk ve zekasızlık olarak mükemmel işler yaptı

hadi bakalım belhandacılar gelin de bunu söyleyin
Murat Urhan efendi sesin çıkmıyor

ercan gelip hala savunma bunu. melo dünyanın en sert oyuncularından biri olmasına rağmen akıllı adamdı, hep kendini karttan korudu hiç bi zaman da gereksiz yere takımını zora sokan bi durumda olmadı.
Bunu savundugum yok bende kızdım ama affedilmeyecek şey değil

abv juve

aynı mallığı fener maçında yapıp gereksiz 2.sarı karttan yedi kırmızıyı hatırlatırım. sertlikle kırmızı görmek ayrı laubalilikle görmek ayrıdır, ikincisi takımına ihanet etmektir

bu kadar hareketli, aktif şekilde oynayan takımda kendini hiç göstermedi

sadece 1 pasıyla asisti var

oyun olarak son derece vasattı

ama sorumsuzluk ve zekasızlık olarak mükemmel işler yaptı

hadi bakalım belhandacılar gelin de bunu söyleyin
@Murat Urhan efendi sesin çıkmıyor
belhanda iyi oynadigi zaman takimin cehresi degisiyor cok net görülüyor bu

mac konusunda da yazmistim o aptalca kartindan ötürü para cezasi verilmeli diye

oyun olarak iyidi. tek eksigi goldü.

Belhanda'ya ''çöp'' dediğim için ceza aldım.Bu sebebten ötürü artık bu şahıs hakkında yorum yapmıyorum.Apaçi'ye açılan başlıkta güzelleme yapanların yorumlarını takip ediyorum.

Stadyumdan erken çıktım kesin aptalca görmüştür

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bunu savundugum yok bende kızdım ama affedilmeyecek şey değil

abv juve
haftaya bu takım puan kaybederse bi güzel affederiz sen merak etme. aynı şeyi ilk yarıdaki fener maçında yapıp özür diledi affettik. bugün yaptığı takıma şampiyonluk yolunda yapılan bi ihanettir. rakibe çift dalıp kırmızı yeseydi bukadar kızmazdım ama bu yaptıkları skandal resmen. maç bitmiş gitmiş sezonun en sakin maçı bi de bu derbide bi gerginlik olur yaparsın yine anlarım bugün olan şeyin tarifi yok. ya kafadan sakat ya da bilerek yedi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt