#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dun mac basinda 3 4 tane kaybetti oyle.
Benim dedigim rakip ceza sahasinin ilk metrelerinde sag kanatta kaybettigi top.
Dakika kac hatirlamiyorum.

Dogru diyorsun feghoulide cok kaybediyor.

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Adam olmasa top taşıyacak kişi yok takımda bırakta 1 2 kaptırsin
Feghouli ezdiği topları belhanda ezseydi ne anası kalırdı ne babası
Gördüğü kırmızı kart APTALCA ama sonu ölüm değil bizi kendinden mahrum bıraktı

abv juve

Adam olmasa top taşıyacak kişi yok takımda bırakta 1 2 kaptırsin
Feghouli ezdiği topları belhanda ezseydi ne anası kalırdı ne babası
Gördüğü kırmızı kart APTALCA ama sonu ölüm değil bizi kendinden mahrum bıraktı

abv juve
Ben kilit pas ara pas ne bileyim işe yarar birsey deneyince kaybetsin ona kizmiyorum gereksiz kaybetmesin yeter.

Hayır ilk defa kırmızı yemiyoruz ama hatırladığım kadarı ile ilk defa böylesi aptalca ve zor bir dönemde yiyoruz. Belhanda bulunmaz hint kumaşı değil, performansı dalgalı bir oyuncu. Konya maçında muhteşem oynayıp üç gün sonra yarısını bile oynamıyor. Ancak, şu orta sahada oynaya bilecek durumda olan diğer alternatiflere göre daha iyi bir alternatif.

Yine bundan bağımsız nerede ise orta sahada oynayacak oyuncu kalmadı, topu topu üç tane orijinal orta saha oyuncusu kaldı.

Hatırladığım en aptalca kırmızı kart, hem görülüș şekli ile hem de görüldüğü zaman ile.

Yayın orda vurdu yıktılar şerefsiz hakem oyna dedi orda yedik kontrayi oda bariz fauldu
Zaten belhandayi hicbir defans faul yapmadan durduramaz

abv juve

Dostum ne içerek izliyorsun :) Dün çok fazla hatası yoktu doğru ki sonda yaptığı şeyi derbilerde ilk 10 dk da yapmayacağının garantisi Yok.Ve doğru düzgün baskı yokken çok top kaybını hatırlıyorum. Ve benim beklentim yok ama zarar vermesin yeter iyi oynarsa kar zarar olup başlarda kırmızı görmesin yeter

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Dostum ne içerek izliyorsun :) Dün çok fazla hatası yoktu doğru ki sonda yaptığı şeyi derbilerde ilk 10 dk da yapmayacağının garantisi Yok.Ve doğru düzgün baskı yokken çok top kaybını hatırlıyorum. Ve benim beklentim yok ama zarar vermesin yeter iyi oynarsa kar zarar olup başlarda kırmızı görmesin yeter

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Viski ile izlerim maçları evde olursam renktaş

abv juve

Fb maçında da ilk yarıda valbuenaya tokadı basmıştı şimdi aklıma geldi
en ufak tartışmada kırmızılık hareket yapıyor
Şımarık gayri ciddi ve na profesyonel bir zat

Buna benzer sacma sapan bir cift sariyi caner atletico macinda gormustu

deplasmandan 1-1 ile donmusken ve ikinci mac da 1-1 ile uzatmaya gidiyorken 80 li dakikalarda ve 3-5 dakika icerisinde 2 sari gordu hem de neredeyse kendi kalesinin oradaki adama yaptigi iki tane ayni tip faulle

ve atildi , 2 dakika sonra da yedik ve elendik

Milleti de anlamak zor hem beklentim yok diyorsun
Kırmızı görünce ne yapacagiz biz modunda takiliyorsunuz sanki ilk defa futbol tarihinde kırmızı görüyoruz

abv juve

Ercan Bey evet beklentimiz yok ama disiplinsizce davranması kabul edilir gibi değil. 8 milyon para ödedik bu adama. İnsan gibi oynayacak; laçkalık yapmayacak; yayık yayık gülmeyecek. Hem kötü olacak hem de kırmızı kartı yiyecek! Babasının çiftliğinde değil!

Dün evet fena değildi. "Tamam düzeldi insan gibi oynamaya başladı" dediğimiz anda maç sonunda kasıtlı yaptığına emin olduğum o saçma hareketle ona karşı güvendiğimiz duygulara cevaba vermiş oldu.

Dün de yazdım bugün de yazıyorum: Sezonu kapatsa umurumda olmaz şu andan itibaren.

Son düzenleme:
Ercana bende o konuda hak veriyorum.
Tü kaka cekip kasimpasa macinda olmayacak diye uzulmek puan kaybini kesin gormek garip geldi.
Ft kesik attiginda da belhanda gerek yok fln denmisti.
Sivas macindan sonra yine kiymete bindi.
Forumca tutarsiz sanki biraz?

Sene sonu talipleri varsa bu ve Feghouli'ye yol verilmeli Şl'de olmaz bunlarla.

Ercana bende o konuda hak veriyorum.
Tü kaka cekip kasimpasa macinda olmayacak diye uzulmek puan kaybini kesin gormek garip geldi.
Ft kesik attiginda da belhanda gerek yok fln denmisti.
Sivas macindan sonra yine kiymete bindi.
Forumca tutarsiz sanki biraz?

Kesik yedigi ilk mac Kayseri, henüz Ndiaye gitmemis idi.
Ndiaye gitti herkes artik Fernando´nun dönüsünü beklerken uzayacagi haberi geldi.
O noktadan sonra suya düsen yilana sarilir hesabina döndü is.
Bu adam dün aksam kendini degil takimi cezalandirdi.
Kasimpasa takimini yine yenersin mevzu o degil, mevzu elinde dogru düzgün orta saha oyuncusu yok iken, kafasina kafasina vurdugun zaman bir seyler verebilen adamin yaptigi bu ahmaklik.

Terim çok iyi oynadığını ona çok ihtiyacımız olduğunu söylemiş
Benim için bu yeterli
2 golde kaptığı top 3 golün asisti topu 2 bölgeden 3ncu bölgeye sorunsuz taşıması benim için yeterli ayriyeten her topaca basti
Kırmızı kartını saatlerce tartışılmasının bir önemi yok

abv juve

Kasımpaşa maçı Belhanda sız haydi haydi olur.feg onun bölgesinde oynayınca daha çok ara pası atıyor.ya da hoca eskiye döner,tolga sola ,sağa rodri.

kadro olumlu kullanılınca ,lig de bunsuz olur

biz verdiğimiz parayla kalırız,adam gibi oynasın istiyoruz ,çok mu şey istiyoruz

Sayısal eksiklikten bahsedenler varlığı birseye yaramayan adamın sayısal olarak olmasının da önemi yok
Teori olarak sundugunuz şeylerin karşılığı olmalı

abv juve

Buna benzer sacma sapan bir cift sariyi caner atletico macinda gormustu

deplasmandan 1-1 ile donmusken ve ikinci mac da 1-1 ile uzatmaya gidiyorken 80 li dakikalarda ve 3-5 dakika icerisinde 2 sari gordu hem de neredeyse kendi kalesinin oradaki adama yaptigi iki tane ayni tip faulle

ve atildi , 2 dakika sonra da yedik ve elendik

O maçta ama ona yüzde yüzlük bir penaltı yapılmıştı ve hakem vermemişti. Ve o penaltı ile turu geçecektik.
Yani aynı olay değil bence.
İkisi beyinsiz olduklarını değiştirmiyor tabiki.
En sinir olduğum şey yine çıkarken pis pis sırıtması.

Yazilanlari anlamayip hala bu adami koruyan, yedigi böylesi haltlari bile mazur görenler lütfen bir daha elestirenlere laf sokmasinlar, hele hele bunu biz oyuncuyu degil Galatasarayi düsünüyoruz lafi üzerinden hic ama hic yapmasinlar.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt